Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Șocant: Camera de tortură din Herson – orori, țipete, bătăi, electrocutări și cadavre

Martorii au declarat că au început să vadă oameni duşi înăuntru cu pungi pe cap, iar unele cadavre au fost scoase afară. Conform anchetatorilor, zeci de bărbaţi ar fi fost reţinuţi, electrocutaţi, bătuţi şi unii dintre ei ucişi, relatează „The Guardian”.

Camera de tortură din Herson

Mikola Ivanovici, al cărui balcon are vedere la curtea din spate a centrului de detenţie, a spus că a văzut două cadavre aruncate în garajele din spatele centrului. Corespondenţii cotidianului britanic „The Guardian” au fost alături alţi jurnalişti şi procurori când au intrat pentru prima dată în centrul de detenţie, iar cadavrele fuseseră îndepărtate deja.

”Ieşeau bătuţi (…) complet dezorientaţi. Veneau aici, cereau indicaţii şi le dădeam bani pentru autobuz”, a mărturisit Ira, care deţine un chioşc în afara centrului de detenţie.

Martorii au mai spus că nu au văzut niciodată feţele bărbaţilor care se ocupau de centru, deoarece purtau cagule şi erau îmbrăcaţi din cap până în picioare în negru.

Camera de tortură din Herson

Jenia Dremo, specialist IT, a fost lovit în frunte la un punct de control pentru că nu avea ţigări să le ofere soldaţilor. Ruşii l-au dus apoi la centrul de detenţie. ”M-au bătut doar puţin – am avut noroc, dar colegii mei de celulă au fost bătuţi crunt”, a dezvăluit Dremo. El a spus că i-a văzut doar pe oamenii din celula lui, dar erau opt deţinuţi în celula în care era închis şi erau mutaţi în mod regulat. El a menţionat că a auzit că sunt 23 de celule în total, sugerând că aproximativ 180 de persoane ar fi putut fi ţinute acolo la un moment dat.

”Au fost şi femei acolo. Au fost cel puţin două celule cu femei. Aveam o prietenă, Anna, care era acolo. Nu a fost violată, dar i-au ras capul”, a relatat bărbatul, scrie The Guardian citat de pro.tv.

Citește și articolele de top:

Cum putea Ucraina să lovească Polonia? Surse oficiale americane spun că racheta nu a fost lansată de Rusia

Ana Maria Ducuță: Cum folosim Energia maternă feminină în vindecarea rănilor emoţionale?

Popriri pe conturile Revolut: ANAF a trimis către fiscul lituanian solicitări pentru datorii ce depășesc o anumită valoare

Crezi că ești un om liber sau controlat de alți oameni? Citește, vezi video, apoi lasă răspunsul tău în articol.

Piperea: FMI a spus că Germania intră în recesiune în semestrul unu 2023

Cristi Iordache – Gura de Rai din munții Bucegi a devenit un fel de Mecca

Distribuie acest articol Oficial Media
Share