Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Virusul se stinge singur. În câteva zile ne reluăm viața socială, declară imunologul Le Foche

Le Foche declară că în cteva zile mai exact din luna mai, ne vom relua viața socială. Acesta acordă mai multe interviuri la radio și pe ziarele naționale, informează ”Il Messaggero”.

Francesco Le Foche, imunolog-infectolog la spitalul Umberto I din Roma, spune că virusul tinde să se stingă de unul singur. Iar reîntoarcerea la viaţa normală nu este aşa de departe.
Francesco Le Foche, imunolog-infectolog la spitalul Umberto I din Roma spune pentru Rai Radio2: „O reîntoarcere la o viaţă normală? Nu consider că e aşa de departe. Trebuie să aşteptăm următoarele 2 săptămâni, iar dacă lucrurile vor avansa în felul acesta, în primele 2 săptămâni ale lunii mai vom putea să ieşim şi să ne reorganizăm societatea.

Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”


Exclusiv- ULTIMA ORĂ -Cel mai important editorial al acestor vremuri:

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I


Dacă acest virus se va comporta cum ar trebui şi cum istoria cornavirusului ne-a învăţat, vom putea să ne reîntoarcem la viaţa noastră socială. Nu cred că va trebui să restrângem mult libertatea noastră şi autonomia noastră socială”. Update: Organizația Mondială a Sănătății susține că, în realitate, cea mai indicată soluție în combaterea pandemiei ar fi fost calea „fără restricții”, aplicată de către Suedia în tot acest timp. Click pentru detalii!

Imunologul afirmă că vaccinul nu este chiar așa de indispensabil și că ne putem pregăti de vacanță


Criza actuală între o boală a trupului sau invenția unor minți bolnave:

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”


”Corona virus, l’immunologo Francesco Le Foche è ottimista, e parla di un ottimismo basato sulla scienza: «Covid19 si spegne da solo. A maggio usciremo e poi potremo andare in vacanza in Italia. Il vaccino arriverà tra un anno, un anno e mezzo, ma non credo sarà così inispensabile». ”

Le Foche: se pare că coronavirusul a pierdut din putere, se afirmă și pe Il Messaggero

„Acest virus, ca şi alţi coronaviruşi, a început să piardă din vigoare şi tinde să se stingă de unul singur. Aşa se întâmplă. Este foarte cunoscut în cercurile oamenilor de ştiinţă că coronavruşii tind să provoace pandemie şi apoi, încet-încet, puterea lor scade. Mai ales când există o reducere a entropiei sociale. Graţie izolării, acest virus neputând contagia persoanele care sunt închise în case, încet-încet nu mai are încărcătura necesară să se răspândească şi deci tinde să se stingă, să trăiască un fel de moarte programată. Sperăm ca acest lucru să se petreacă rapid şi se pare că primele călduri vor fi de ajutor”.


#Manipulare, frică: s-au scurs informații devastatoare și în Europa! Sebastian Kurz surprins când sugerează să să se utilizeze frica- citește aici!#

Citește și:

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Virusul se stinge singur

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Exclusiv- ULTIMA ORĂ -Cel mai important editorial al acestor vremuri:

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Criza actuală între o boală a trupului sau invenția unor minți bolnave:

Cătălin Ivan (ADN): „Domnule Klaus Iohannis, dacă nu-i vreți pe români în stradă, în față la Cotroceni, dați-le viețile și libertățile înapoi!

Un decret ridicol, carabinierii care amenință preoții din biserică, elicopterele care controlează cine aleargă pe o plajă goală


Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

O sinteză completă a pierderii libertăților, poate cea mai gravă din istorie:

O erodare a libertăților nemaivăzută de la Al Doilea Război Mondial

Acum guvernul ceh:

BreakNews. Nervii sunt intinși la maxim în Europa:

Deputata Sara Cunial a rupt decretele stării de urgență: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern, care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale

Citește și:

Dr. Annie Bukacek: ”Medicii sunt instruiți să scrie Covid 19 în fișa decesului”, indiferent de boală”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin