Ministrul francez al Sănătății a propus vaccinarea obligatorie

Editor ER: Nu este nevoie să spunem că nu avem încredere în nicio cifră pe care guvernul francez o oferă cu privire la numărul de persoane care au fost vaccinate până acum. Nici că noile „valuri” nu vor apărea de la cei cu sisteme imunitare decente, care nu au căzut la bomba publicitară a vaccinului. Imunitate naturală, cineva?

Totuși, ceea ce se așteaptă să se întâmple este că unii dintre cei deja vaccinați se pot îmbolnăvi rapid și pot muri din cauza amorsării patogene atunci când virusul natural apare din nou.

*****

France, EU back Italy's decision to block Covid-19 vaccine shipment to Australia

Ministrul Sănătății Olivier Véran derulează agenda vaccinării obligatorii

de ERIC VERHAEGHE

Agenda vaccinării obligatorii își urmează cursul. În timp ce măsurile autoritare, precum Codul QR în restaurante sau permis de sănătate în discoteci, par să fi eșuat lamentabil pe peretele indiferenței populare, o campanie mediatică începe să încerce să salveze ceea ce poate fi salvat încă din fantezia controlului social cu ocazia COVID: vaccinare obligatorie. Ministrul Sănătății, Véran, a început să-și desfășoare agenda pentru toamnă.

A fost lansată agenda de vaccinare obligatorie, chiar dacă nimeni nu știe până unde va merge indiferența francezilor față de aceste măsuri coercitive. Olivier Véran a făcut un pas mai departe ieri, anunțând vaccinarea obligatorie pentru lucrătorii din domeniul sănătății în septembrie.

Agenda vaccinării obligatorii își urmează cursul

Luni nu a fost doar o zi după alegerile dezastruoase pentru partidul majoritar. A fost și ziua în care Olivier Véran a trimis o scrisoare directorilor EHPAD prin care anunța că vaccinarea personalului lor va fi obligatorie din septembrie dacă rata de vaccinare nu va depăși 80% în această categorie de populație. Doar 55% din personal ar fi vaccinat astăzi.

În practică, această cifră de 80% este dificil de înțeles. Într-adevăr, vizează vaccinarea întregului personal EHPAD. Dar aceștia sunt împrăștiați și, chiar și cu 80% dintre îngrijitorii vaccinați, unele unități ar putea avea rate mai mici.

Este clar aici că guvernul, de fapt, a semnalat mecanismul de vaccinare obligatorie a îngrijitorilor și că acest lucru va fi decis în toamnă. Procedând astfel, Véran subscrie la propunerile Academiei Naționale de Medicină emise acum o lună și pe care le-am disecat în videoclipul de mai jos.

Problema vaccinărilor obligatorii revine

În același timp, autoritățile sanitare încep o adevarată campanie pentru a influența agenda vaccinării obligatorii.

Luni, Institutul Pasteur a publicat un studiu care arată că persoanele nevaccinate au contribuit mai mult decât altele la răspândirea virusului. Concluzia lucrării este simplă:

  • Dintre toate măsurile studiate, vaccinarea celor nevaccinați rămâne cea mai eficientă abordare pentru controlul epidemiei.

Cu alte cuvinte, fără vaccinarea obligatorie, va exista un al patrulea val.

A doua zi, Santé Publique France a publicat cifrele primei vaccinări. 33,5 milioane de francezi au primit până acum o primă doză de vaccin. Paharul pe jumătate gol, paharul pe jumătate plin … Mai sunt jumătate din francezi de vaccinat.

Începe înregistrarea celor nevaccinați

Prin urmare, presiunea începe să fie resimțită asupra numarului mic de persoane nevaccinate care nu s-au convertit încă la noua religie dominantă. Evanghelizarea nu trebuie să întârzie să apară!

Astfel, se pare că „medicii generaliști” au cerut să aibă lista pacienților lor nevaccinați pentru a-i contacta. Care medicii generaliști? Nimeni nu pare să știe, dar Ministrul Sănătății le-a garantat totuși accesul la aceste liste.

  • Cerem liste de pacienți de mult timp: să vaccinăm împotriva gripei, să depistăm cancerul de sân sau de colon … De fiecare dată, ni s-a spus că Comisia Națională pentru Tehnologia Informației și Libertăți Civile nu o va autoriza. Acum, în sfârșit, o să reușim s-o obținem.

Această sentințiă a unui reprezentant al CSMF, unul dintre sindicatele medicilor generaliști, spune multe despre oportunitatea pe care COVID o oferă de a călca în picioare protecția datelor individuale pe care CNIL le-a oferit până acum.

Confruntat cu o astfel de negare a democrației, nu ne putem întreba decât despre instrumentalizarea COVID de către susținătorii unui control masiv al populației, sfidând libertățile individuale.

Jos măștile – Éric Verhaeghe: „Împotriva elitei globalizate avem nevoie de o contraelită”

sursa: invictuswebmedia.com

 

Citește și:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share