Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Medic și publicist Claus Kohnlein, autorul cărții ”NEBUNIA VIRUSURILOR”: Nu coronavirus ucide, PRIMEJDIA O REPREZINTĂ TESTELE DE LABORATOR

Este vorba despre foarte mulți bani realizați din vânzarea de teste coronavirus. După cum știți din articolele precedente, aceste teste nu au nicio relevanță majoră sau sensibilitate reală față de tulpinile SARS COV2. Dar suntem obligați să le respectăm pentru că un ”Centru” se crede Dumnezeu.


Marcel Pușcaș: Eu încurajez lumea să iasă. Oamenii pot ieși fără declarație oriunde și oricând, în Germania, în Olanda, în Cehia.


Un interviu realizat de KLA.TV și publicat de ziarul francez Alter Info, dă o altă perspectivă acestei perioade triste ce s-a abătut cu așa-zisa pandemie de coronavirus asupra omului de rând din întreaga lume. El, cetățeanul, trebuie iar și iar să fie sclavul și cobaiul -la propriu și la figurat- al celor care-și împart banii și lumea, interesele și afacerile.


Marilena Rotaru, scrisoare deschisă către Coronavirus


Victor Ponta: De ce mai menținem starea de urgență??


Bani încasați din miliarde de teste coronavirus

Ce faci când nu mai există mizerie, când lumea a evoluat și îmbolnavirile în masă nu mai există? Laboratoarele de cercetare epidemiologică, Organizația Mondială a Sănătății, multe instituții farmaceutice și medicale nu-și mai găsesc rostul, sensul, iar existența lor este pusă în pericol.

”Reporter: Vreți să spuneți că au rămas fără rațiunea lor de existență?
Claus Kohnlein: Da, sigur. Dacă pompierii n-au nimic de făcut, ce vor face? Vor da foc! Asta e o tactică cunoscută.”

teste coronavirus

Acum se fac extrem de mulți bani. Un test costă în Germania aproximativ 150 de euro. Închipuiți-vă câți bani se vor cheltui pe miliarde de teste în toată lumea? Aceste sume vor alimenta entitățile medicale și de cercetare care nu mai aveau sponsorizări, precum și alte societăți financiare și organizații secrete.

Menționăm că centrele epidemiologice din fiecare țară sunt subordonate direct Centrului de Control al Epidemiilor din SUA. Vă sfătuim să respectați regulile stării de urgență așa cum au fost ele impuse în fiecare stat.

Citește: Care este diferența dintre frică si anxietate?

Teste Coronavirus – Nebunia Virusurilor

Referitor la irelevanța testelor și falsa rată a mortalității, medicul și publicistul german Claus Kohnlein, declară într-o emisiune televizată a KlagemauerTV:

”Asta nu înseamnă că avem aici un bolnav ci o persoană testată pozitiv și o pretinsă molimă. Morțile naturale pe care le avem în fiecare zi, există mereu persoane care mor de pneumonie, sînt acum redefinite: „Acești pacienți au murit de coronavirus”. În perioada gripei aviare se spunea că au murit de gripă aviară. În perioada gripei procine se spunea că au murit de gripă porcină. Pot să vă dau o pildă din propria mea experiență. E vorba de un pacient de 80 de ani, care se afla într-un cămin de bătrîni. Acesta a avut pneumonie. A fost transferat la un spital pentru un tratament mai bun. Apoi, fiindcă nu mai era nimic de făcut, a fost returnat la căminul de bătrîni, unde a murit. A venit doctorul, și pentru că era perioada gripei porcine, avea în geanta sa un test pentru acea gripă. A făcut rapid testul. Testul s-a dovedit pozitiv pentru gripă porcină.”


Marcel Pușcaș scrie un post șocant despre COVID și atrage atenția că acțiunile seamănă izbitor cu începutul nazismului și drumul spre lagărele de exterminare! Citește aici!


Mai jos vă prezentăm un video cu unul dintre autorii cărții ”Nebunia virusurilor”

Citește: Frica de moarte distruge ființa umană

”Regulile referitoare la molime sunt de a izola și paraliza tot, exact cum se întîmplă acum în lume. Un comportament complet absurd, după părerea mea. Dar astea sînt regulile Centrului de Control al Epidemiilor din SUA. Ei au distribuit aceste reguli la toate centrele subordonate, practic tuturor țărilor și asta se întîmplă în acest moment. Acest scenariu, s-o spunem în treacăt, a fost stabilit la Universitatea John Hopkins. Mai precis, Bill Gates a prezentat un scenariu despre modul cum trebuie acționat dacă apare o nouă gripă în lume.”, afirmă Claus Kohnlein.


Marcel Pușcaș: Eu încurajez lumea să iasă. Oamenii pot ieși fără declarație oriunde și oricând, în Germania, în Olanda, în Cehia.


Pentru subtitrarea videoclipului în limba română, click aici!

Aici găsiți textul interviului tradus în limba română!

Interviu Dr. Claus Kohnlein

Reporter: Coronavirusul nu arată într-un fel anumit?
Claus Kohlein: Nu, nu este cazul. Pentru un medic, tabloul clinic al bolii nu e cu nimic diferit. De pildă, în cabinetul meu m-am întîlnit des cu pneumonii. Din punct devedere clinic nu se deosebesc de infecția cu coronavirus. E același tablou clinic. Trebuie să fac un test, și dacă e pozitiv, e considerat coronavirus. Dacă e negativ, e altceva.
Reporter: Deci acum, cînd testez pe cineva pentru pneumonie, înseamnă că are pneumonie.
Claus Kohlein: Da.
Reporter: Și dacă-l testez pentru coronavirus, are coronavirus, deși e aceeași boală.
Claus Kohlein: Exact. E același tablou clinic.
Reporter: Acum, spuneți că mai ales persoanele bătrîne au un sistem imunitar slăbit.
Claus Kohlein: Persoanele în vîrstă mor de pneumonie.

Coronavirus : danger ou pandémie de tests de laboratoire ? (Entretien avec le Dr. Claus Köhnlein) -vidéos-

Reporter: Dar este și descoperitorul coronavirusului, Yang (?), care a murit la 33 de ani.
Claus Kohlein: Da. E o poveste interesantă. Aș vrea să știu de ce a murit el cu adevărat. Nu se moare de pneumonie la 34 de ani. În orice caz, nu în împrejurări normale. Este o situație foarte deosebită pentru el. El a început aceste teste. Ne întrebăm de ce un oftalmolog, era oftalmolog, s-a apucat să caute un virus la un chinez de 89 de ani atins de pneumonie. Aceasta este întrebarea pe care mi-aș pune-o eu dacă aș vrea să caut pricina acestei molime Nu poți găsi pacientul zero. Se zice pacientul zero, dar și doctorul zero. Cum cineva, un medic, a putut valida o cercetare cu privire la un virus, raportîndu-se la un tablou clinic complet banal. Am putea face aici teoria conspirației. Iată un grup de medici și cercetători care studiază un nou doeniu de activitate, cum pot declanșa o molimă. Acest om a fost arestat de chineji, de politicieni, pentru că a vorbit despre această poveste. Știați?
Reporter: Da. Știam. E adevărat.

Citiți interviul integral aici! Epidemie de teste coronavirus

Pe același subiect:

Marilena Rotaru, scrisoare deschisă către Coronavirus


Victor Ponta: De ce mai menținem starea de urgență??


 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share