Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

După ce Slovacia a aprobat IVERMECTINA, medicii români s-au sucit, e bun și pentru noi!

A curs cu avertismente din partea medicilor din România privind utilizarea Ivermectine, un medicament de uz veterinar, pentru tratarea coronavirusului. Dacă ieri Colegiul Medicilor și Colegiul Medicilor Veterninari anunțau că folosirea Ivermectinei poate avea efecte secundare grave, astăzi, după ce Slovacia a aprobat medicamentul, acesta a devenit brusc unul bun, care nu mai produce reacții adverse grave, scrie stiripesurse.ro.

E o decizie logică ce s-a întâmplat în Slovacia. S-a făcut un pas important şi în România în acest sens. Comisiile de specialitate din Ministerul Sănătăţii l-au avizat favorabil pentru a fi folosit uman în studiile clinice şi urmează să vină cu avizul şi Agenţia Naţională a Medicamentului. Dacă este sigur va putea fi folosit ulterior. În Europa era folosit ca deparazitar.

Sunt şanse mari ca acest medicament să fie folosit şi la noi pentru tratarea COVID. Vorbim de un efect antiviral. Medicamentele antivirale au ca rol împiedicarea virusului de a intra în celule umane. Va împiedica îmbolnăvirea. Poate fi folosit şi în cazurile grave. Eficienţa maximă este atunci când e luată încă de la primele simptome. Nu ştiu dacă vorbim de zile până la aprobarea pentru tratarea COVID. Probabil va fi un interval scurt dacă lucrurile se vor mişca la nivel european”, a explicat Adrian Marinescu.

Specialistul a declarat că există „date bune” despre medicamentul care are puține efecte adverse, dar a subliniat faptul că un medicament nu folosit înainte să fie aprobat.

„Trebuie să avem un pic de răbdare. El nu ar trebui să se găsească fără prescripţie medicală. Toţi ne dorim ca acest medicament să fie eficient, sigur şi ieftin”, a mai susținut medicul.

Și alți specialiști în domeniul Sănătății și-au exprimat opinia vizavi de utilizarea Ivermectinei. Alexandru Rafila a spus că nu ar avea o problemă cu folosirea „medicamentului minune” pentru tratarea pacienţilor cu Covid, dacă Ivermectina ar fi autorizată de autorităţile medicale, dar deocamdată nu este cazul.

„Eu nu m-am poziționat împotriva utilizării, ci am fost pentru utilizarea aprobată. Intr-adevar, în Europa este utilizat în medicina veterinară și, în medicina umană pentru parazitoze interne și cutanate. Eu ieri am avut o discuție cu domnul Alexie și s-a contrazis de mai multe ori. A spus că în SUA a fost aprobat și că de luni de zile face tratament, fără ca FDA să-l fi aprobat. Mă întreb cum îl administrează.

În România nu este autorizat decât ca unguent la om, în rest e doar în farmaciile veterinare. Chiar dacă ar fi bun pentru utilizare la om, din moment ce nu e autorizat, nu poate fi prescris la om”, a spus Rafila.

Dr. Virgil Musta, Şeful secţiei de Boli Infecţioase de la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara a explicat, miercuri, în direct la România TV, că acest medicament antiparatizitar pentru uz uman a fost testat numai în studii clinice, motiv pentru care nu a fost inclus în protocoalele naţionale de tratare a bolnavilor infectaţi cu COVID-19.

„Este un medicament antiparazitar folosit ca indicaţie în mai multe afecţiuni parazitare şi care în studii clinice a arătat că există o anumite eficacitate a acestui în formele uşoare şi medii de boală, reducând multiplicare virusului, dar atât CDC, cât şi OMS acceptă utilizarea acestui medicament doar în studii clinice şi nu este trecut în protocoalele naţionale acceptate”, a afirmat Virgil Musta.

Experimentul unor demenți. Suntem considerați niște imbecili

Dr. Adina Alberts face mărturisiri cutremurătoare: ”A fost sistat accesul la medicamente care aduceau beneficii”

După ce Slovacia a aprobat IVERMECTINA, medicii români s-au sucit, e bun și pentru noi!

Incendiu la Institutul Matei Balș. Cinci oameni au murit, unul găsit carbonizat în baie

Mihai Budeanu, 3 Sud-Est: Ivermectina mi-a salvat viața! Mi s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire

Un nou medicament minune descoperit în Canada. Se poate încheia și pandemia?

Dr. Adina Alberts: ”asistăm la un experiment mondial … Nu cred că mai e o noutate pentru nimeni”

Paradoxuri Covid. Oricine moare pozitiv la testul covid, moare din cauza covid-ului! Oricine moare după vaccinarea anti-covid, nu moare din cauza vaccinului!

Ivermectina, medicament împotriva COVID 19: O singură doză poate distruge tot materialul genetic al virusului

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Josef Mengele făcea „selecția”- cine era reținut pentru muncă și cine era trimis direct în camerele de gazare

Ivermectina: Singurul medicament cu dublu beneficiu: previne și tratează COVID-19

Epidemiolog renumit către Angela Merkel: ”numărul deceselor Covid este fals, acest coronavirus este mult mai slab decât SARS și MERS

Peste zece mii de oameni au protestat sâmbătă la Viena. Manifestanții nu mai acceptă restricțiil

Norvegia a înregistrat 29 de decese după vaccinare. Autoritățile anunță că vaccinurile sunt prea riscante pentru vârstnici

A existat vreodată SIDA? Adevărurile despre mitul HIV ies la iveală

Există viață și fără ”google”. Trebuie să ne orientăm către platforme care nu ne persecută

Spitalele Groazei: O asistentă a rupt tăcerea. ”Mi s-a spus că oricine era trimis acolo, ieşea numai într-un sac de plastic.”

Oamenii realizează că iau parte la o înșelătorie. Trebuie să încetăm să acceptăm propria noastră înrobire, declară David Icke într-un interviu

Profesorul japonez, dr. imunolog Tasuku Honjo: Dacă VIRUSUL ar fi natural, nu ar fi afectat întreaga lume!

Inventatorii de boli, Jorg Blech: Orice om sănătos e un posibil pacient, cu condiția să fie făcut să creadă că e bolnav

Șoc astă-seară! Medicul Vasile Astărăstoae – O voce care merită ascultată, omul care nu a acceptat tortura politico-medicală

Dr. Roger Hodkinson, specialist canadian: ”C19 este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public credul”

Un jandarm de 48 de ani, victima unui accident, a murit aşteptând cinci zile să fie operat. Fiica: Medicii pe care îi ridica în slăvi, au ajuns călăi!

Cele 20 de răspunsuri ale lui Robert F. Kennedy. Nepotul președintelui american declară că planul macabru va cădea și toți cei din sistemul politic și medical, implicați în decese, vor fi pedepsiți

MEDICII trag un semnal de alarmă: OPRIȚI teroarea, manipularea, dictatura și înșelătoria secolului

”Ne aflăm în mijlocul unei înșelătorii extraordinare, aproape inimaginabile!” a spus David Icke în mijlocul a zeci de mii de manifestanți pentru libertate de la Londra

Declarații oficiale șocante: Conform OMS, chiar dacă vom avea un vaccin, nu se va încheia niciodată – obiectivul nu este vaccinul, ci reorganizarea societăţii

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin