Deputat Carmen Holban: ”Pregătim campania pentru Daniel Cristian Stan”

Deputat Carmen Holban

După ce organizația PSD Dâmbovița a făcut un periplu în șapte localități din județ, venirea prămăverii le-a prins pe femeile social-democrate îmbinând utilul cu plăcutul. OFSD Târgoviște condusă de deputat Carmen Holban au pus la cale strategia de campanie pentru Daniel Cristian Stan la funcția de primar al muncipiului.

Foto!!! Deputat Carmen Holban – Eveniment de Ziua Îndrăgostiților

Balurile Mărțișorului organizate în cele 7 localități au adus la un loc peste 1.500 de persoane. Cu această ocazie, s-au purtat discuții ce au evidențiat necesitatea și dorința dâmbovițenilor de a fi reprezentați de oamenii care le-au fost alături în ultimii 3 ani, de oamenii care le cunosc nevoile, așteptările și grijile de zi cu zi! Citește aici!

Deputat Carmen Holban: ”Pregătim campania pentru Daniel Cristian Stan”

”Deși este început de Martie, luna în care doamnele și domnișoarele sărbătoresc, biroul OFSD Târgoviște se află în plină activitate…

Pregătim acțiunile de campanie electorală, obiectivul asumat fiind câștigarea celui de-al doilea mandat de primar al Municipiului Târgovişte de către Daniel Cristian Stan. Cetatea de Scaun merită continuarea zecilor de proiecte inițiate până acum de echipa PSD și inițierea altora la fel de importante în următorii ani.”

Deputat Carmen Holban

Carmen Holban: Am încredere în Valentin Calcan!!!

Carmen Holban: Distrugerea sănătăţii, misiunea principală a liberalilor

Deputat Georgeta Carmen Holban: Acest guvern incapabil trebuie să plece!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share