Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Corneliu Ștefan, PSD: Vom face alianțe cu oamenii nu cu partidele care au doar interese personale

Deputatul Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, a prezentat patru dintre candidații pentru alegerile locale din septembrie, la funcția de primar. Deși bătălia politică este în plină derulare, și anumiți primari ”sunt racolați” de către adversari, în speță PNL, Corneliu Ștefan susține că cei care au plecat din PSD nu vor mai fi reprimiți în echipă și că cea mai mare dezamagire au produs-o oamenilor care i-au investit cu încrederea că le vor rezolva problemele.

Suntem în plină campanie preelectorală de susținere a candidaților. Vom avea liste complete de consilieri locali și primari în toate cele 89 de localități. Pe 27 septembrie vom merge doar la victorie. Candidații noștri sunt oameni care au demonstrat în domeniile lor de activitate. Suntem o organizație serioasă, și nu avem un limbaj dublu, așa cum au cei din PNL. Campania noastră este una corectă în care vom spune ce am făcut, va fi bazată pe proiecte. Nu voi apela la disputele personale. Nu facem alianțe cu partide care au doar interese personale, vom face alianțe cu dâmbovițenii.” a spus Corneliu Ștefan.

Candidații PSD la funcția de primar în localitățile Răscăieți, Costești Vale, Brezoaele și Odobești:

Fâlea Marian pentru comuna Răscăieți: ”Mi-am propus să fac lucruri bune, să aducem rețeaua de gaze, să reabilităm drumurile. Avem nevoie de anumite servicii pentru oameni, un notariat, o bancă, o spălătorie auto. Am găsit seriozitate la PSD, fătă oameni serioși nu faci nimic. De la Răscăieți respectul a fugit. Politica înseamnă seriozitate și muncă.”

Prodan Petre pentru comuna Costești Vale – ”Comuna arată dezastruos. Primarul actual în 6 mandate a fost la 4 partide. Cât timp voi fi președinte nu voi reprimi niciun coleg în PSD. Trebuie să scăpăm de astfel de specimene. Comuna nu are o școală reabilitată, și nici măcar un podeț la intrarea în curtea Primăriei.” a spus Corneliu Ștefan.

Cosma Ștefan pentru comuna Brezoaele: ”Am luat decizia de a candida pentru a readuce cetățeanul în locul care i se cuvine și deciziile să fie luate pentru el. Voi depune toate eforturile să câștigăm aceste alegeri.”

Radu Ilie pentru comuna Odobești: ”PSD este partidul cu cea mai bună resursă umană. Imi doresc să avem un departament pntru accesarea de fonduri europene, să susțin dezvoltarea micilor afaceri. Canalizare, iluminat public, digitalizarea serviciilor publice, să dezvolt un învățământ local de calitate, cultura și școala reprezintă garanția reușitei viitorului.”

Imagini și declarații pe larg din conferința de presă:

Ionuț Vulpescu: Județul Dâmbovița are nevoie de Corneliu Ștefan, are nevoie de PSD

Corneliu Ștefan, PSD: Dâmbovițenii au nevoie mai mult ca niciodată, de liniște și de siguranță

Daniel Cristian Stan: ”Avem un candidat la premiul Nobel pentru minciună” a declarat edilul târgoviștean

Titus Corlățean: Plângere penală la DNA pentru acțiunile ilegale ale PNL. Racolări pe bani grei!

Deputat Carmen Holban: Revoltă față de Guvernul care apără pedofilii și violatorii

Senatorul PSD Dâmboviţa, Titus Corlăţean a participat la o întâlnire de lucru pe tema situaţiei economice dificile a Combinatului de Oţeluri Speciale Târgovişte

Campania PSD pregătită minuțios. Corneliu Ștefan hotărât să câștige președinția CJ Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share