OFSD Târgoviște alături de 19 copii cu rezultate foarte bune la școală în ultimul an

Femeile social democrate din Târgoviște au făcut, din nou, gesturi de omenie și ajutor pentru semenii noștri. Astfel că 19 copii cu rezultate foarte bune la școală în ultimul an, au primit astăzi câte un mic cadou din partea Organizației.
Nu este pentru prima dată când astfel de inițiative fac parte din activitățile OFSD Târgoviște, activități menite să le ofere celor mai puțin norocoși din punct de vedere material, o bucurie, un ajutor, o speranță, un imbold de a continua. Astfel de gesturi nu rămân niciodată nerăsplătite, iar binefăcătorii de astăzi se vor bucura la rândul lor de bunătatea faptelor împlinite.
OFSD Târgoviște, președinte Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița
Am vrut ca, mai ales acum, în Săptămâna Mare, să-i încurajăm și să le spunem că sunt pe drumul cel bun și că le suntem alături.
I-am premiat pentru seriozitatea lor, dar și pentru că au înțeles că viitorul le poate rezerva surprize plăcute doar dacă tratează cu atenție școala.
Rezultatele lor nu ar fi fost posibile fără sprijinul părinților, iar pentru acest lucru îi felicităm.
Am putut organiza evenimentul de astăzi datorită doamnelor social-democrate din Consiliul Local Târgoviște, doamnei vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, doamnei inspector școlar general, Nicolaescu Ileana, viceprimarului municipiului Târgoviște, Monica Ilie, și membrelor OFSD Târgoviște”, a precizat Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița și președinte OFSD Târgoviște.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share