Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Avocat Elena Radu: Certificatul verde este un instrument politic, nu sanitar, care are ca scop numai anularea drepturilor si libertăților fundamentale

Avocata Elena Radu face publice zece motive pentru care Certificatul Verde nu poate fi prevăzut în vreo lege românească.

1. Imunitatea naturală (prin trecerea prin boală) sau artificială (prin vaccin) nu înseamnă că nu te mai poți infecta și nu mai poți transmite virusul.

2. Eficiența, eficacitatea, efectele adverse, raportul beneficiu-risc al vaccinului conform deciziei de autorizare nu pot fi atacate de catre cetățeni (conform deciziilor Tribunalului Uniunii Europene). Atâta timp cât nu pot sa aducă nicio critica cu privire la vaccin care sa fie analizata de o instanta, nicio lege nu poate conține vreo norma care sa prevadă obligativitatea prezentării vreunei dovezi de Vaccinare de către cetățeni.

3. Apar mereu forme noi ale virusului, cu alte caracteristici. Vaccinurile disponibile nu au luat în calcul aceste forme apărute ulterior. Singurele dovezi ca vaccinurile produse la un moment dat au eficacitate si pentru formele apărute ulterior sunt chiar declarațiile producătorului, nicio persoana fizica sau juridica neavând posibilitatea legala de a contesta in instanta.

4. Mutarea sarcinii probei de la state pentru restrangerea drepturilor fundamentale la cetățeni pentru a dovedi ca sunt eligibili sa obțină drepturi reprezinta o negare a drepturilor fundamentale garantate de tratatele internaționale, carta drepturilor fundamentale și Constituțiile statelor membre.

5. Certificatul a fost introdus atât la nivel transfrontalier, cât si la nivel național, de la 01 iulie 2021. Nu si-a dovedit eficienta in combaterea transmiterii virusului, nici la nivel național, nici la nivel transfrontalier. In toate tarile UE s-au manifestat noi valuri epidemiologice  cu o intensitate si mai mare după introducerea certificatului fata de valurile apărute anterior apariției vac si introducerii certificatului.

6. Certificatul este un instrument politic, nu sanitar, care are ca scop numai negarea/anularea drepturilor si libertăților fundamentale, nedovedindu-si nicio utilitate in combaterea transmiterii virusului (si daca ne-am vac 100% virusul ar exista in continuare si oamenii s-ar infecta, ar face forme grave, ar transmite virusului si ar muri in continuare. Nu se eradicheaza virusului nici cu vac, nici cu certificatul).

7. Certificatul incalca toată legislația pe GDRP, afectând viata privata si confidențialitatea datelor medicale sensibile (daca te-ai vaccinat, dacă ai fost infectat sau dacă ești infectat cu virusul). Cu toate ca la adoptarea Regulamentului UE (2021) /953 s-a prevazut ca nu se va crea o baza de date la nivel european, constatam ca realitatea este alta. Prin interconectarea bazelor de date se pot accesa de multe instituții naționale, cât si de instituții europene date confidențiale medicale. (a se vedea in Romania OUG 68/2021 care permite accesul la baza de date a nu mai puțin de 8 instituții, inclusiv politia si armata)

8. Certificatul este pretextul pentru introducerea până la finalul anului 2022 a identității digitale europene (portofelul electronic). Baza de date privind Certificatul de interconecteaza național si transfrontalier cu alte baze de date create, tot sub pretextul pandemiei, respectiv cele privind PLF, cele privind evidenta populației (a se vedea în Romania OUG nr 129 din 15 dec 2021) etc.

9. Certificatul este piatra de temelie a portofelului digital care va fi instrumentul unic la nivel european pentru identificare, autentificare, acces la contul bancar și pentru încheierea oricărui contract și achiziția oricărui bun sau serviciu. Comisia Europeană a prezentat acest instrument (portofelul digital) ca fiind necesar pentru binele nostru, deoarece vom putea controla cantitatea de date pe care o sharuim. Însă, controlul nu va fi deținut de către cetățean. Controlul va fi deținut de către persoanele care vor gestiona sistemul digital și baza de date privind portofelul digital care în orice moment vor putea să taie semnalul de la baza de date către portofelul digital sau pur și simplu să șteargă din baza de date orice cetățean (indiferent ca este demnitar sau cetățean de rand), eliminându-l astfel din viata sociala.

10. Certificatul digital este precedentul pentru instituirea monitorizării in masa si a controlului absolut al statelor asupra cetatenilor, segregarea cetățenilor in cetățeni buni si cetățeni răi, cetățeni cu drepturi si cetățeni fără drepturi, in funcție de  cat se vor supune regulilor introduse de Uniunea Europeană care constatam ca nu mai sunt luate pentru și în interesul cetățenilor săi.

Citește și:

Wolfgang Kubicki: Organele statului au devenit actori manipulatori ai crizei pandemice

Iosefina Pascal mulțumește adevăraților jurnaliști. Scrisoare din duba ”Poliției Gândirii”

Ministrul Rafila vrea certificat verde în ianuarie, altfel își dă demisia

Directorul OMS spune că vaccinurile de rapel sunt folosite pentru a ucide copii – Video

Bombă! Șeful OMS, Tedros Ghebreyesus responsabil de moartea a peste 2,5 milioane de etiopieni

Senatoarea Șoșoacă a lăsat în pielea goală mafioții de la butoane. Și bătuți și cu banii luați!

Anthony Fauci spune că măștile vor fi obligatorii pentru totdeauna

Șase semne care ne arată că ”salvarea” ucide. Virusul care a smintit lumea

Mesajul Generalului Radu Theodoru: Suntem de-o toleranță imbecilă. Românii şi-au făcut istoria şi cu baioneta

BOMBĂ! Raed Arafat – Radu Tudor, o combinație toxică, scrie SRS

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">