Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Arafat ”stat în stat” are 34.000 angajați la ISU, mai mulți decât armata Ungariei

”Dar și de nu am mai avea ce stinge, tot vom găsi ceva, dar și dacă bolnavi nu vor fi, tot vom face rost.”,  cam așa judecă mafia în era modernă, în mileniul trei, după tehnicile de luptă cu diversiuni de pierderi de vieți ca să pozeze în salvatori.

Arafat ”stat în stat”
Fotocredot: Evenimentul Zilei, Arafat ”stat în stat”

Niciodată nu mi-a plăcut acest personaj, nici la incendiul maternității Giulești, nici acum la Spitalul din Neamț. Faptul că Arafat și-a creat propriul regat în țara noastră îmi dă multe semne de întrebare. Nu sunt instanță supremă și nu vreau să se creadă că acuz pe cineva, doar afirm că seamănă teribil cu niște făcături din arta războiului rece. Plus că acest Arafat își sporește mereu logistica și angajații, după cum ar spune un cunoscut jurnalist, ”angajați militari care vor fi in câțiva ani beneficiari de pensii speciale” pe cârca bietulului sujbaș român.

Arafat ”stat în stat”

Acest Raed Arafat nu pate fi debarcat de nimeni deși face mișcări de neînțeles cum ar fi acțiunea de evacuare a bolnavilor din spitalul Foișor, chiar dacă avea cele mai avansate dotări pentru terapie intensivă. Și a stat gol luni de zile spitalul Foișor fără ca cineva să se sesizeze că aruncase în stradă pacienții operați, în toiul nopții. Asta miroase mai degrabă a vătămare corporală și afectarea sănătății, art. 193 Cod Penal. Pozele cu salvarea și eroii în geci ”top gun” sunt doar pentru prostirea contribuabililor. În rest este vorba de mulți bani și un imperiu militar cu 34.500 de angajați pe care Arafat și l-a creat în țara noastră.

Putea dezastrul de la Colectiv sa declanseze spontan in constiinta civica, schimbarea directiei social-politice?

”Fiecare zi în care Raed Arafat rămâne cu această putere uriașă este un risc pentru cetățenii României. S-a demonstrat acest fapt la Colectiv, la Sutghiol, în Apuseni…”, scrie Mircea Marian în Newsweek.ro.

”Acest personaj este mult mai mult decât ayatollahul intervențiilor de urgență. Mă repet: el este simbolul și purtătorul de cuvânt al uriașei rețele corupte care stoarce sistemul medical de stat. Uitați-vă ce averi fac cei care au acces la conducta de bani care alimentează sistemul medical de stat, ce corupție apare sistematic la suprafață, și în ce condiții o duc pacienții, puși să vină cu medicamentele de acasă.”, menționează sursa citată.

Țara lui Nero – Mania incendiilor sau de ce trebuie să moară oameni

De asemenea și noi am scris la timpul potrivit atat despre Colectiv cât și o serie de articole sub titulatura ”Țara lui Nero”. Dezastrul care a dus la schimbarea guvernului Ponta cu guvernul Cioloș a fost remarcat prin celebra tristă frază: ”a trebuit să moară oameni”, o expresie care arată că cineva se ocupă cu crimele în masă. Nelipsit din peisajul de atunci, ați ghicit, desigur, Arafat ”stat în stat”.

COLECTIV 2… SAU CORUPȚIA UCIDE!!!!

BOMBĂ! Alexandru Rafila este fiul unui securist care a ordonat să fie executați și torturați țăranii care s-au opus colectivizării

CITEȘTE ȘI:

Studiu revoluționar: Covid-19 poate da oamenilor celule care „produc anticorpi pentru tot restul vieții”

Vom folosi teama, le vom scurta viața, vom crea medicamente care îi va îmbolnăvi – LEGĂMÂNTUL SECRET

Avocat Piperea: Vaccinarea și utilizarea certificatului „verde” ar trebui urgent oprite

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Bill Gates solicită guvernelor să realizeze „simulări cu virusuri” pentru a fi pregătite de viitoare atacuri bioteroriste sau pandemii

Raed Arafat este cercetat PENAL de DNA pentru ABUZ! Prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro

”Sunteți niște criminali”, le-a spus brancardierul medicilor și asistentelor din spital

Stefan Oelrich unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător! Au avut nevoie de această pandemie. pentru experimente

Deputat Dumitru Coarnă: ”Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde”

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Un proiect de Hotărâre de Guvern prevede vaccinarea a 90% din populația României, până în 2023. Inclusiv COPIII care au împlinit 12 ani

Varujan Vosganian: Colegul nostru a decedat după a treia doză de vaccin. Articol Oficial Media Multitasking

Cristina Elena Răducanu: ”Prefer să încasez un glonț decât să iau dozele voastre și pașaportul ca un câine”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share