Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Pentru a reuşi să producem o schimbare în copiii noştri, este necesar să ne schimbăm noi înşine

Când ne putem ruga pentru proprii copii?
”În perioada apariţiei legăturilor sexuale, în adolescenţă, la vârsta primei iubiri, emoţiile noastre sunt foarte profunde. Ele determină în mare măsură caracterul şi starea de sănătate a viitorilor noştri copii şi nepoţi. Emoţiile părinţilor în momentul conceperii, în timpul perioadei de graviditate, precum şi în timpul naşterii copilului au de asemenea o mare importanţă.
Odată cu trecerea timpului aceste emoţii dispar din conştiinţa noastră, însă rămân veşnic în subconştient. La acest nivel nu există termen de garanţie. Emoţiile se adună, se cumulează şi ne influenţează atât viaţa şi sănătatea noastră, cât şi pe cea a copiilor noştri.

Pentru a fi de ajutor copiilor, trebuie să ne schimbăm atât din punct de vedere exterior, cât şi din punct de vedere interior.

Mulţi oameni sunt gata să se roage pentru a cerşi sănătate, însă nu vor să se schimbe. Sau se roagă conform obiceiului religiei păgâne, unde dorinţa omului este primordială, iar planul Divin către care se îndreaptă este un plan secundar. De ce aceste religii păgâne au permis închinarea în faţa banilor şi a sexului, amestecarea sângelui şi utilizarea tehnicilor oculte pentru realizarea dorinţelor? Pentru că în concepţia religiei păgâne, omul cu dorinţele şi adevărurile sale a reprezentat valoarea cea mai importantă.
Ştiinţa contemporană are la bază o psihologie păgână. Dar întrucât abordarea ştiinţifică este specifică naturii omului contemporan, adesea oamenii, aspirând să se îndrepte către religie, rămân în esenţă păgâni.

Pentru a reuşi să producem o schimbare în copiii noştri, este necesar să ne schimbăm noi înşine

Rugăciunile din adâncul inimii pot vindeca copiii de numeroase boli, însă dacă dumneavoastră nu vă veţi schimba, nici copilul nu se va schimba, ceea ce înseamnă că vindecarea bolii îi va afecta sufletul. Primul pas în salvarea copilului este capacitatea de a accepta schimbarea propriei concepţii de viaţă, a caracterului şi a obiceiurilor. În acest caz puteţi primi un avans, cu alte cuvinte îmbunătăţirea situaţiei în cazul dumneavoastră şi a copilului să depăşească eforturile pe care le depuneţi.”
EXTRAS DIN DIAGNOSTICAREA KARMEI. SFÂRȘITUL DIALOGULUI. VOL.11
Distribuie acest articol Oficial Media
Share