Marcel Ciolacu: Nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Dreptul la viață primează

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi, că nu este „deloc” de acord cu vaccinarea obligatorie, subliniind că dreptul la viaţă „primează” peste toate celelalte drepturi.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat marţi că nu este de acord cu obligativitatea vaccinului, dar a precizat că noul ministru al Sănătăţii, medicul Alexandru Rafila, lucrează la un regulament de folosire a certificatuşui verde, predictibil, fundamentat pe baze ştiinţifice.

Eu nu oblig pe nimeni şi nu sunt deloc de acord cu vaccinarea obligatorie. Hai, ca să fiu foarte clar. Am şi eu drepturi, ca şi dumneavoastră. Ai dreptul să nu te vaccinezi, am dreptul să mă vaccinez. Dreptul la viaţă cred că primează peste toate celelalte drepturi. Va veni domnul doctor Rafila (ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila n.r.) şi va explica exact un mecanism predictibil, ştiinţific (referitor la certificatul verde COVID n.r.). Nu condamn lumea să nu meargă la serviciu…sau… veţi vedea”, a spus Ciolacu, la TVR.

Marcel Ciolacu a mai arătat că nu crede că „oamenii politici trebuie să îşi mai dea cu părerea în ceea ce priveşte pandemia”

„Cand ai, in zona sanitara, o abordare gresita si o ineficienta totala, e clar ca trebuie o alta abordare. E prima data de cand avem pandemie cand ministrii Sanatatii si Educatiei au aparut impreuna. Nu mai avem voie sa inchidem scolile.”, a adăugat Ciolacu.

romaniatv.net

Citește și:

Nicolae Ciucă vrea certificat verde și le cere parlamentarilor să urgenteze votarea legii

Radiografia descreieraților. ”O lume nouă plină de mici tirani, retardați emoțional și birocrați îmbuibați.” Dan Pavel.

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Nu există nicio molimă! Se lucrează la reeditarea omului Nou-Normal, omul 2.0

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Experimentul Stanford și măsurile COVID- asemănări uluitoare. Valoarea omului III

Despre virusul magic. Depopularea planetei de bătrâni, de bolnavi, de cei care nu se supun. Ce contine vaccinul si care este scopul acestuia

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share