Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Medicii avertizează: Pneumoniile bacteriene sunt în creștere de la purtarea măștii

Un grup îl dă în judecată pe primarul din Tulsa, G.T. Bynum și directorul executiv al Departamentului de Sănătate din Tulsa, Bruce Dart, spunând că mandatul de mască al orașului este dăunător oamenilor sănătoși „, relatează Activist Post. [Octombrie 2020] Grupul include proprietari de afaceri și doi medici care „cer orașului să abroge imediat mandatul de mască care a fost adoptat de consiliul municipal luna trecută”.

La o conferința de presă, optometristul Robert Zoellner a spus:

„… factorul fricii trebuie să se retragă. Această idee că nu vreau să-ți dau ceva ce nici nu știu că am este aproape ridicolă. Să folosim cevbun simț.”

Dr. James Meehan, MD urmat de avertizarea că purtarea măștii are „riscuri bine cunoscute care au fost bine studiate și care nu sunt discutate în analiza riscurilor.

Văd pacienți care au erupții faciale, infecții fungice, infecții bacteriene. Rapoartele venite de la colegii mei, din întreaga lume, sugerează că pneumoniile bacteriene sunt în creștere.

„De ce se întâmplă asta? Deoarece membrii publicului neinstruiți poartă măști medicale, în mod repetat … într-un mod nesteril … Ei se contaminează. Le scot din scaunul mașinii, de pe oglinda retrovizoare, din buzunar, și poartă din nou o mască care trebuie purtată proaspătă și sterilă de fiecare dată.”

Dr. Meehan adaugă:

„Noile cercetări arată că măștile de pânză pot crește aerosolizarea virusului SARS-COV-2 în mediul înconjurător, provocând o transmisie crescută a bolii …”

În concluzie, Dr. Meehan afirmă:

„În februarie și martie ni s-a spus să nu purtăm măști. Ce s-a schimbat? Știința nu s-a schimbat. Politica a făcut-o. Este vorba despre conformitate. Nu este vorba de știință … Opoziția noastră folosește studii observaționale retrospective de nivel scăzut care nu ar trebui să stea la baza luării unei decizii medicale de această natură”.

John CA. Manley a petrecut peste un deceniu scriind pentru medici, precum și pentru naturopați, chiropractici și medici ayurvedici. El publică COVID-19 (84) Red Pill Briefs – un buletin informativ pe e-mail dedicat prevenirii ca guvernele lumii sa folosească o pandemie exagerată ca scuză pentru a ne încălca libertatea, sănătatea, intimitatea, mijloacele de trai și umanitatea. De asemenea, scrie un roman, Brave New Normal: A Dystopian Love Story. Vizitați site-ul său la: MuchAdoAboutCorona.ca. El este un colaborator frecvent la Global Research.

Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share