Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Proteste dure, aseară, în Atena. Polițiști bătuți de manifestanți care au vrut să arate că la război răspund cu război

Aproximativ 5.000 de oameni au ieșit marți seară pe străzile Atenei ca răspuns la filmarea de pe social-media în care polițiștii au bătut un bărbat duminică în districtul Nea Smyrni. Un alt grup de protestatari a aruncat cu sticle incendiare și pietre împotriva ofițerilor și a unei secții de poliție.

Polițiști bătuți de manifestanți

Oamenii din întreaga lume nu mai rabdă umilințele și restricțiile la care sunt supuși. Proteste masive au loc în multe țări dar foarte puține grupuri media le prezintă. De ce, nu știm, dar acestea sunt știri și ele trebuie prezentate. Interesul ca furnizorul de informație să fie UNICA SURSĂ, transformă statul într-unul totalitarist ceea ce va duce mai devreme sau mai târziu la revolte sociale.

Este și cazul de aseară, marți, 9 martie 2021, unde au avut loc manifestații agresive. Poliția din Grecia spune că trei ofițeri au fost răniți în ciocniri la un protest împotriva brutalitatății poliției. Unul dintre ofițeri a fost grav rănit, a confirmat poliția.

Aproximativ 5.000 de oameni au ieșit marți seară pe străzile Atenei ca răspuns la filmarea de pe social-media în care polițiștii au bătut un bărbat duminică în districtul Nea Smyrni. Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a condamnat violența.

Protestatarii s-au adunat la Nea Smyrni, zona rezidențială în care a fost filmat duminică videoclipul cu bărbatul bătut de polițiști, purtând bannere pe care scria „afară cu voi din cartierele noastre”.

Polițiști bătuți de manifestanți care au vrut să arate că la război răspund cu război

Un alt grup de protestatari, purtând măști, a aruncat cu sticle incendiare și pietre împotriva ofițerilor și a unei secții de poliție, relatează agenția de știri AFP. Poliția a răspuns trăgând cu gaze lacrimogene și tunuri de apă. Ofițerul rănit a fost dat jos de pe motocicletă și bătut de protestatari, a spus poliția. Cel puțin 10 protestatari au fost arestați.

“Imaginile triste ale violenței pe care le-am văzut cu toții în această seară la Atena trebuie să fie ultimele. Și starea gravă a unuia dintre concetățenii noștri, un tânăr polițist aflat în pericol, ar trebui să ne trezească”, a spus domnul Mitsotakis. „Nu voi permite nimănui să ne divizeze în doua tabere”.

Protestul a fost organizat ca răspuns la videoclipul din weekend, care arăta un ofițer care bătea un bărbat care striga „Am dureri”.

Poliția a declarat că a participat la fața locului ca răspuns la plângerile împotriva unor persoane care încălcau restricțiile legate de coronavirus. În prezent, Atena se află în lockdownși locuitorilor li se permite să părăsească casele doar pentru deplasări esențiale.

Ziarul local The Efsyn a publicat un interviu cu bărbatul din videoclip care susținea că a încercat să discute cu ofițerii care doreau să amendeze familiile pentru că stăteau pe o bancă din piață.

Un sociolog care a analizat cazul a declarat că plângerile privind violența poliției au crescut pe măsură ce oamenii sunt mai frustrați de restricțiile privind circulația și activitatea economică.


Urmariti-ne pe OficialMediaChannel

Citește și:

Un cadru medical spune adevărul: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI

Dan Bittman: ”Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Șoșoacă, eram Suedia nu România”

Protestatari cretini nu creștini, spune Radu Tudor de la Antena3. Medicul Răzvan Constantinescu l-a numit ”oligofren”

Un cadru medical spune adevărul: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI

Energia feminină – puntea dintre lumea văzută și nevăzută

LIVE – Proteste masive ACUM în București și în mai multe orașe din țară

Comisar de Poliție, Christian Ciocan: Cum trebuie sa procedăm cu amenzile aplicate pentru nepurtarea pe faţă a măştii

Se sparge COVIDUL: Jaf ca-n codru în perioada stării de urgență!

Deputat Carmen Holban: Viitorul unei națiuni sunt copiii!

ALDE are nevoie de cumpătare nu de războaie interne

Un bărbat de 45 de ani a decedat la câteva ore după vaccin

Declarații șocante: Vasile Dîncu (PSD), de acord cu pașaportul de vaccinare, din rațiuni de „igienă socială”

Toți românii alături de Diana Șoșoacă! VIDEO – Nu o lăsați să lupte singură

Distribuie acest articol Oficial Media
Share