Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Șocant! Australia votează ca poliția să intre peste oameni cu forța, să le confiște bunurile și să-i ducă în lagăre

Australia de Vest, unul dintre cele mai radicale state, a adoptat un proiect de lege care acordă ofițerilor COVID-19 autorizația de a scoate oamenii din case și de a-i vaccina împotriva voinței lor.

Australia votează ca poliția să intre peste oameni
Proiectul de lege din Australia deschide ușa vaccinărilor forțate.

Legislația „Modificarea managementului urgențelor” a fost adoptată anul trecut. Modificarea include „Puterile ofițerilor în legătură cu persoanele expuse virusului SARS-CoV-2”.

Oamenii vor fi la dispoziția ofițerilor și se vor supune oricăror decizii ale acestora

„În timp ce o declarație COVID-19 este în vigoare, în scopul limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2, un ofițer autorizat COVID-19 poate îndruma orice persoană care a fost expusă sau orice grup de persoane care ar fi putut  fi expus la virusul SARS-CoV-2 pentru a face toate sau oricare dintre următoarele:”,  se arată în proiectul de lege din Australia de Vest .

  • „(a) să rămână într-o zonă specificată de ofițer pentru perioada specificată de ofițer;”

  • „(b) să rămână în carantină izolat de alte persoane pentru o perioadă și într-o manieră rezonabilă, așa cum este specificat de ofițer;”

  • „(c)  să se supună procedurilor de prevenire și control al infecțiilor într-o perioadă rezonabilă și într-o manieră rezonabilă, așa cum este specificat de ofițer.”

La începutul acestei luni, Australia  a renunțat  la cerințele de carantină pentru persoanele expuse la virus, începând cu 14 octombrie. Izolarea obligatorie a fost una dintre ultimele restricții care au fost ridicate.

Dar acest nou proiect de lege sugerează că, dacă este declarată o altă urgență COVID, australienii din vest ar putea fi îndepărtați cu forța din propriile case și obligați să se „supună” oricăror „proceduri de prevenire și control al infecțiilor” care sunt considerate „rezonabile”, conform punctelor de mai sus și la libera interpretare a unui ofițer.

Deși vaccinarea forțată nu este menționată direct în proiectul de lege, formularea vagă a proiectului de lege lasă ușa deschisă unei astfel de interpretări.

Și în Canada s-a încercat ceva asemănător

Canada nu a impus niciodată vaccinarea forțată, deși mandatele coercitive au fost eficiente pentru a obține una dintre cele mai ridicate rate de vaccinare din lume.

La un moment dat, noul premier ales din Quebec, Francois Legault, a propus o taxă pentru persoanele nevaccinate. După o reacție pe scară largă din partea publicului și a grupurilor pentru drepturile civile, ideea a fost abandonată ulterior.

Sursa: thecountersignal.com

Citește și:

Minciuni climaterice, manipulări medicale și oameni care spun adevărul: Candace Owens

”Să înțeleg că acela care consumă cel mai puțin, mai poate să suporte o reducere?”

Societăţile secrete ale Lumii Antice

Distribuie acest articol Oficial Media
Share