Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban – Audiență cu președintele Uniunii Județene Sanitas Dâmbovița, Corneliu Stănică

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a discutat astăzi, în cadrul audiențelor, cu președintele Uniunii Județene Sanitas Dâmbovița, Corneliu Stănică, despre noua lege a salarizării personalului plătit din fondurile publice, mai exact despre prevederile referitoare la personalul medico-sanitar, personalul de specialitate, dar și personalul auxiliar, tehnic și administrativ din domeniu.

Carmen Holban: Voi transmite și susține toate revendicările discutate astăzi

Cele mai importante solicitări ale Sanitas Dâmbovița sunt următoarele:
  • 📍 niciun salariat nu trebuie să piardă din venituri odată cu intrarea în vigoare a noii legi;
  • 📍 noua lege a salarizării trebuie să prevadă creșteri salariale pentru personalul din SĂNĂTATE și Asistență Socială, dar și punerea în aplicare a Legii 153/2017.
  • 📍 salariații din sănătate, asistență socială, precum și personalul TESA trebuie să se regăsească pe aceeași grilă de salarizare;
  • 📍 reașezarea coeficienților pentru profesioniștii și funcțiile din sistem;
  • 📍 asigurarea aceluiași nivel de venituri pentru angajații care au aceeași specializare, au aceeași complexitate a muncii și, mai mult, lucrează în aceeași unitate sanitară, oricare ar fi ordonatorul principal de credite.
„A fost o întâlnire constructivă, cu argumente bine întemeiate și corect fundamentate. L-am asigurat pe președintele Uniunii Județeane Sanitas Dâmbovița, Corneliu Stănică, că voi transmite și susține toate revendicările discutate astăzi, precum și faptul că redactarea şi aprobarea acestei legi se va face doar după consultarea partenerilor noștri sociali”, a transmis Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share