Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Primăria Târgoviște, lucrări de extindere și construcție a parcărilor

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu și city manager Gabriel Boriga, a susținut astăzi o conferință de presă pe strada Păcii din Cartier CFR, acolo unde au fost date în folosință 50 de locuri de parcare. Edilul susține că vor întra în reabilitare și construcție de parcări noi și alte zone din oraș, cu menționarea străzilor Stănică Ilie, Matei Vlădescu sau Diaconu Coresi.

A fost schimbată și semnalizarea rutieră pe strada Păcii, astfel că, ”tot pentru a suplimenta numărul locurilor de parcare, dar și pentru fluidizarea traficului, au fost instituite sensuri unice, unul cu acces din strada Aviator Niegel către strada Neagoe Basarab, iar pe artera din spatele blocurilor, a fost stabilit sens unic, de data aceasta cu acces din strada Neagoe Basarab” a precizat Daniel Cristian Stan.

Declarații pe larg:

”Primăria Târgoviște continuă programul de extindere a parcărilor. În această locație avem o parcare nouă. Per total undeva la 50 de locuri noi de parcare au fost realizate aici, atât prin parcare dar și prin lărgirea străzii și cred că am venit în întâmpinarea locuitorilor din această zonă, unde era necesară intervenția administrației locale pentru infrastructura rutieră. Astăzi vor fi făcute toate marcajele rutiere, vor fi puse și semnele de circulație iar începând de mâine se schimbă semnalizarea rutieră. Vrem să contribuim la fluidizarea traficului prin aceste măsuri și la crearea suplimentară de locuri de parcare. Străduțele de legătură vor fi cu dublu sens pentru a se realiza trecerea dintr-o zonă în altă. Următoarea intervenție va fi pe strada Stănică Ilie și apoi în toate zonele unde sunt probleme. Va mai fi o intervenție pe strada Matei Vlădescu, Diaconu Coresi sau Virgil Drăghiceanu unde se va demola un fost punct termic și se va transforma zona într-o parcare” a explicat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Edilul a adus în atenție și alte două subiecte legate de plata taxelor și impozitelor locale, dar și  despre stadiul lucărilor la Stadionul Eugen Popescu din Târgoviște:

„Doar până pe 31 martie vor fi plătite taxele și impozitele locale cu bonificația de 10% dacă se plătește pe tot anul și aferent primului trimestru, fără a se intra în majorările de întârziere. După 1 aprilie cine nu achită taxele și impozitele locale va intra la majorări de întârziere.

Stadionul Eugen Popescu: Sâmbătă a fost turnată placa de la etaj la Tribuna nouă, se lucrează la scări, la Tribuna Veche s-au pus geamurile și se lucrează la tencuielile interioare și acolo lucrările sunt avansate. Cred că suntem pe drumul cel bun și la stadionul Eugen Popescu, într-o perioadă în care, din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau deloc bine pentru nimeni.”

Citește și:

Daniel Cristian Stan: Bulevardul Carol I pe ultima sută de metri

Cinema Independența Târgoviște își extinde programul. Află noutățile

Primăria Târgoviște: Cale nouă de acces către Parcul Chindia și Grădina Zoologică

Campanie de plantare de arbori în Târgoviște

Până la Paște, toate cartierele din Târgoviște vor intra în curățenia de primăvară

Sisteme de combatere a ciorilor în Parcul Mitropoliei din Târgoviște

Primăria Târgoviște, lucrări de reabilitare și modernizare pe Bulevardul Castanilor

Transport gratuit pentru pensionarii din Târgoviște

Transport local gratuit pentru elevii din Târgoviște

Parcul Chindia din Târgoviște a intrat în reabilitare și modernizare

Distribuie acest articol Oficial Media
Share