Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Florin Gherasim: ”Dacă deputații vor aproba certificatul, aceștia vor ajuta la moartea oamenilor”

La ce foloseşte în combaterea transmiterii virusului dovada că te-ai vaccinat dacă oricum poţi să te infectezi şi să transmiţi mai departe şi la o persoană vaccinată şi la o persoană nevaccinată ? Dacă deputaţii vor aproba certificatul la nivelul României şi nu se vor apleca pe rezolvarea situaţiei din spitale, eliminarea cauzelor deceselor şi găsirea unor soluţii reale pentru combaterea transmiterii virusului, aceştia vor ajuta în continuare la moartea oamenilor.

deputații vor aproba certificatul

Vor fi la fel de vinovaţi pentru numărul de morţi zilnice ca şi Arafat, Iohanis, Cîţu şi camarila. Sunt Gherasim Florin, membru al Asociaţiei Internaţionale de Medicină Integrată şi Împotriva Îmbătrânirii şi în această calitate  adun informaţii reale despre situaţia actuală prin care trece România. „Toţi cei care declaraţi că vaccinul protejează veţi avea ocazia să vă retrageţi vorbele, mai puţin cei care o mierlesc de tot. Doamne iartă-i că nu ştiu ce spun“ spune doctorul Cacovean Adrian.

CE CONŢINE VACCINUL?  

Directorul  ştiinţific principal al companiei Pfizer, Philip Dormitzer, recunoaşte că la realizarea vaccinului anti-Covid s-au folosit ţesuturi de bebeluşi avortaţi, unii dintre ei încă vii. Este secretul lui Polichinelle. Nu doar Pfizer ci toate, absolut toate serurile experimentale denumite impropriu vaccinuri, au folosit ţesuturi fetale în faza de producţie. În urmă cu două mii de ani Irod cel Mare ucidea 14 000 de copii mici pentru a împiedica venirea pe lume a Mântuitorului. Azi, masacrul se repetă. Savanţii explică doct şi cu sânge rece de şarpe că este vorba de puţini fetuşi şi că mamele lor şi-au dat consimţământul. Nimeni nu a putut preciza numărul exact al micilor victime. Aici nu este vorba de Știinţă. Nici măcar de marketing deghizat în halat alb. Este o tentativă de a întoarce istoria cu două mii de ani în urmă. A doua ucidere a pruncilor constituie o infracţiune flagrantă. Un păcat de moarte, nimicitor.I-am putea spune Zădărnicirea Mântuirii.

VACCINAŢII VS. NEVACCINAŢII

Un studiu realizat de cercetătorii din California demonstrează că vaccinarea anti-Covid provoacă mutaţii şi apariţia de noi tulpini periculoase. Vaccinarea va duce la prelungirea fără sfârşit a pandemiei. Încă din luna martie a acestui an Geert Vanden Bossche, o somitate în domeniul virusologiei şi vaccinologiei, avertiza că anticorpii produşi de vaccinurile anti-Covid vor anihila reacţia naturală a sistemului imunitar fapt care va duce la apariţia de noi tulpini virale. „Vaccinarea poate transforma Covid-19 într-o armă biologică de distrugere în masă“ afirmă Vanden Bossche. Avertismentul lui Bossche a fost reluat şi de alte somităţi medicale cum ar fi Luc Montagnier, Robert Malone, Peter Mc Cullough însă apelurile lor au fost ignorate de autorităţi care au mers orbeşte înainte cu vaccinarea în masă.

Iată însă că acum un un grup de cercetători din California confirmă că tot ceea ce au spus somităţile medicale de mai sus este perfect real. Oamenii de ştiinţă californieni au descoperit predominanţa tulpinilor virusului SARS-CoV-2 la persoanele vaccinate şi infectate după ce au studiat evoluţia virusului în zona Golfului San Francisco. Studiul demonstrează că persoanele înţepate cu acest ser experimental  sunt mult mai susceptibile să se infecteze cu tulpinile SARS-CoV-2 decât cele nevaccinate. Este mecanismul pe care Vanden Bossche îl descria astfel: anticorpii produşi de vaccinuri preiau controlul asupra sistemului imunitar şi apără organismul doar de o anumită formă a virusului. La persoanele vaccinate, o tulpină nouă a SARS-CoV-2 nu este recunoscută de anticorpii specializaţi produşi de aceste seruri experimentale iar anticorpii naturali au fost programaţi să nu intervină.

Florin Gherasim: Dacă deputaţii vor aproba orice certificat la nivelul României şi nu se vor apleca pe rezolvarea situaţiei din spitale, eliminarea cauzelor deceselor şi găsirea unor soluţii reale pentru combaterea transmiterii virusului, aceştia vor ajuta în continuare la moartea oamenilor.

„Persoanele complet vaccinate sunt mult mai susceptibile decât persoanele nevaccinate să se infecteze cu tulpinile purtătoare de mutaţii asociate cu scăderea reacţiei de neutralizare a anticorpilor“ arată studiul. Aceste descoperiri arată că toate cazurile de infectare a vaccinaţilor sunt provocate preponderent de circulaţia tulpinilor SARS-CoV-2 rezistente la anticorpi iar infecţiile simtomatice ale vaccinaţilor pot transmite Covid-19 mai eficient decât infecţiile nevaccinaţilor.

