Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: Turismul românesc trebuie susținut necondiționat. Vouchere de vacanță VIDEO

Deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban, a susținut o declarație politică, prin care, aduce în atenția publică măsurile de sprijin luate de către social democrați pentru industria turismului și domeniul Horeca.
PSD a impus reintroducerea obligativității acordării voucherelor de vacanță, astfel, un procent însemnat al românilor, va fi stimulat să-și cheltuie banii pe sejururi și concedii în țară, sprijinind în acest mod semnificativ dezvoltarea turismului, se arată în mesajul transmis de deputatul Carmen Holban.
Carmen Holban: Turismul românesc trebuie susținut necondiționat
”Măsurile propuse de PSD sunt mai mult decât necesare pentru revitalizarea acestui sector deosebit de important pentru economia națională. Acesta a fost de altfel și subiectul declarației politice pe care am susținut-o, astăzi, în plenul Camerei Deputaților. PSD, prin intrarea la guvernare, și-a asumat atât revigorarea sectoarelor afectate de restricțiile impuse în perioada de pandemie, cât și creșterea nivelului de trai al românilor.
Din punct de vedere financiar, domeniul HoReCa a înregistrat o scădere mai mult decât semnificativă și din cauza eliminării acordării tichetelor de vacanță de către fosta guvernare PNL-USR.

Tichetele de vacanță introduse în urmă cu 3 ani de către PSD aveau ca scop susținerea turismului autohton prin încurajarea românilor de a alege destinații de vacanță din România, dar, implicit, și susținerea operatorilor economici din domeniu. Am reușit, ca de anul acesta, să reintroducem acordarea acestor tichete însă, la fel de important, am prelungit cu 180 de zile și perioada în care societățile din HoReCa beneficiează de scutiri de la plata impozitului specific datorat. Creșterea calității vieții românilor este principalul obiectiv al PSD!
Vom impune strategiile social-democrate și politicile publice, astfel încât, prin implementarea de proiecte și programe guvernamentale, să ușurăm traiul zilnic al românilor”, a declarat Carmen Holban, deputat și vicepreședinte PSD Dâmbovița.

Bugetarii vor primi tichete de vacanță până în 2026

Tichetele de vacanță care urmează să fie folosite în concedii sau în zilele libere din 2022 vor fi emise doar pe suport electronic, potrivit proiectului de Ordonanță de Urgență lansat în dezbatere publică de Ministerul Turismului.

Potrivit documentului, voucherele se vor acorda până în 2026, iar valoarea lor va rămâne aceeași, 1.450 lei pentru fiecare salariat. Acestea se pot folosi doar pe teritoriul României, iar celor nefolosite emise în perioada ianuarie – decembrie 2020 li se va prelungi termenul până în decembrie 2022.

Citește și:

Carmen Holban, deputat: 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană

Carmen Holban a participat la celebrarea Zilei Republicii India

Carmen Holban: Executivul are un ministru al Sănătății profesionist

Carmen Holban: Centre de evaluare și tratamente pentru persoanele infectate cu noul coronavirus

Carmen Holban: De la 1 ianuarie, pachetul social propus de PSD intră în vigoare

Carmen Holban, deputat: Ministerul Sănătății trebuie repoziționat ca autoritate națională care să ia decizii pentru controlul pandemiei

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share