Donald Trump a numit CNN ”trâmbița neo-marxismului” și le-a cerut 475 milioane despăgubiri

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a depus luni o plângere împotriva cunoscutului canal de știri CNN. Odată cu această plângere, Donald Trump a cerut și o despăgubire de 475 de milioane de dolari.

Donald Trump a numit CNN trâmbița neo-marxismului
Trebuie menționat faptul că, de-a lungul mandatului său de președinte al SUA, Donald Trump s-a confruntat deseori cu mass-media mainstream, în special cu CNN și New York Times, pe care le-a catalogat drept media fake-news, fiind între „trâmbițele” neo-marxismului în SUA.
  1. Donald Trump a numit CNN ”trâmbița neo-marxismului”

  2. CNN si New York Times catalogate media fake-news

  3. Donald Trump – Plângere la instanțele din Florida

  4. CNN a desfășurat o campanie de defăimare

  5. Canalul a încercat să îl asocieze cu Adolf Hitler

Trebuie menționat faptul că, de-a lungul mandatului său de președinte al SUA, Donald Trump s-a confruntat deseori cu mass-media mainstream, în special cu CNN și New York Times, pe care le-a catalogat drept media fake-news, fiind între „trâmbițele” neo-marxismului în SUA.

”LIVE FREE OR DIE” – Proteste de proporții în SUA. Trump îi înțelege și încurajează pe manifestanți – Click pe articol

Motivul invocat de acesta în plângerea înaintată instanțelor din Florida este acela că CNN, unul dintre cele mai cunoscute canale de știri din SUA, a desfășurat în mod constant în ultimul timp, o campanie de defăimare a fostului președinte american, temându-se că acesta ar putea candida la viitoarele alegeri prezidențiale din 2024.

CNN „a căutat să-şi folosească imensa influenţă – presupusă ca o sursă de informare +de încredere+ – pentru a-l defăima pe reclamant în faţa telespectatorilor şi cititorilor săi, în încercarea de a-l învinge politic”, potrivit textului plângerii depuse în Florida.

Trump, Putin și Relația Statelor Unite cu Rusia – Click pe articol

În România, ”partenerul” 😀 oficial al CNN este Antena 3. Noi nu vorbim de stăpâni și de sclavi 😀

„‘Marea minciună’ este o referire directă la o tactică folosită de Adolf Hitler şi care apare în ‘Mein Kampf'”, potrivit plângerii. „Marea minciună “ a fost folosită de Hitler pentru a incita la ură faţă de evrei” şi nu ar trebui „privită cu uşurinţă”.

Folosirea repetată a sintagmei pe acest canal despre domnul Trump – de peste 7.700 de ori din ianuarie 2021, susţine plângerea – este „o încercare deliberată a CNN de a transmite audienţei sale o asociere între reclamant şi una dintre cele mai respingătoare personalităţi din istoria modernă”, conform La Libre Belgique citat de Rador.

„Campania de descurajare dusă de CNN, sub forma defăimării şi calomniei împotriva reclamantului, a escaladat în ultimele luni, deoarece CNN se teme că reclamantul va candida la preşedinţie în 2024”, potrivit aceleiaşi surse.

Citește și:

Minciuni climaterice, manipulări medicale și oameni care spun adevărul: Candace Owens

”Să înțeleg că acela care consumă cel mai puțin, mai poate să suporte o reducere?”

Societăţile secrete ale Lumii Antice

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share