Hoț din locuințe prins de un jandarm din Gruparea Mobilă Timișoara

Un jandarm din Gruparea Mobilă Timişoara, aflat în timpul de recuperare după serviciu, a prins un hoț care a sustras mai multe bunuri dintr-o locuință de pe Calea Şagului.

Marți, 31 martie a.c., în timp ce jandarmul se afla în autoturismul său, pe o stradă situată în Calea Șagului din municipiul Timișoara, a observat un bărbat care ieșea din curtea unei case, prin escaladarea unui gard.

Bărbatul avea asupra sa mai multe bagaje voluminoase iar, pentru acest fapt, jandarmul i-a solicitat să se oprească. În acel moment bărbatul a încercat să fugă printre imobilele din zonă însă a fost prins în scurt timp și imobilizat de către jandarm. La fața locului a mai sosit un bărbat, un vecin care a fost martor la cele întâmplate.

Jandarmii din echipajul de intervenție au fost solicitați să intervină și au sosit, de urgență, la fața locului. Ei au procedat la stabilirea identității bărbatului iar, la verificări, a rezultat că acesta are vârsta de 34 de ani și domiciliul în municipiul Reșița, județul Caraș-Severin. În bagajele bărbatului au fost găsite bunurile sustrase din locuință: o combină cu boxe audio, un televizor și alte obiecte de uz casnic.

Persoana a fost predată polițiștilor din cadrul IPJ Timiș, împreună cu actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share