Sprayul nazal pe care-l produce compania este eficient în proporţie de 99% când vine vorba despre distrugerea SARS-CoV-2. Acest spray nazal acționează ca un dezinfectant pentru nas şi distruge noul coronavirus în interiorul căilor nazale.

Spray nazal-minune descoperit în Canada! Finalul pandemiei de coronavirus?

Cei care îl fabrică susţin că dacă o persoană strănută lângă noi şi există temeri cu privire la infectarea cu Covid-19, putem folosi respectivul spray nazal.

Odată eliberat conţinutul, noul coronavirus chinezesc ar fi blocat şi distrus. Sanotize consideră că vor fi evitate multe infectări când virusul va fi distrus rapid.

Care este ingredientul-cheie din acest spray nazal care poate contribui decisiv la finalul pandemiei de coronavirus? Oxidul nitric este răspunsul. Oxidul nitric este cel responsabil pentru distrugerea noului coronavirus.

Descoperit de profesorul Ferid Murad, oxidul nitric a fost apreciat cu un premiu Nobel. Murad a descoperit că, în nitroglicerină, oxidul nitric era produs ca element-cheie ce ajuta în caz de infarct.

Spray nazal-minune descoperit în Canada!

Specialiștii de la Sanotize spun că în prezent au loc teste clinice în Canada. Se pregătesc testele şi de cealaltă parte a graniţei în Statele Unite. De asemenea, Marea Britanie și Singapore şi-au anunţat intenţiile de a începe.

„Am făcut acest spray nazal pentru care am obținut patentul. Dezvoltăm și linia de producție care ne va permite să fabricăm rapid milioane de flacoane. Astfel le putem scoate pe piață cât mai rapid, imediat ce primim aprobare.

Într-o zi, o să se termine și Covid-19, iar acest produs va putea fi folosit și după aceea pentru că e un antiviral care te poate proteja de gripă sau de următoarea pandemie”, au declarat reprezentanții companiei din Canada.

Spray dezinfectant dezvoltat și de Marea Britanie, dar pentru suprafețe

Amintim că un anunț similar a fost făcut în decembrie și în Marea Britanie. Spray-ul dezinfectant care elimină noul coronavirus într-un minut a fost dezvoltat de armata britanică.

Produsul a devenit accesibil și pentru populație începând de miercuri, 27 ianuarie 2021. Acesta e destinat suprafețelor, iar testele arată că elimină SARS-COV-2 în proporție de 99,99%.

Astfel, 50.000 de sticle cu dezinfectant Virusend au fost trimise medicilor din spitalele Marii Britanii. Spray-ul este ideal pentru utilizarea pe o varietate de suprafețe în zone de risc, cum ar fi centrele de testare în masă și vaccinare.

Virusend este deja disponibil online. Curând va fi disponibil la vânzare şi în magazinele din Marea Britanie.

„Un nou spray dezinfectant dezvoltat de armată care poate elimina 99,99% din virusul Covid-19 va fi acum pus la dispoziția publicului și utilizat de personalul militar de pe prima linie pentru a sprijini lupta împotriva virusului” , se arată în comunicatul publicat miercuri de Ministerul Apărării din Regatul Unit.

Virusend va completa gama existentă de produse de protecție disponibile în prezent în Marea Britanie.

evz.ro

sanotize.com

Experimentul unor demenți. Suntem considerați niște imbecili

Dr. Adina Alberts face mărturisiri cutremurătoare: ”A fost sistat accesul la medicamente care aduceau beneficii”

După ce Slovacia a aprobat IVERMECTINA, medicii români s-au sucit, e bun și pentru noi!

Incendiu la Institutul Matei Balș. Cinci oameni au murit, unul găsit carbonizat în baie

Mihai Budeanu, 3 Sud-Est: Ivermectina mi-a salvat viața! Mi s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire

Un nou medicament minune descoperit în Canada. Se poate încheia și pandemia?

Dr. Adina Alberts: ”asistăm la un experiment mondial … Nu cred că mai e o noutate pentru nimeni”

Paradoxuri Covid. Oricine moare pozitiv la testul covid, moare din cauza covid-ului! Oricine moare după vaccinarea anti-covid, nu moare din cauza vaccinului!

Ivermectina, medicament împotriva COVID 19: O singură doză poate distruge tot materialul genetic al virusului

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Josef Mengele făcea „selecția”- cine era reținut pentru muncă și cine era trimis direct în camerele de gazare

Ivermectina: Singurul medicament cu dublu beneficiu: previne și tratează COVID-19

Epidemiolog renumit către Angela Merkel: ”numărul deceselor Covid este fals, acest coronavirus este mult mai slab decât SARS și MERS

Peste zece mii de oameni au protestat sâmbătă la Viena. Manifestanții nu mai acceptă restricțiil

Norvegia a înregistrat 29 de decese după vaccinare. Autoritățile anunță că vaccinurile sunt prea riscante pentru vârstnici

A existat vreodată SIDA? Adevărurile despre mitul HIV ies la iveală

Există viață și fără ”google”. Trebuie să ne orientăm către platforme care nu ne persecută

Spitalele Groazei: O asistentă a rupt tăcerea. ”Mi s-a spus că oricine era trimis acolo, ieşea numai într-un sac de plastic.”

Oamenii realizează că iau parte la o înșelătorie. Trebuie să încetăm să acceptăm propria noastră înrobire, declară David Icke într-un interviu

Profesorul japonez, dr. imunolog Tasuku Honjo: Dacă VIRUSUL ar fi natural, nu ar fi afectat întreaga lume!

Inventatorii de boli, Jorg Blech: Orice om sănătos e un posibil pacient, cu condiția să fie făcut să creadă că e bolnav

Șoc astă-seară! Medicul Vasile Astărăstoae – O voce care merită ascultată, omul care nu a acceptat tortura politico-medicală

Dr. Roger Hodkinson, specialist canadian: ”C19 este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public credul”

Un jandarm de 48 de ani, victima unui accident, a murit aşteptând cinci zile să fie operat. Fiica: Medicii pe care îi ridica în slăvi, au ajuns călăi!

Cele 20 de răspunsuri ale lui Robert F. Kennedy. Nepotul președintelui american declară că planul macabru va cădea și toți cei din sistemul politic și medical, implicați în decese, vor fi pedepsiți

MEDICII trag un semnal de alarmă: OPRIȚI teroarea, manipularea, dictatura și înșelătoria secolului

”Ne aflăm în mijlocul unei înșelătorii extraordinare, aproape inimaginabile!” a spus David Icke în mijlocul a zeci de mii de manifestanți pentru libertate de la Londra

Declarații oficiale șocante: Conform OMS, chiar dacă vom avea un vaccin, nu se va încheia niciodată – obiectivul nu este vaccinul, ci reorganizarea societăţii

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie