Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Țara lui Nero – Mania incendiilor sau de ce trebuie să moară oameni

Să fie mânia lui Dumnezeu asupra României, sau doar întâmplare nefericită. A trebuit să moară oameni ca să nu se întâmple nimic, doar să se schimbe pe ici-colea câte cineva sau să se mai întărească smurdul lui altcuiva cu ceva finanțări. Ca fiecare! – vorba românului. Mai faci un Domus Aureus…

Țara lui Nero

Despre Nero se spune că ar fi declanșat chiar el incendiul teribil care în luna iunie a anului 64 d.Hr. a distrus zone vaste ale Romei. Dar nu de la Roma vine România.

Țara lui Nero

Domnule, la noi și avioanele cad dacă este vorba de schimbări, dovadă că omul ăsta cu schimbarea vine dinaintea lui Nero. Și cu ce preț, cum a plătit Adrian Iovan, mare profesionist, mare pilot, care a reușit să salveze aproape toți pasagerii -RIP studenta decedată- și aplătit cu propria viață. Eroare de pilotaj la Adrian Iovan? Să fim serioși!

Și incendiile, chiar credeți că incendiile se produc așa în instituții, în colectiv de oameni Ups! #Colectiv. Nu. Nu este ca și când îl ia somnul pe badea Vasile cu sticla de palincă și țigara proptită pe butelia de aragaz. Nu este așa. Un spital este o instituție cu personal angajat, cu supraveghere, cu reguli stricte, la fel și un club ca cel de la #Colectiv. Ca să ardă așa iute are nevoie de substanțe inflamabile care să întensifice arderea.

Dar uite că am trăit-o și pe asta! Să vedem România ca Roma lui Nero. Și de unde vin incendiile când vin, că accidentele se întâmplă și ele de undeva? Adică eu cred că ai șansa unui incendiu dacă îl gândești bine. Ca o bombă în turnurile gemene dacă vă amintiți de 11 septembrie. Fiecare are un 11 septembrie al lui cum ar spune Caragiale. Unii mai mic alții mai mare. Noi avem Colectiv, maternitatea Giulesti, spitalul Piatra Neamț și acum Matei Balș. Mai mici dar mai multe și tot așa, ca să putem face schimbări, să putem să construim ceva nou, sau pur și simplu… Uneori în locul lui Ponta alteori în locul libertăților dar mereu se va găsi un Domus Aureus în locul gol.

Un punct de vedere foarte interesant l-am găsit pe rețelele de socializare

”A trebuit să moară oameni!”
Acum nu se mai ”pune” că au murit oameni? Nu mai facem filme premiate cu incendiile despre care vorbea doct un actual ministru? Nu se mai cere demisia Guvernului, pentru care ”a trebuit să moară oameni” pentru a se produce? Nu mai #ucide corupția? Nu mai sunt umflați oficiali ai statului și aruncați în cătușe? Acum sunt de vină medicii și asistenții? Nu se mai duc președinții să depună coroane și să se reculeagă?
Acum au ajuns la putere cei care s-au născut și au devenit importanți în politică în urma unui incendiu la fel de absurd și de grav… gata, s-au ”fumat” principiile alea. Ăștia de azi, morții fără vină, văd că sunt niște proști, nu are nicio valoare viața lor, căci nu mai servește scopului pentru care ” a trebuit să moară oameni” ?
Dubla măsură e la ea acasă ☹
Scrie pe pagina de facebook un autor al cărui nume nu îl voi da aici fără acceptul său.

[wpedon id=”88835″ align=”center”]

Experimentul unor demenți. Suntem considerați niște imbecili

Dr. Adina Alberts face mărturisiri cutremurătoare: ”A fost sistat accesul la medicamente care aduceau beneficii”

După ce Slovacia a aprobat IVERMECTINA, medicii români s-au sucit, e bun și pentru noi!

Incendiu la Institutul Matei Balș. Cinci oameni au murit, unul găsit carbonizat în baie

Mihai Budeanu, 3 Sud-Est: Ivermectina mi-a salvat viața! Mi s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire

Un nou medicament minune descoperit în Canada. Se poate încheia și pandemia?

Dr. Adina Alberts: ”asistăm la un experiment mondial … Nu cred că mai e o noutate pentru nimeni”

Paradoxuri Covid. Oricine moare pozitiv la testul covid, moare din cauza covid-ului! Oricine moare după vaccinarea anti-covid, nu moare din cauza vaccinului!

Ivermectina, medicament împotriva COVID 19: O singură doză poate distruge tot materialul genetic al virusului

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share