Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cinema Independența Târgoviște își extinde programul. Află noutățile

Program extins la Cinematograful “Independența” începând de luna viitoare, în contextul în care peste 15.000 de oameni au vizionat filme la cinematograful târgoviștean în primele 3 luni de funcționare, după reabilitare, a anunțat Daniel Cristian Stan, edilul municipiului Târgoviște.
Astfel, vor fi proiectate filme și miercuri, iar la cererea punctuală a unităților de învățământ, vor fi programate filme pentru copii și în alte zile ale săptămânii. Totodată, o dată pe săptămână, vor fi organizate și spectacole de teatru pentru copii.
Mâine, 26 martie 2022, de la ora 19:00 sunteți invitați la ”Ambulanța: salvare contracronometru”

Actori: Jake Gyllenhaal, Eiza González, Yahya Abdul-Mateen II, Devan Long

Gen: Actiune, Crima, Drama, Thriller

Sinopsis: Avandu-i in rolurile principale pe Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II si Eiza González, filmul lui Michael Bay spune povestea a doi hoti care fura o ambulanta dupa ce jaful o ia razna. Incepe o cursa contracronometru, pentru a-si salva propriile vieti, dar si pentru a salva vietile ocupantilor ambulantei, prinsi la mijloc nevinovati.

Iar astăzi, 25 martie, ruleză în premieră Orașul pierdut. Îl mai puteți viziona joi, 31 martie și sâmbătă 9 aprilie.

Titlu: The Lost City

Actori: Sandra Bullock, Daniel Radcliffe

Gen: Actiune, Comedie, Dragoste, Romantic

Sinopsis: La aventura se pricepe ea. Sa arate bine e treaba lui. Supravietuirea? Niciunul nu stie cu ce se mananca… O comedie de actiune cu Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe si Brad Pitt.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">