Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: Executivul are un ministru al Sănătății profesionist

Deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban, a transmis un mesaj pe pagina de social media cu privire la diferențele ”majore” de măsuri luate de către ministrul PSD, Alexandru Rafila și cele ale miniștrilor care, în ultimii doi ani, au trecut prin acest portofoliu.
Astfel, Carmen Holban susține că în doar două luni, Alexandru Rafila a venit cu câteva soluții rapide:
  • Înființarea a 230 de centre de evaluare. 140 sunt deschise, iar oamenii deja se testează și primesc tratamentul necesar.
  • Implicarea a peste 3.400 de medici de familie în lupta împotriva COVID-19. Deja s-au semnat contractele cu CNAS și au început să testeze. Procesul continuă.
Carmen Holban deputat PSD Dâmbovița
Carmen Holban deputat PSD Dâmbovița
  • Numărul testelor zilnice a ajuns în medie la 80.000! De aici și creșterea numărului de noi cazuri depistate pozitiv.
  • Sunt asigurate stocurile de medicamente și antivirale atât pentru spitale, cât și pentru centrele de evaluare.
  • În perioada următoare, farmaciile vor elibera medicamentele specifice tratării COVID-19 pe bază de prescripții medicale.
 ”Liberalii și foștii lor parteneri de coaliție nu au reușit să pregătească România pentru lupta împotriva acestei pandemii, în foarte mare măsură din cauza nepriceperii. Putem spune, fără să greșim, că Executivul are un ministru al Sănătății profesionist, datorită căruia România este mult mai bine pregătită pentru a face față acestei pandemiei. Iar acest ministru este al PSD!”, a mai adăugat Carmen Holban, deputat și vicepreședinte PSD Dâmbovița.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share