Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

”Membrii neproductivi vor fi vizați pentru eliminare” (Patrick Wood) – IoB, Internetul Comportamentului

”Dacă credeți că 5G este dăunător, nu veți dori să știți despre 6G, care va introduce Internetul Corpurilor (IoB), integrând toți oamenii într-o «minte de stup» globală. Membrii neproductivi care nu fac altceva decât să consume resurse «prețioase», vor fi vizați pentru eliminare; raționamentul tehnocratic suprem este că oamenii și toate celelalte resurse au valoare egală. Astfel, eliminarea oamenilor nu este diferită de tăierea copacilor din pădure.” (Patrick Wood)

Membrii neproductivi vor fi vizați pentru eliminare

Explicația științifică a IoB (Internet of Behavior) Internetul Comportamentului

IoB este o rețea de dispozitive interconectate, conectate la web, care pot aduna și trimite date printr-o rețea fără fir fără a fi nevoie de interacțiune umană. Este un progres major deoarece face orașele conectate mai sigure, urmărirea activelor mai accesibilă, asistența medicală mai individualizată și utilizarea energiei mai eficientă. Pentru ca serviciile sale să fie mai eficiente, are nevoie de un internet de încredere, ieftin și rapid. 

Prin urmare, nevoile de conectivitate IoB sunt deservite excelent cu o rețea mai rapidă și o capacitate mai mare. Prin creșterea capacității sistemelor celulare, spectrul 5G mărește frecvențele pe care sunt transportate datele, permițând conectarea mai multor dispozitive. IoB permite, de asemenea, companiilor să optimizeze propunerile de valoare, deoarece lățimea de bandă și viteza semnificativă a internetului 5G permit conectarea și schimbul de date a senzorilor, software-ului și altor tehnologii ale activelor fizice cu alte sisteme.

Membrii neproductivi vor fi vizați pentru eliminare – Detalii interpretate de Patrick Wood

Identitatea digitală, gemenii digitali [copia digitală a unui obiect fizic], moneda digitală programabilă a băncii centrale, un sistem de credit social, augmentarea umană și Internetul Corpurilor (IoB). Toate acestea fac parte din viitorul distopic pregătit de cabala globalistă ca „soluție” la problemele lumii.
Potrivit propagandei transumaniste, toată lumea va trage foloase din augmentarea umană. În realitate, transumanismul este un program de eugenie, care diferă doar prin nume de eugenism.
Societatea post-umană imaginată de transumaniști nu va oferi niciun beneficiu pentru miliarde de oameni. Întrucât un număr mare de locuri de muncă vor fi eliminate și înlocuite cu roboți și inteligența artificială, planul transumanist presupune depopularea.
Un regim totalitar global nu va accepta responsabilitatea de a hrăni, a găzdui și oferi un venit de bază universal și îngrijire medicală pentru miliarde de oameni care nu vor fi utili. Soluția logică este exterminarea celor neproductivi și transformarea celorlalți în cyborgi ascultători întemnițați în ecosistemul IoB 5G.
Necesitatea depopulării, cerută de utopia transumanistă, poate fi motivul pentru care țările refuză să abordeze problema gravă a letalității extraordinare a „✔a$$!nurilor” C0✔!D.

Patrick Wood numește IoB – Internetul Corpurilor

Identitatea digitală, gemenii digitali [copia digitală a unui obiect fizic], moneda digitală programabilă a băncii centrale, un sistem de credit social, augmentarea umană și Internetul Corpurilor (IoB). Toate acestea fac parte din viitorul distopic pregătit de cabala globalistă ca „soluție” la problemele lumii.
Transumanismul ne este de mult vândut ca fiind o modalitate de a ne face mai sănătoși și, în cele din urmă, nemuritori. Astăzi este promovat sub narațiunea „echității”, care stă la baza „Marii Resetări”. Propaganda lor este că toată lumea va avea beneficii din augmentarea umană, de la cei mai bogați la cei mai săraci. În realitate, transumanismul este un program de eugenie, care diferă de eugenism doar prin nume.

Membrii neproductivi vor fi vizați pentru eliminare - Detalii interpretate de Patrick Wood
Membrii neproductivi vor fi vizați pentru eliminare – Detalii interpretate de Patrick Wood

Patrick Wood este un expert important și critic în dezvoltare durabilă, economie verde, Agenda 21, Agenda 2030 și tehnocrație istorică

Este autorul cărții Technocracy: The Hard Road to World Order, Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation (2015) și coautor al cărții Trilaterals Over Washington, Volumes I and II (1978-1980) împreună cu regretatul Antony C. Sutton.

Wood rămâne un expert de frunte în privința Comisiei trilaterale elitiste, a politicilor și realizărilor lor în crearea autoproclamată „Noua Ordine Economică Internațională”, care este esența dezvoltării durabile la scară globală.

Economist prin educație, analist financiar și scriitor de profesie și constituționalist american prin alegere, Wood menține o viziune biblică asupra lumii și are perspective istorice profunde asupra atacurilor moderne asupra suveranității, drepturilor de proprietate și libertății personale. Astfel de atacuri sunt simbolizate prin implementarea politicilor ONU, cum ar fi Agenda 21, Dezvoltarea Durabilă, Creșterea Inteligentă și, în educație, adoptarea pe scară largă a Standardelor de stat de bază comune.

Wood este un vorbitor frecvent și invitat la emisiunile de radio din întreaga lume. Cercetările sale actuale se bazează pe hegemonia Comisiei Trilaterale, concentrându-se pe tehnocrație, transumanism, științism și modul în care acestea transformă economia globală, politica și religia.

Nesiguranța emoțională, frica, tensiunea sunt atrăgătoare la un bărbat, pentru o femeie nevindecată

Gabor Mate: Acum există atâția experți care dau lecții de parenting tocmai pentru că am pierdut această relație

Gabor Mate: Stresul emoțional este o cauză majoră a cancerului mamar

Distribuie acest articol Oficial Media
Share