Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mihai Trăistariu: ”Taică-miu a bătut-o pe mama de a năucit-o, o lega de calorifer, o trântea pe jos, o tăvălea, o trăgea de picior. N-am să uit, ceva criminal”

Drama prin care a trecut Mihai Trăistariu în copilărie din cauza tatălui agresiv. Mihai Trăistariu este cunoscut de toată lumea și nu are nevoie de prea multe descrieri. Se bucură de succes pe plan muzical, însă totodată nu putem uita că a intrat de multe ori în atenția fanilor prin declarațiile sale despre diferite aspecte din viața lui. De data aceasta însă, a povestit prin ce episoade de coșmar a trecut pe vreme când era copil! Iată despre ce este vorba, de fapt!

Mihai Trăistariu a spus de mai multe ori faptul că tatăl său a fost un bărbat dur și agresiv, care și-a bătut soția ani la rând. Artistul era mic pe atunci și tot ceea ce putea face era să privească neputincios chinurile la care este supusă mama lui. Oricât de mult voia să o scoată din mâinile lui, de frică că putea să pățească la fel, alegea să se ascundă și să nu vorbească niciodată despre ceea ce vede sau cu părintele lui.

Drama prin care a trecut Mihai Trăistariu în copilărie din cauza tatălui agresiv

Mihai Trăistariu este mereu cu zâmbetul pe buze, însă nu poate uita nici acum copilăria nefericită pe care a avut-o din cauza certurilor care existau între părinții lui. Cu multă durere, artistul a explicat că a trăit clipe terifiante până când tatăl său a murit. Deși își dorea ca mama lui să-i ia și să plece, nu a putut să facă acest lucru, tocmai pentru că era mamă a patru copii și nu avea destulă putere financiară să-i crească pe toți și să le asigure un trai decent, cu casă și mâncare.

„Am simțit o tristețe profundă când a murit mama. Când a murit tata, nu am simțit, pentru că taică-miu a bătut-o pe mama de a năucit-o, nu știu de ce. Nu s-au înțeles neam. Eram prin liceu, îmi amintesc niște bătăi, cum o lega de calorifer, o trântea pe jos, o tăvălea, o trăgea de picior. N-am să uit, ceva criminal. Nu se înțelegeau neam, nu știu de ce au mai stat.

Mama stătea că avea patru copii și nu putea să ne susțină financiar. A rezistat eroic. Pe el, aproape că l-am urât, deși acum mi-aș dori să îl cunosc și să vorbesc altfel cu tata. Nu știu de la ce se băteau ca chiorii, el pe ea.a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru WowNews.

Mihai Trăistariu: „Aproape că m-am bucurat când a murit’

Mihai Trăistariu a continuat șirul declarațiilor dureroase despre drama prin care a trecut în copilăria sa din cauza tatălui său agresiv și nu s-a sfiit să recunoască că s-a bucurat când a murit. Artistul susține că a trăit o eliberare și totodată a conștientizat că mama lui a rămas liberă fără a fi supusă zilnic la bătăi crunte. Totuși, atunci când a murit cea care i-a dat viață a suferit enorm de mult și a trecut prin cea mai cruntă perioadă.

Aproape că m-am bucurat când a murit, a murit de cancer când eram mai mici, iar mama a rămas liberă. Când a murit mama, eu am moștenit vocea, blândețea, trăsături de la ea, am suferit o lună, m-am închis în mine, nu am mai crezut în Dumnezeu.’, a mai continuat Mihai Trăistariu.

sursa: viva.ro

Citește și:

Gabor Mate: Pentru copii e chinuitor să fie ei înșiși, dacă mediul din jur nu-i vede, nu-i aude, nu-i acceptă și nu-i prețuiește exact așa cum sunt

Gabor Mate: Oamenii care nu simt compasiune sunt capabili să ucidă pentru putere sau pentru propriul profit

Gabor Mate: ”Ia o pastilă și sună-mă peste două săptămâni!”. În domeniul psihiatriei nici măcar nu se vorbește despre vindecare.

Gabor Mate: Cel mai mare dar pe care un părinte îl poate da copilului este propria lui fericire

Distribuie acest articol Oficial Media
Share