21/06/2021

Deputat Carmen Holban: Societatea românească are imperioasă nevoie de pace pentru a câştiga bătălia cu pandemia coronavirusului

Deputat PSD, Carmen Holban și vicepreședinte PSD Dâmbovița, transmite un mesaj cu ocazia datei de 21 septembrie în care este celebrată Ziua mondială a păcii, promovată de Naţiunile Unite şi stabilită, în 1981, prin Rezoluţia 36/67, de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite, fiind dedicată consolidării idealurilor de pace, atât în interiorul naţiunilor şi popoarelor, cât şi între ele.

”Sunt convinsă că, pe lângă sănătate, indispensabilă în această perioadă a pandemiei cu noul coronavirus, societatea românească are mare nevoie astăzi şi de pace. Sufletească, spirituală, socială, inclusiv politică!

Este important să fim alături de milioanele de oameni din întreaga lume, care suferă din cauza impactului devastator al violenţei şi al conflictelor, să ne împărtăşim ideile şi planurile pentru a-i ajuta şi a-i sprijini pe cei care, în prezent, au mare nevoie.
Consider că numărul impresionant al deceselor din cauza COVID-19 reprezintă un motiv suficient pentru ca orice alt război şi conflict să înceteze la nivel mondial, indiferent care sunt motivele acestora, deoarece întreaga planetă se află în lupta împotriva stopării coronavirusului, o bătălie pentru viaţă, care deja şi-a luat un tribut prea mare.
În aceste condiţii, avem nevoie de o responsabilitate colectivă pentru a solicita încetarea actelor de cruzime şi brutalitate, trebuie să determinăm toate părţile aflate în conflict să depună armele. Pandemia abătută peste planeta noastră dă un nou sens obiectivului de menţinere a păcii, iar acest deziderat trebuie intensificat prin parteneriatele existente între guverne, societatea civilă, sectorul privat, grupurile religioase şi toţi cei care împărtăşesc ideea.
Toţi aceşti parteneri au un rol decisiv de jucat în promovarea progresului social, a protecţiei mediului şi crearea unei lumi stabile şi paşnice.
În concluzie, Ziua Internaţională a Păcii, sărbătorită în fiecare an pe 21 septembrie, depăşeşte conotaţia iniţială de zi dedicată păcii, într-o lume în care, din păcate, războaiele şi violenţa sunt factori perturbatori în multe locuri.” a declarat Carmen Holban, deputat în Parlamentul României.
Citește și:

“Elevii și cadrele didactice trebuie să dea dovadă de maximă atenție în acest an școlar”. Declarație de presă, deputat Carmen Holban

Deputat Carmen Holban: Lista pe care o are acum de consilieri locali este o listă alături de care Cristian Stan va face bine în continuare pentru târgovișteni

Preşedinţia Consiliului Judeţean va fi câştigată de către Corneliu Ştefan, declară deputatul Carmen Holban

Deputat Carmen Holban: Revoltă față de Guvernul care apără pedofilii și violatorii

Comunicăm cu oamenii pe teren și asta este foarte important, anunță deputat Carmen Holban, pregătită de campanie

Carmen Holban precizează urgența proiectelor din domeniul sănătății pentru Dâmbovița

Carmen Holban: “Școala trebuie să se facă în școală!”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share