Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Adrian Țuțuianu dezlănțuit împotriva lui Alexandru Oprea

Senatorul Adrian Țuțuianu, președintele Pro România Dâmbovița, și-a exprimat indignarea într-o postare pe facebook, cu privire la ”ziarele electorale” pe care, actualul președinte al Consiliului Județean, Alexandru Oprea, le-a împărțit prin județ. Deși ne aflăm în plină pandemie de COVID 19 și alegerile locale au fost amânate, iar toți liderii locali au lăsat deoparte dezbaterile, astfel de situații generează conflicte între adversarii politici.

Mai mult, Adrian Țuțuianu a cerut conducerii PSD Dâmbovița, ”să se delimiteze de comportamentul absolut iresponsabil al președintelui Consiliului Județean, altfel, voi considera, din acest moment, că sunt părtași la această mizerie.”

Tot în această săptămână, senatorul a făcut mai multe informări și solicitări către conducerea Consilului Județean Dâmbovița, să ia atitudine cu privire la spitalele din județ și să facă alocările bugetare necesare, pentru ca medicii și pacienții, implicit, cetățenii, să poată beneficia de echipamentele necesare în contextul pandemiei de coronavirus.

Adrian Țuțuianu: dacă se va dovedi că ei mint, nimeni nu-i va putea salva de furia colectivă!

Declarație integrală:

”Am încercat să mă abțin, dar e prea revoltătoare situația.

Astăzi a mai murit un dâmbovițean, un bărbat din comuna Corbii Mari, pozitiv la testul COVID-19. Sunt 19 cazuri confirmate oficial în județ (în realitate, cred că numărul e mai mare). Sunt familii îngrijorate. Sunt comunități întregi care se uită speriate pe știrile zilnice. E o situație foarte apăsătoare.

Ce face, în timpul ăsta, individul de la Consiliul Județean? Trimite în județ, prin poștă, din poartă în poartă, zeci de mii de ziare de PROPAGANDĂ PERSONALĂ! Astăzi, acum, în plină pandemie. Mor oameni lângă noi și pe Securistul Oprea îl interesează să-și trimită ziarul electoral în județ. Nu ți-e rușine, ticălosule?

Era neapărat nevoie să mai cheltuim acum bani publici pentru zeci de mii de ziare? Asta era prioritatea? Nu puteam să dăm banii ăștia la Spitalul Pucioasa? Nu puteam să dăm banii ăștia la Corbii Mari, acolo unde strigă oamenii disperați că n-au materiale sanitare să se protejeze? Nu puteam să dăm banii ăștia pe ceva util? Nu! Trebuia să-și facă Securistul campanie electorală cu orice preț. Nebuni și ticăloși, acum le iese caracterul prin piele.

Cer public conducerii PSD Dâmbovița să se delimiteze de comportamentul absolut iresponsabil al președintelui Consiliului Județean. Altfel, voi considera, din acest moment, că sunt părtași la această mizerie.

Lumea vrea sănătate, orbilor, nu ziare electorale!” a precizat Adrian Țuțuianu pe pagina de facebook.

Citește și:

Adrian Țuțuianu : “Din păcate, ce strig de două zile pare să fie inutil pentru inconștienții de la Consiliul Județean.”

Adrian Țuțuianu: A apărut primul caz de Covid 19 in județul Dâmbovița

Adrian Țuțuianu: „Inconștienții de la Consiliul Județean trebuiau să facă achiziții de acum o lună”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share