Cotinescu: bătălia între mine și candidatul PSD este umăr la umăr – o diferență foarte mică, de 2%

Aurelian Cotinescu: ”Au apărut în spațiul public mai multe sondaje în special ale PSD, sondale în care ne prezintă de ceva timp încoace cum candidatul PSD ist crește de la 40% la 50%, la 60% și vă spun sincer mi-au trezit anumite sentimente… Să nu ajungă cumva la 99% și să-l avem pe al doilea Ceaușescu aici la Târgoviște.”

Aurelian Cotinescu

Declarațiile liderului liberal târgoviștean

Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște și candidat al liberalilor la fotoliul de primar al municipiului Târgoviște, aduce date noi, sondaje realizate de liberali, care relevă că primii doi candidați sunt foarte apropiați în intenția de vot a cetățenilor urbei.

Declarațiile au fost făcute în cadrul conferinței de presă din 11 septembrie 2020, la sediul  PNL Târgoviște.

Pentru că în momentul acela știți cum e, trebuia să luăm o hotărâre: ori ne retrăgeam toți, plecam acasă pentru că-l aveam pe iubitul conducător din nou alături de noi, sau trebuia să începem o nouă revoluție ca-n 1989. Noroc că mi-am dat seama că PSD -ul în bunul obicei se inspiră foarte mult din dictatorii pe care i-au tot avut în comunism sau chiar în perioada post–decembristă.

Și dacă tot ne mint în privința stadionului, ne tot mint în privința proiectelor ratate de la nivelul municipiului Târgoviște, centura, Piața Tricolorului, anvelopări tehnice și multe alte proiecte ratate, atunci de ce să nu ne mintă și în privința sondajelor.

Cotinescu: bătălia între mine și candidatul PSD este umăr la umăr

Realitatea este că în conformitate cu sondajul nostru, sondajul liberal la nivelul local, bătălia între mine ca și candidat al PNL și domnul Stan ca și candidat al PSD este o bătălie umăr la umăr, este o diferență foarte mică, în marja de eroare, fiind de 2% între cei doi candidați.

Pe de altă parte, eu am recuperat foarte mult în ultima lună de zile, peste 10%, în timp ce contracandidatul PSD este în ușoară scădere, dar constantă. Asta este cel mai interesant. Iar această scădere este evidentă datorită faptului că oamenii au început să înțeleagă minciunile lansate în permanență de către actuala administrație la nivelul municipiului Târgoviște.

Pe de altă parte la Consiliul Local, PNL a depășit demult PSD și este așa cum arată și sondajele naționale la o diferență de undeva la 6-7% în fața PSD. Aceasta este realitate electorală pentru Târgoviște.

Vă spuneam că mergem într-un fel în trendul național și am văzut acest lucru deja de un an și jumătate de la ultimele două rânduri de alegeri când noi am fost în general în marja națională. Puțin chiar mai bine la alegerile din toamnă.

Aurelian Cotinescu: ???????̆? ??????̦?? ???????????. Întâlnire cu Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan

Aurelian Cotinescu, PNL, despre Centura orașului: Realitatea este crudă și pe banii targovistenilor

Aurelian Cotinescu, PNL: 27 septembrie reprezintă pentru municipiul Târgoviște și judeţul Dâmbovița, şansa la Dezvoltare!

Aurelian Cotinescu: Prioritatea noastră este Parcul Industrial Târgoviște

Aurelian Cotinescu: Stadionul Eugen Popescu de la 32 de milioane de lei la 64 de milioane

Lista de candidați PNL pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște

Aurelian Cotinescu, candidat PNL la funcția de primar al Municipiului Târgoviște

Material realizat la comanda PNL Dâmbovița; CMF 21200012

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share