Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Deputat Carmen Holban: Adeziuni noi în Organizația PSD Răcari

Deputat Carmen Holban este noul președinte interimar al Organizației PSD Răcari. Decizia a fost luată în cadrul ultimului Comitet Executiv Județean al PSD Dâmbovița, acolo unde au fost luate mai multe măsuri organizatorice, printre care și schimbarea a 9 lideri ai formațiuniii, în localitățile cu rezultate mai slabe la alegerile locale. Deputatul Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, a spus că își dorește astfel o revitalizare în aceste zone – ”am numit conduceri interimare până în primăvara anului 2021, care să se ocupe în principal de alegerile parlamentare”.
În acest sens, noul președinte interimar al Organizației PSD Răcari, deputat Carmen Holban a demarat o serie de acțiuni menite să aducă un procent mai bun de vot la alegerile parlamentare. Se caută noi membri, dornici să se alăture unei viziuni social-democrate.
”Astăzi la sediul PSD Răcari avem deja noi adeziuni semnate! Bun venit doamnelor alături de noi, în Organizația PSD Răcari! Pentru că a fost o zi de toamnă rodnică în care ni s-au alăturat noi membri, am reușit să strângem și semnături pentru susținerea candidaților noștri în Parlamentul României. Dacă valorile pe care le promovăm te reprezintă și pe tine, dacă vrei să te implici direct în proiectele noastre, vino alături de noi, și devino promotor ferm al social-demorației” a precizat deputat Carmen Holban pe pagina oficială de facebook.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share