Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Marcel Pușcaș: Eu încurajez lumea să iasă. Oamenii pot ieși fără declarație oriunde și oricând, în Germania, în Olanda, în Cehia.

Decedații erau deja bolnavi. Moartea lor era la câteva zile distanță. Se dorește această panică. Jumătate de million de oameni mor în fiecare an de gripă sezonieră. Acum sunt 50.000 cu tot cu China. Să terminăm cu prosteala asta. La noi, spiritul de turmă funcționează ca nicăieri în lume, spune Marcel Pușcaș, referindu-se la COVID.

Dr. Annie Bukacek: ”Medicii sunt instruiți să scrie Covid 19, indiferent de boală…”


 

Suedia a reușit fără izolare. Experimentul dă semne că merge


Marcel Pușcaș covid

”Asta se numește dictatură. Starea de urgență este neconstituțională”

Le Figaro: Măsurile luate pot face mai mult rău decât boala?


Cătălin Ivan: Adevărurile ascunse în spatele isteriei coronavirus

”Oamenii nu trebuie ținuți în case”, afirmă virologul Hendrik Streeck. ”Virusul nu se transmite prin aer sau de pe suprafețe ”contaminate”

Marcel Pușcaș: Să terminăm cu prosteala asta!

COVID-19 a pus stăpânire pe toată lumea, iar autoritățile le recomandă oamenilor să stea în case. În România a fost decretată starea de urgență și este interzis să ieși din casă fără o motivație solidă.Nu toată lumea este însă de acord cu aceste măsuri. Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, face o recomandare parcă din altă lume. Acesta le transmite oamenilor să iasă din case, iar sportivilor să se antreneze afară, și consideră că totul este o manipulare, scrie și digisport.ro

“Sunt sunat in aceasta perioada de oameni din strainatate. Nicaieri nu e ca la noi, nicaieri nu e panica asta. In Praga, lumea e pe strazi. Am vorbit azi in Germania, oamenii pot iesi fara declaratie oriunde si oricand. Lumea poate sa circule pe strada.

Sunt unele declaratii de doi lei, prost concepute si prost gandite. Statul olandez incurajeaza oamenii sa se imbolnaveasca de COVID-19. Doar asa poti sa-ti maresti imunitatea. Daca vei capata acest virus, vei deveni mai rezistent. Oamenii care mor de aceasta boala sunt deja bolnavi. Ca vine sau nu acest virus, eu tot vor muri. Nu inteleg de unde atata panica, probabil se doreste aceasta panica. Eu incurajez lumea sa iasa. Nu poti sa stai sa tampesti in casa.”

Fostul candidat la sefia FRF le recomanda chiar oamenilor sa nu respecte restrictiile

“Eu incurajez lumea sa iasa. Nu poti sa stai sa tampesti in casa. A murit Paul Goma, dar el avea deja probleme cu plamanii. A murit Lorenzo Sans, fostul presedinte de la Real Madrid, dar si el era bolnav. Anual, mor in lume jumatate de milion de oameni din cauza gripei sezoniere. Recomand tuturor sportivilor sa iasa din casa”, au fost afirmatiile lui Puscas la Radio Sport 1.

In cariera sa de jucator, Marcel Puscas a evoluat pentru Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti, CS Targoviste si Steaua Mizil.

Citește și:

Cătălin Ivan: Adevărurile ascunse în spatele isteriei coronavirus


Atenție cum sunt manipulați medicii spre fals în acte oficiale:

Dr. Annie Bukacek: ”Medicii sunt instruiți să scrie Covid 19, indiferent de boală…”


Mesaj dur pentru români, de la Raed Arafat


Le Figaro: Măsurile luate pot face mai mult rău decât boala


Vești bune pentru Europa. Unele țări de la 15 aprilie, renunță la izolare


”Oamenii nu trebuie ținuți în case”, afirmă virologul Hendrik Streeck. ”Virusul nu se transmite prin aer sau de pe suprafețe ”contaminate”


Tariceanu: Starea de Urgenţă creează nişte obligaţii, suspendă anumite drepturi. Nu toate sunt în regulă că au fost suspendate.


Frica de moarte distruge ființa umană


”Opriți carantina”!!! Prof. Dr. Karin Molling, fost director la Institutul de Virologie al Universitatii Zurich


NU SE MOARE DOAR DIN CAUZA COVID-19!


I-am zăpăcit! Dacă invazia media nu se va potoli, oamenii o vor lua razna! Un canibalism mediatic…


 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share