Ionuț Vulpescu: Județul Dâmbovița are nevoie de Corneliu Ștefan, are nevoie de PSD

Senatorul Ionuț Vulpescu, mai mereu prezent alături de social-democrații dâmbovițeni, a fost și astăzi la întalnirea de la Găești, asigurându-l de susținerea sa pe Corneliu Ștefan, în cursa pentru câștigarea președinției Consiliului Județean Dâmbovița.

Ionuț Vulpescu, politician de marcă, doctor în filozofie, dar mai presus de toate un om deosebit care nu și-a uitat rădăcinile dâmbovițene, a venit împreuna cu echipa PSD să susțină candidatura lui Claudiu Cezar Popescu la Primăria Orașului Găești. Ministru al Culturii de două ori, atât în Guvernul Ponta, cât și în Guvernul Grindeanu, Vulpescu a avut cuvinte de laudă la adresa actualului primar al Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

Cel mai mare naist al lumii, Gheorghe Zamfir – Istoria ne obligă

Județul Dâmbovița are un exemplu extraordinar prin faptul că are un primar care e Secretarul Executiv al Organizației, Cristi Stan, și care e viitorul primar al orașului Târgoviște, un fel de pilot la nivelul județului la ce înseamnă administrația PSD-istă aici.

Și un exemplu recent, vedeam un sondaj cu întrebarea adresată locuitorilor orașelor din toată țara dacă se simt bine, dacă se simt confortabil dacă trăiesc într-un Smart City. Și orașul Târgoviște nu doar reședința de județ a Județului Dâmbovița ci vechea Cetate de Scaun, era pe locul 3. Era pe podiumul acestui clasament mai mult decât onorant. Asta înseamnă că după 4 ani se respiră mai bine, se trăiește mai bine și oamenii au încredere că atunci când se duc la vot și acordă încrederea, această putere pe care ei le-o dau oamenilor se întoarce.

După roade îi cunoști pe oameni

Viitorul Președinte al Consiliului Județean și Președintele Filialei Dâmbovița, Cornel Ștefan, spunea un lucru extrem de interesant referindu-se la centura ocolitoare a orașului Găești, unul din lucrurile importante pentru oraș. Spunea că atunci când va conduce Județul va avea dialog și cu ceilalți pentru că e un proiect important, așa cum va face și cu celelalte proiecte din județ.

Ultimele 7 luni de guvernare liberală ne demonstrează ce se poate întâmpla atunci când nu discuți cu nimeni. PSD- ul a demonstrat în timp competența administrativă și competență la guvernare. După aceste 7 luni care înseamnă criză sanitară dublată de criză politică, anticipând o criză economică, e limpede că trebuie să ne întoarcem nu la guvernarea de dragul guvernării aici în Găești, în Târgoviște, în Dâmbovița, ci și în țară. E nevoie ca cei care au demonstrate, s-o facă din nou.

Pentru că pe oamenii politici și pe oameni în general îi judeci după faptele lor, după roade îi cunoști pe oameni. Aș vrea să îi doresc succes domnului Primar al Târgoviștei și lui Cornel Ștefan să conducă destinele acestui județ pentru următorii patru ani, pentru că oamenii de aici au nevoie. Succes Claudiu Popescu la Primăria Găești! Succes tuturor!

Citește și:

Claudiu Popescu, candidatul PSD pentru Primăria orașului Găești

Campania PSD pregătită minuțios. Corneliu Ștefan hotărât să câștige președinția CJ Dâmbovița

Piața Revoluției din Târgoviște – Stadiul lucrarilor de reabilitare

PSD Dâmbovița alături de Cristian Daniel Stan și Corneliu Ștefan la alegerile locale din toamnă

Deputat Carmen Holban: Este absolut halucinant ceea ce face „guvernul meu” cu românii și România!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share