Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nuremberg – care aplică pedeapsa cu moartea

Contextul noilor procese de la Nürnberg 2021:

O echipă numeroasă de peste 1.000 avocați și peste 10.000 experți medicali, condusă de Dr. Reiner Fuellmich, a inițiat procese legale împotriva CDC, OMS și Grupului Davos pentru crime împotriva umanității.

Fuellmich și echipa sa prezintă testul PCR ca incorect și ordinul pentru ca medicii să descrie ca fraudă orice moarte comorbidă, ca moarte Covid.

Testul PCR nu a fost niciodată conceput pentru a detecta agenții patogeni și este 100% inexact la 35 de cicluri. Toate testele PCR monitorizate de CDC sunt setate la 37 – 45 de cicluri. CDC recunoaște că testele de peste 28 cicluri nu sunt permise pentru a obține un rezultat pozitiv fiabil.

Acest lucru invalidează peste 90% din presupusele cazuri / „infecții” Covid detectate prin utilizarea acestui test incorect.

În plus față de testele incorecte și certificatele de deces frauduloase, vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva.

01 Jan 1946, Nuremberg, Germany — The defendants at the Nuremberg Nazi trials. Pictured in the front row are: Hermann Goering, Rudolf Hess, Joachim Von Ribbentrop, Wilhelm Keitel and Ernst Kaltenbrunner. In the back row are: Karl Doenitz, Erich Raeder, Baldur von Schirach, and Fritz Sauckel. — Image by © Bettmann/CORBIS

Conform articolului 32 din Convenția de la Geneva din 1949, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”.

Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției.

Mark Zuckerberg a colaborat direct cu Dr. Anthony Fauci, oferind „resurse” pentru dezvoltarea vaccinului COVID-19

Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg – care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.

1) Oferă imunitate la virus

Aceasta este o terapie genică „cu scurgere” care nu oferă imunitate la Covid și susține că reduce simptomele, dar acum 60% dintre pacienții dublu vaccinati au nevoie de ER sau ICU cu infecții covid.

2) Protejează destinatarii împotriva virusului

Această terapie genetică nu oferă imunitate și vaccinul dublu poate capta și răspândi virusul.

3) Reduce decesele cauzate de infecția virală

Această terapie genetică nu reduce decesele cauzate de infecție. Au murit și persoane dublu vaccinate infectate cu Covid.

4) Reduce circulația virusului

Această terapie genetică permite în continuare răspândirea virusului, deoarece conferă zero imunitate la virus.

5) Reduce transmiterea virusului

Această terapie genetică permite în continuare transmiterea virusului, deoarece nu conferă imunitate la virus.

Se aplică următoarele încălcări ale Codului de la Nürnberg:

Codul de la Nürnberg # 1: Consimțământul voluntar este important

Nicio persoană nu ar trebui să fie obligată să facă un experiment medical fără consimțământul informat.

Multe persoane media, politice și non-medicale îndeamnă oamenii să facă injecția.

Aceștia nu furnizează informații despre efectele negative sau pericolele acestei terapii genetice. Tot ce auzi de la ei este – „sigur și eficient” și „beneficiile depășesc riscurile”.

Țările folosesc blocade, constrângeri și amenințări pentru a forța oamenii să facă acest vaccin sau li se interzice să participe în societatea liberă sub mandatul unui permis de vaccinare sau Green Pass.

În timpul proceselor de la Nürnberg, mass-media au fost de asemenea urmărite penal, iar membrii au fost uciși pentru că au mințit publicul, împreună cu mulți dintre medicii și naziștii găsiți vinovați de crime împotriva umanității.

Codul de la Nürnberg # 2: Randamente cu rezultate fructuoase care nu pot fi produse prin alte mijloace

După cum s-a menționat mai sus, terapia genică nu îndeplinește criteriile pentru un vaccin și nu oferă imunitate la virus. Există alte tratamente medicale care dau rezultate fructuoase împotriva Covid, cum ar fi Ivermectina, vitamina D, vitamina C, zincul și sistemul imunitar întărit pentru gripă și răceli.

Codul de la Nürnberg # 3: Experimente de bază ca rezultat al experimentelor pe animale și al bolilor de istorie naturală

Această terapie genetică a sărit peste experimentele pe animale și a mers direct la experimentele umane.

În investigația ARNm utilizată de Pfizer, un studiu candidat asupra ARNm cu maimuțele rhesus folosind ARNm BNT162b2 și în acest studiu toate maimuțele au dezvoltat pneumonie, dar cercetătorii au considerat că riscul este redus, deoarece acestea erau maimuțe tinere sănătoase cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani.

