Sală de sport la Colegiul Național „Constantin Carabella” din Târgoviște

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a adus astăzi în atenția publică aspecte privitoare la construirea bazei sportive de la Colegiul Național „Constantin Carabella”.

Baza sportivă va avea o suprafață de aproximativ 900 mp, cu gradene și 140 de locuri pentru spectatori. Mai mult decât atât, se va realiza și un teren de sport multifuncțional, cu vestiare și dotări specifice, iar toate acestea vor fi realizate din bugetul local al municipiului Târgoviște.

Se preconizează că până la sfârșitul verii proiectul va fi finalizat.

„Colegiul Național Constantin Carabella n-a beneficiat niciodată de o sală de sport, o bază sportivă. Orele se făceau într-o sală de sport improvizată și totodată în cantină. Iată că de această dată vom reuși să oferim acestei unități de învățământ de prestigiu o bază sportivă în care vor fi asigurate condiții excelente pentru practicarea sportului”, susține primarul.

De asemenea, conform edilului, se lucrează în continuare „la proiectele care vizează modernizarea infrastructurii educaționale din municipiul Târgoviște, pe toate șantierele deschise”. Printre acestea se numără: Școala Mihai Viteazul, Școala Matei Basarab, Creșele nr. 8, 13, 14, 16, Grădinița nr. 8 „Rază de soare”.

Proiectul care are în vedere modernizarea  Școlii Tudor Vladimirescu se află în evaluare.

 

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share