Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Despre virusul magic. Depopularea planetei de bătrâni, de bolnavi, de cei care nu se supun. Ce contine vaccinul si care este scopul acestuia

Catherine Austin Fitts, divulgă secretul și toate adevărurile ascunse despre ”virusul magic”. Într-un interviu spectaculos care a adunat peste 22 milioane de vizualizări în primele sale 2 săptămâni de la lansare, Catherine Austin Fitts prezintă planul general global pentru tehnocrație, transumanism și control total asupra umanității. Acesta este un videoclip interzis de către google, dar pe care îl puteți urmări în pagnile noastre.

Catherine Austin Fits divulgă secretul

Catherine Austin Fitts ne oferă explicații din culisele jocurilor social-politice și financiare cu privire la situația pe care o trăim. Evocă băncile, revoltele, vaccinul, proiectele globaliștilor și propune soluția sa.

Catherine Austin Fitts este fost bancher și a lucrat ca asistent al secretarului de stat pentru locuințe sub administrația George W. Bush. Ea este la originea denunțării multor fraude și a fondat firma de consultanță Solari pe care o conduce.

Citește și: Promovare online – Advertoriale la prețuri fără concurență


 

ULTIMA ORĂ!

Senatul SUA a anunțat azi, practic, că această pLandemie reprezintă o minciună de la un capăt la altul, că mass-media-mincinoasă a acoperit adevărul și că s-au cenzurat informațiile despre tratamente, teste, decese, etc Big Pharma, Big Tech, Big Media, WHO (OMS) vor fi trași la răspundere;

Vezi video pe: Informați-vă urgent! Senatul Statelor Unite a anunțat astăzi: „Corona este o minciună”!


Cum putem aduce toate oile în abator fără ca ele să-și dea seama

C. A. F: Numele meu este Catherine Austin Fitts, sunt editorul raportului Solari și director general al serviciilor de consiliere în investiții Solaris.

Rep: Ce credeți că se întâmplă economic ca urmare a tuturor acestor lucruri?

Catherine Austin Fitts; Deci, ce se întâmplă, tocmai am publicat un uriaș studiu numit „Starea monedelor noastre”, iar ceea ce am descris este faptul că de multe decenii dolarul a fost moneda de rezervă.


Tragedie fără margini! Citește:


Bancherii centrali încearcă să introducă un nou sistem, dar acesta nu este încă gata să fie implementat. Suntem într-o perioadă de schimbări și incertitudini mari, în care băncile centrale încearcă să mențină dolarul, să prelungească sistemul dolarului și în același timp încearcă să accelereze implementarea noului sistem electronic crypto. Și trebuie să introducă noul sistem, fără ca nimeni să-și dea seama cu adevărat ce este exact! Așadar, am avut un sistem valutar de rezervă mondială, dolarul, care trebuie să evolueze și să se schimbe. Este bine stabilit.

Mark Zuckerberg a colaborat direct cu Dr. Anthony Fauci, oferind „resurse” pentru dezvoltarea vaccinului COVID-19

Bancherii centrali încearcă să înființeze un nou sistem și pentru a face acest lucru încearcă să extindă vechiul și să accelereze noul, ceea ce face ca situația să fie foarte haotică, deoarece o mare parte din noul sistem a fost testat și testat și prototipat și implică multe industrii diferite. Prin urmare, descriu noul sistem ca fiind sfârșitul monedelor.

Nu introducem o monedă nouă, ci în esență un nou sistem de tranzacții, care va fi complet digital și care va fi în esență sfârșitul monedelor așa cum le cunoaștem.

Ceea ce încearcă să facă este să folosească practic toți banii de pe planetă. Deci este imens, este complicat, e dezordonat. Iar provocarea cu care se confruntă este cum să comercializeze un sistem pe care nimeni nu și-l dorește, dacă oamenii l-au înțeles.

Virusul magic – acest ”dușman invizibil” este invizibil pentru că nu există

Bineînțeles că felul în care faceți acest lucru merge cu o criză a asistenței medicale și de ce merge cu aceasta criza asistenței medicale? Pentru că, în general, acei puțini oameni vor să controleze cât mai mulți oameni posibil.

Întrebarea este cum putem aduce toate oile în abator fără ca ele să-și dea seama și fără să OPUNĂ rezistență.

Deci lucrul perfect sunt dușmanii invizibili! Da! Așa că am avut războiul împotriva terorii, știi, cu „teroriști invizibili” și apoi acum, cu virusul, este perfect pentru că este invizibil”. Asta merge la turmă, oamenii cred că vor fi salvați…. De fapt se vrea depopularea și controlul total al celor rămași….

Planul este sărăcirea și depopularea planetei. Cuprins in video, urmăriți până la final!!!

  • Vorbim despre cel mai mare sclavagism din istorie
  • Urmăriți adevărul pe care guvernele îl ascund și pe care unii dintre ei chiar nu-l știu
  • Despre virusul magic
  • Depopularea planetei de bătrâni, de bolnavi, de cei care nu se supun
  • Ce contine vaccinul si care este scopul acestuia

”Tehnocrația este un sistem global conceput pentru a implementa gestionarea și controlul central al resurselor prin microgestionare bazată pe reguli. Creșterea tehnocrației este posibilă prin sistemele și software-urile digitale, inteligența artificială și „oglinda unidirecțională” gestionată prin supraveghere 24/7 de către agențiile de informații și de aplicare – finanțate din banii noștri.

Catherine Austin Fitts

Tragedie fără margini! Citește:

”M-ai lăsat cu o durere mare in suflet copilul meu drag si scump!” o mamă își plânge copilul de 20 de ani mort la 6 zile după vaccinare


[wpedon id=”88835″]

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share