Israelul a folosit Pfizer, și Curtea Internațională de Justiție a acceptat cerința ca 80% dintre pacienții cu pneumonie să fie injectați cu această terapie genetică.

În ciuda acestei dezvoltări alarmante, Pfizer a continuat să-și dezvolte ARNm pentru Covid, fără teste pe animale.

Codul de la Nürnberg # 4: Evitați orice suferință și leziuni inutile

De la lansarea experimentului și listate în sistemul de raportare VAERS a CDC, în SUA au fost raportate peste 4.000 de decese și 50.000 de leziuni provocate de vaccin. În UE, au fost raportate peste 7.000 de decese și 365.000 de leziuni provocate de vaccin. Aceasta reprezintă o încălcare gravă a acestui cod.

Codul de la Nürnberg # 5: Nu trebuie efectuat niciun experiment dacă există motive să credem că va produce leziuni sau decese

Vezi nr. 4, pe baza datelor medicale bazate pe fapte, această terapie genetică provoacă deces și leziuni. Cercetările anterioare privind ARNm arată, de asemenea, mai multe riscuri care au fost ignorate pentru acest experiment genetic actual. Un studiu din 2002 al proteinelor unghiei SARS-CoV-1 a arătat că provoacă inflamații, imunopatologie, cheaguri de sânge și inhibă expresia angiotensinei 2. Acest experiment forțează corpul să producă această proteină a unghiilor care moștenește toate aceste riscuri.

Codul de la Nürnberg # 6: Riscul nu trebuie să depășească niciodată beneficiul

Covid-19 are o rată de recuperare de 98-99%. Daunele vaccinului, moartea și efectele secundare adverse ale terapiei genetice a ARNm depășesc cu mult acest risc.

Utilizarea vaccinurilor „cu scurgeri” a fost interzisă pentru utilizarea agricolă de către SUA și UE datorită studiului Marek Chicken care arată „viruși fierbinți” și variante… fac ca boala să fie și mai mortală.

Cu toate acestea, CDC a ignorat acest lucru pentru uz uman, conștient de faptul că riscul unor noi variante mai letale provine din vaccinările cu scurgeri. CDC este pe deplin conștient de faptul că utilizarea vaccinurilor scurse facilitează apariția tulpinilor mai fierbinți (mai mortale). Cu toate acestea, ei au ignorat acest lucru când vine vorba de umani.

Codul de la Nürnberg # 7: Trebuie făcute pregătiri inclusiv pentru posibilități îndepărtate de leziuni, invaliditate sau deces.

Nu s-au făcut pregătiri. Această terapie genetică a sărit peste experimentele pe animale. Studiile clinice de fază 3 ale companiilor farmaceutice nu se vor încheia până în 2022/2023. Aceste vaccinuri au fost aprobate în caz de urgență.

Folosit doar acțiuni pentru a forța un public dezinformat. Nu sunt aprobate de FDA.

Codul de la Nürnberg # 8: Experimentele trebuie efectuate de persoane calificate științific

Politicienii, mass-media și actorii care susțin că acesta este un vaccin sigur și eficient nu sunt calificați. Propaganda nu este știință medicală.

Multe magazine, cum ar fi Walmart și centrele de vaccinare drive-through, nu sunt calificate să administreze terapii genetice medicale experimentale publicului dezinformat.

Codul de la Nürnberg # 9: Toată lumea trebuie să aibă libertatea de a încheia experimentul în orice moment.

În ciuda apelului de la peste 85.000 medici, asistenți medicali, virologi și epidemiologi – experimentul nu se încheie. De fapt, există în prezent numeroase încercări de modificare a legilor pentru a impune îndeplinirea vaccinului.

Aceasta include vaccinările obligatorii. „Pulverizările” experimentale sunt planificate la fiecare șase luni, fără a utiliza numărul tot mai mare de decese și leziuni cauzate deja de acest experiment.

Aceste imagini de actualizare vor fi administrate fără studii clinice. Sperăm că acest nou proces de la Nürnberg va pune capăt acestei crime împotriva umanității.

Codul de la Nürnberg # 10: Cercetătorul trebuie să încheie experimentul în orice moment, dacă există o cauză probabilă de leziune sau deces.

Din datele informărilor statistice este clar că acest experiment duce la deces și leziuni. Dar nu toți politicienii, companiile farmaceutice și așa-numiții experți încearcă să oprească acest experiment de terapie genetică dăunătoare unui public dezinformat.

Procesele judiciare avansează, au fost adunate dovezi și un grup tot mai mare mare de experți trage un semnal de alarmă.

Sorendreier.com

incorectpolitic.com

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share