Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Tatiana Jacot din Moldova castigatoarea Marelui premiu “Crizantema de aur”

IMG_3058
Tatiana Jacot alaturi de Ciprian Prisacaru si Gabriel Boriga

Tatiana Jacot are 28 ani de ani si o inima plina de romante. Asa o putem descrie pe frumoasa si talentata castigatoare a Marelui Premiu “Crizantema de aur” 2014.

Sosita din Edinet, Chisinau-Moldova, Tatiana Jacot este absolventa a Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice si de peste 9 ani isi desfasoara activitatea in calitate de solist vocal in orchestra ansamblului National Academic de dansuri populare “Joc”. La 11 ani participa la primul festival- concurs “Steaua sus rasare” de la Vaslui, situandu-se pe locul II. In 2001 a devenit laureata a Festivalului concurs republican al interpretilor cantecului folcloric “Maria Dragan”. Participa la festivalul concurs “Crizantema de argint” organizat la Chisinau in anul 2006, obtinand locul II iar in 2008 la sectiunea interpretare ia Premiul I.

Tatiana a reusit de aceasta data sa cucereasca Marele Premiu la Crizantem de aur editia cu numarul 47, dovedind ca daca iti doresti un lucru il poti obtine. Prezenta de peste 17 ani pe scena, Tatiana a muncit si a perseverat in cariera sa muzicala. Un exemplu pentru toti tinerii care isi doresc sa atinga performante in acest domeniu si care inteleg ca fara munca si foarte multa daruire nu ai cum sa ai astfel de rezultate.IMG_3047

Imediat ce a coborat dupa scena cu trofeul in mana, am rugat-o pe Tatiana sa ne ofere cateva cuvinte pentru Oficial Media. Vizibil emotionata si inconjurata de oameni dornici sa o felicite, ne spune ca :”Sunt foarte fericita si coplesita de emotii, mi-am dorit foarte mult acest trofeu. Multumesc familiei mele, lui Dumnezeu si celor care au grija an de an sa organizeze acest minunat festival. De asemenea multumiri speciale pentru domnul dirijor Dan Ardelean care a fost langa noi in tot acest timp si ne-a sustinut.”IMG_3063

Am intrebat-o pe Tatiana daca se astepta sa castige si ne-a rapsuns:” Imi doream foarte mult sa castig si ma asteptam, am lucrat cu sarguinta la aceasta performanta si am pus multa darurie de sine”.

Despre participarea tinerilor in acest concurs, castigatoarea ne marturiseste ca “As dori ca toti tinerii sa vina la acest festival deosebit, romanta nu se canta doar la o anumita varsta, se canta daca traiesti, daca iubesti…”

O felicitam inca o data pe Tatiana Jacot, ii uram succes in cariera muzicala si sa revina in orasul Targoviste atunci cand va avea ocazia pentru a ne incanta cu o romanta plina de dragoste.

1925261_10204181315945935_2115857984480153150_n

Distribuie acest articol Oficial Media
Share