De aproape o luna de zile parcul Mitropoliei din Targoviste a devenit o zona dezagreabila datorita unor deficiente pe care nimeni nu doreste sa le rezolve.
Desi cei care se ocupa de spatiile verzi trec aproape zilnic prin aceasta zona si cu siguranta au vazut aspectul nefavorabil pe care il are parcul, de aproape o luna de zile nu s-a luat nicio masura.
Parcul central, poate cel mai frecventat din muncipiul Targoviste acolo unde copii, parinti, bunici si targovisteni veneau pentru agrement si relaxare, a devenit un focar de infectie aratand mai degraba a ferma neingrijita. Nu stim ce s-a intamplat cu sistemele electrice de alungare a ciorilor, nu stim de ce nu se achizitioneaza altele noi, in cazul in care acestea nu mai exista, pentru a putea oferi targovistenilor bucuria promenadei pe care o cunoastem dintotdeauna.
Si cum aceasta nu ar fi de ajuns, de la manifestarea organizata cu ocazia zilelor orasului, intrarea in parc dinspre piata Mihai Viteazul este inundata continuu.
Oficial Media a sesizat saptamana trecuta atat Compania de apa Targoviste cat si reprezentanti ai primariei in a caror atributie intra aceste instalatii de apa.
Am rugat-o pe doamna Badea Dafina pe 13 octombrie, proprietara a chisocului de la intrarea in parc, in zona inundata, sa ne spuna cateva cuvinte:
“De dimineata am dat iarasi un telefon la Compania de apa si singurul lucru pe care il fac de fiecare data este sa inchida robinetul de apa pentru tot parcul, inclusiv apa potabila de la cismelele pe care le vedeti. Trebuie sa matur constant in fata chioscului pentru ca nu mai avem niciun client, acestia se feresc de apa din fata noastra. De asemenea fiind inchisa toata reteua din parc, nu ne mai putem aproviziona deloc cu apa”
Nu stim in contul carei institutii intra aceste facturi cu pierderi imense de apa timp de o luna si jumatate, nu stim daca oprirea intregii retele este o solutie, stiind ca insusi Ecosal vine cu cisterna de apa datorita faptului ca acest robinet nu mai este functionabil.
Si sa nu uitam ca cele doua cismele de apa potabila sunt la randul lor oprite. Poate ca sistarea retelei de apa are legatura si cu proasta gestionare a curateniei si igienizarii in parcul Mitropoliei, si ar fi de preferat ca aceste societati sa ia masuri si sa redea parcul Mitropoliei locuitorilor municipiului in conditii decente asa cum se asteapta de la o zona de agrement.
Cristi Iordache
”Oamenii ar vrea ca binele să li se întâmple, să li se ofere de-a gata, fără ca ei sa facă ceva pentru el. Ori așa ceva nu se poate! Nimic nu se face fără noi, fără participarea noastră. Starea de bine apare abia după ce am experimentat starea de rău. Abia după ce am văzut ce nu ne place, ce ne doare, ce ne face să suferim, abia atunci înțelegem că nu mai vrem și începem să ne căutam binele. Insă binele îl găsim doar în legatura noastră cu creatorul, cu Dumnezeu.” http://oficialmedia.com/de-ce-au-oamenii-nevoie-de-repere/
DACA TI-A PLĂCUT URMĂREȘTE PAGINA NOASTRA!!
EXCLUSIVE BREAKING NEWS
Diana Șoșoacă este scoasă din cursa pentru alegerile prezidențiale. CCR i-a respins candidatura la Președinția României
Piperea: 1500 de lire au primit părinții pentru a-și testa copiii cu vaccinul Moderna
Polițiștii criminaliști au descins din nou la Spitalul Pantelimon. Au fost ridicate toate telefoanele mobile ale medicilor de la ATI
Coșul minim lunar în 2024 pentru o persoană singură depășeste 3800 de lei. O familie cu doi copii plătește aproape 10.000 de lei
Registrul Auto Român are un nou angajat, Chatbotul RAReș care va răspunde la întrebări 24 de ore din 24
Aproape de comă alcoolică șoferul unui autocar a fost prins pe Autostrada București – Pitești de Poliția Găești
LIFE STYLE
Întrebări pe care să le adresezi copilului tău în loc de ”Cum a fost la școală?”
Bărbații amabili și carismatici în public, agresivi si duri cu familia
Când corpul ne vorbește prin durere sau diverse afecțiuni ne trimite mesaje din subconștient
Psiholog: Nu ai o voce şi nu eşti auzită sau văzută pentru că încerci să rămâi ”fetiță bună”
Atracțiile intime fulgerătoare au la bază foarte multe traume
DESTINATII
Peştera Ialomiţei trece la programul de iarnă din 1 octombrie 2024
România și-a stabilit strategia pentru dezvoltarea turismului
30 de elevi premianți ai Școlii Niculești au participat la o tabără de educație turistică montană pe Valea Ialomiței
Operatorul Ana Hotels sancționat cu amendă de 8000 euro
Te ajutam sa faci bagajul!
SANATATE
Cum s-a vindecat de cancer o femeie din Cluj-Napoca. Tratamentul care i-a salvat viața
”Depistează.Tratează.Vindecă. Învinge cancerul de sân, pas cu pas!”
”Împreună putem găsi soluții și promova bune practici, astfel încât bătrânețea să fie frumoasă!”
La sfârșitul anului 2020, existau 7,8 milioane de femei în viață care au fost diagnosticate cu cancer la sân
36% din tinerii cu vârste cuprinse între 13 și 28 de ani au avut simptome de depresie, în anul 2022
Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă
URMARITI OFICIAL MEDIA PE CANALELE NOASTRE
AUTORII OFICIAL MEDIA
De ce ne sperie o VIATA NOUA? - Oana Grigore
Ce mai poti citi
FESTIVALUL VEVERIȚELOR de la Buziaș EDIȚIA VIII
Cum tratam pe cai naturiste hipotiroidismul?
Sarmizegetusa Regia, capitala Daciei din Munţii Orăştiei