Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Organizația Mondială a Sănătății: Soluția de combatere a pandemiei este modelul aplicat de Suedia

Organizația Mondială a Sănătății susține că, în realitate, cea mai indicată soluție în combaterea pandemiei ar fi fost calea „fără restricții”, aplicată de către Suedia în tot acest timp.

Breaking News:

Demascare: Coronazeus sau planul ”fricii”. S-au scurs informații de la Cancelarul Sebastian Kurz

Cătălin Ivan (ADN): „Domnule Klaus Iohannis, dacă nu-i vreți pe români în stradă, în față la Cotroceni, dați-le viețile și libertățile înapoi!

„Cred că vom ajunge la o nouă noțiune de normalitate. Cred că în multe privințe Suedia reprezintă un model de viitor, dacă dorim să ne întoarcem la o societate care nu are restricții”, a declarat Dr. Mike Ryan, directorul executiv care se ocupă de programele de Urgență ale OMS în Geneva, conform Foxnews.com.

Totuși, concluzia a venit prea târziu, din moment ce majoritatea statelor europene deja și-au compromis în mod grav economia.

O altă remarcă ar fi aceea că după ce te-au convins de incompetența sau de relele intenții este greu să mai crezi în ei. Primul gând este ”să nu primești daruri de la greci” pentru ca nu cumva să fie pus la cale un alt plan diabolic de genul aceluia prezentat de Michael J. Ryan care pare să fie același Mike Ryan din sursa Fox News.

Michael J. Ryan – OMS: ”A venit timpul ca autoritățile să vină acasă la oameni, să vadă cine este infectat și să-i ia”

Citește și:

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”


Un decret ridicol, carabinierii care amenință preoții din biserică, elicopterele care controlează cine aleargă pe o plajă goală


Manipulare frauduloasă a cauzei deceselor:

Epidemiolog renumit către Angela Merkel: ”numărul deceselor Covid este fals”

România azi:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share