Carmen Holban precizează urgența proiectelor din domeniul sănătății pentru Dâmbovița

După prezentarea Masterplanului și întâlnirea cu presa -a echipei PSD Dâmbovița-, doamna deputat Carmen Holban a ținut să precizeze urgența și importanța proiectelor de dezvoltare din domeniul sănătății. Evenimentul s-a desfășurat la Curtea Domnească, în Sala Tronului în data de 17 august, manifestare la care a fost prezentă și redacția noastră.
Carmen Holban
Masterplanul de dezvoltare propus dâmbovițenilor de Corneliu Stefan, președintele PSD Dâmbovița și candidat pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, este pasul absolut obligatoriu pe care trebuie să îl facă administrația județeană. Județul Dâmbovița nu se poate dezvolta fără o gândire unitară, care să interconecteze toate aspectele vieții administrative și sociale. Acesta este marele câștig pe care îl propun cele 10 axe de dezvoltare cuprinse în Masterplanul cu care vine în fața dâmbovițenilor Corneliu Stefan și PSD Dâmbovița, declară Carmen Holban deputat din partea PSD Dâmbovița.

 

Carmen Holban: 


”Vreau să punctez doar câteva dintre propunerile pentru Sănătate:
• Reabilitarea Sanatoriului TBC de la Moroeni și transformarea lui într-un Centru Național de Tratament
• Construire sediu nou pentru Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița
• Construire Centru Medical în orașul Fieni
• Construire de dispensare în comunele unde nu există astfel de servicii
• Dotarea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște cu aparatură de testare și depistare a diverșilor viruși

Sunt proiecte care completează ceea ce s-a făcut până acum și care vor asigura acces la serviciile de sănătate pentru mai mulți dâmbovițeni.

Succes Corneliu Stefan! Succes echipei PSD Dâmbovița!”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share