Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Memoria apei și metode de a o reprograma

Sadhguru: În mod esențial, ceea ce tu numești „eu”, ceea ce tu numești „structură umană”, este, de fapt, lucrarea unui anumit „software”. Cu toții știm astăzi că „software” înseamnă memorie. Fie că este vorba despre corpul uman sau corpul astral, cosmic, suntem făcuți din 5 elemente principale: pământ, apă, foc, aer și spațiu. Toate aceste elemente au câte o memorie proprie. Din acest motiv, acestea se comportă în diferite feluri.

Astfel, ceea ce a fost „pământ”, a devenit „mâncare”. Ceea ce a fost „mâncare”, a devenit ființă umană. Același lucru care a fost mâncare, va deveni sol din nou. Ce se întâmplă, așadar? Cum de solul devine fruct, floare sau orice altceva? În realitate, memoria este purtată în sămânță. De ce o persoană poate semăna cu tatăl sau cu mama lui? Este vorba de memoria care a fost purtată într-o singură celulă. Materialul este același, și anume cele 5 elemente principale. Dar, în cele din urmă, memoria este cea care, fiind purtată, transformă pământul în mâncare, iar mâncarea în ființă umană.

Așadar, cu ajutorul unui simplu gând, a unei emoții sau cu puțin control asupra energiei tale, poți influența această memorie foarte mult, ajungând chiar să schimbi totul la acea memorie.

În ziua de azi, există destule dovezi științifice care arată că ești capabil, prin intermediul unui gând sau a unei emoții, să schimbi structura moleculară a apei, fără să i se schimbe compoziția chimică. Fără niciun fel de schimbări chimice, aceeași substanță H2O, poate deveni otravă sau elixirul vieții, depinzând de memoria pe care o poartă cu sine.

Astfel, conform lui Sadhguru, nu este tocmai indicat să bem apa imediat de la robinet sau imediat ce o cumpărăm. Trebuie să-i acordăm timp și să o „reprogramăm”, pentru ca ea să ne poată oferi tot ceea ce ne este de folos.

Metode prin care putem reprograma apa

1. Puterea cuvintelor

Poate că îți va părea ciudat la început, dar aceasta este una dintre cele mai puternice metode de a programa apa. Încearcă să vorbești cu ea, să o rogi să se purifice și să îți dăruiască tot ceea ce îți este benefic. Șoptește-i cuvinte pozitive, cu încărcătură energetică benefică. Încearcă, totodată, să-ți spui intenția cu voce tare.

„Această apă mă vindecă și mă purifică, făcând ca orice durere să dispară”

2. Puterea imaginației

Imaginează-ți numai lucruri frumoase, pozitive și pline de lumină divină. Imaginația este unealta cea mai eficientă pentru a manifesta intenții. Aceasta reprezintă speranțele tale, visuri și dorințe. Așadar, repetă de câteva ori afirmații pozitive, vizualizând rezultatul pe care ți-l dorești cât mai clar posibil.

3. Puterea muzicii

Cum apa deține o memorie de lungă durată, poți alege să pui muzică pe fundal. Însă, atenție! Nu orice fel de muzică, pentru că, așa cum am menționat, memoria apei este extrem de influențabilă. În acest sens, este de preferat să alegi o muzică pozitivă și ușoară, care te face să te simți bine. Piesa trebuie să transmită un mesaj optimist și să-ți dea o stare de relaxare.

Citește și:

Când și cum bem APA?

APA, UN ELEMENT VINDECATOR- INTOARCEREA LA ESENTA

Medicina chineză- ”daca nu se respecta si se tulbura repetat ritmul interior, omul se îmbolnaveste„

În România se respiră cel mai pur aer de pe planetă. 6 locuri spectaculoase cu efect terapeutic

Adevaruri ascunse despre puterea vindecatoare a soarelui

Lumina solară și puterile sale vindecătoare

Curățarea aurei energetice

Distribuie acest articol Oficial Media
Share