Deputat Carmen Holban: Modificările Legii Farmaciei, adoptate de Camera Deputaţilor

Deputat PSD, Carmen Holban, vicepreședinte PSD Dâmbovița, aduce în atenție ultimele modificări legislative. Astfel, în calitate de for decizional, Camera Deputaţilor a adoptat astăzi, cu unanimitate de voturi, 240, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 4/2018 pentru modificarea şi completarea Legii farmaciei, nr. 266/2008.

”Iniţiativa legislativă reglementează Legea farmaciei. În acest sens au fost simplificate procedurile de efectuare a inspecţiilor pentru autorizarea, mutarea punctului de lucru cu destinaţie de unitate farmaceutică, înfiinţarea oficinelor locale de distribuţie, introducerea activităţii de receptură sau de laborator.
De asemenea, s-a decis reorganizarea unităţilor farmaceutice, având în vedere importanţa strategică naţională a funcţionării eficiente a sistemului de autorizare, supraveghere şi control a asistenţei farmaceutice a populaţiei.
Împreună cu colegii din Comisia pentru sănătate şi familie, am adoptat un raport favorabil acestui proiect legislativ, cu 38 de amendamente admise.Și în calitate de farmacist, salut adoptarea acestei legi emise în timpul guvernării PSD, cu convingerea că în viitor activitatea farmaceutică din România va fi mai suplă şi mai adaptată nevoilor cetăţenilor” a transmis Carmen Holban, deputat PSD.

Deputat Carmen Holban: Noi reglementări în finanțarea cheltuielilor în domeniul sănătății

Distribuie acest articol Oficial Media
Share