Concluzia este că în ciuda mesajului promovat cu agresivitate de autorităţi persoanele vaccinate sunt mult mai periculoase decât cele nevaccinate deoarece transmit tulpini mai rezistente şi mai agresive ale virusului. Vaccinaţii sunt cei care ar trebui izolaţi. Mai mult, anticorpii ultra-specializaţi produşi de vaccinuri creează necesitatea câte unui nou rapel pentru fiecare tulpină care apare. Aşa se explică de ce Israelul, de pildă, a ajuns la a patra doză şi numărul infectărilor nu scade. Vanden Bossche a folosit chiar date din sistemul de sănătate israelian care demonstrează cum ratele mari de vaccinare produc presiune asupra virusului de a se transforma în tulpini cu niveluri mai mari de contagiozitate.

Grupul persoanelor nevaccinate a menţinut la nivelul de jos această presiune, învingând virusul şi dobândind imunitate naturală. Cu toate acestea pe măsură ce populaţia nevaccinată devine tot mai mică ca urmare a vaccinării în masă presiunea asupra virusului de a produce mutanţi creşte. Efectul pe termen lung al dependenţei de anticorpi este necunoscut. Unii specialişti cercetători sunt îngrijoraţi de faptul că anticorpii normali care luptă împotriva cancerului vor intra în adormire. Acest lucru ar putea determina o explozie a cazurilor de cancer din cauza suprimării anticorpilor provocată de serurile experimentale anti-Covid.

VACCINUL, UN REMEDIU MAI PERICULOS DECÂT BOALA ÎNSĂŞI 

Pe data de 2 octombrie 2021 doctorul Jean-Gabriel Baligue, membru al Academiei Naţionale de Chirurgie a Franţei a adresat o scrisoare deschisă senatorilor şi deputaţilor din Parlamentul de la Paris trăgând un puternic semnal de alarmă în legătură cu consecinţele dezastruoase ale serurilor experimentale anti-Covid impropriu denumite vaccin. O somitate a medicinei, doctorul Baligue, le cere parlamentarilor să nu aprobe obligativitatea vaccinării deoarece acesta nu are nici un efect asupra imunităţii colective dorite. Dimpotrivă, vaccinurile îi expun pe vaccinaţi la forme de Covid mai grele, chiar mortale, dar şi să îi facă mai contagioşi. Medicul francez citează cazul şcoală al Israelului unde cei vaccinaţi cu două sau trei doze sunt cei care ocupă majoritatea paturilor din spitale (peste 94%). Ate două ţări ultra-vaccinate, Portugalia şi Islanda au o evoluţie epidemică asemănătoare celei din Israel. Un studiu apărut în European Journal of Epidemiology pe 30 septembrie 2021 confirmă că ţările unde procentajul populaţiei vaccinate este cel mai înalt au un număr de cazuri de Covid-19 la milionul de locuitori cel mai ridicat.

Nu a mai existat niciodată în medicină situaţia impunerii unui tratament sau unei vaccinări care nu funcţionează (cu excepţia persoanelor cu riscuri la care balanţa beneficiu-riscuri este diferită). Nu ar fi atât de dramatic dacă această strategie a vaccinării nu ar fi la originea unor complicaţii grave, mortale, inadmisibile şi insuportabile din punct de vedere etic pentru orice medic care zi de zi se luptă pentru a alina suferinţele şi a îngriji pacienţii. În aceste condiţii doctorul Baligue îşi exprimă uimirea în legătură cu încăpăţânarea de a impune vaccinarea care nu doar că nu stinge epidemia dar provoacă şi efecte adverse grave inclusiv invaliditate şi deces.

Gata cu crimele împotriva umanității, frați români! Cerem recunoașterea imunității dobândite natural!

Medicul francez denunţă şi abaterile grave ale personalului medical de la principiile de etică şi de la jurământul lui Hipocrat în toate componentele sale: ‘primum non nocere (înainte de orice să nu faci rău), secretul medical, consimţământul pacientului dat în mod liber şi în cunoştiinţă de cauză. Profesorul Baligue citează datele oficiale ale Agenţiei Europene a Medicamentului care la data de 2 octombrie recenza 26.532 de decese legate în mod indubitabil de vaccinuri şi două milioane de efecte adverse dintre care un milion grave avertizând că doar o mică parte din astfel de cazuri sunt înregistrate. În schimb se subliniază că la nevaccinaţii fără comorbidităţi nu s-a înregistrat niciun deces din cauza Covid.

”Dacă deputații vor aproba certificatul, aceștia vor ajuta la moartea oamenilor”

În consecinţă care este scopul de a face obligatoriu un remediu mai periculos decât boala însăşi? Profesorul remarcă de asemenea cenzura şi interdicţia de a vorbi impuse personalului medical. În Franţa experienţa din teren raportată de medicii liber profesionişti şi din spitale arată cu claritate creşterea numărului complicaţiilor apărute în săptămânile de după vaccinare: numeroase cazuri de paralizii faciale, de miocardite şi pericardite, complicaţii cardiovasculare (infarct, AVC) la persoanele relativ tinere şi nu neapărat cu risc cardiovascular, numeroase cazuri de tromboze venoase şi de embolii pulmonare. Se semnalează o creştere frecventă a marcărilor de tromboză (D-dimeri) uneori la niveluri anormal de mari, o oboseală şi o alterare accelerată a stării generale la persoanele vârstnice, cancere care până acum erau controlate explodează după vaccinare, boli auto-imune precum poliartritele sau tiroiditele se dereglează în săptămânile care urmează vaccinării.

ANSM indică drept semnale confirmate miocardita şi pericardita cu apariţii precoce după înţeparea cu aceste seruri experimentale denumite vaccinuri Pfizer-BioNTech şi Moderna fără a da numărul exact de bolnavi şi minimalizănd patologia în timp ce complicaţiile şi sechelele pe termen lung pot fi grave. Testele pentru un vaccin împotriva virusului H1N1 au fost oprite din cauza unui număr mult mai mic de complicaţii. În prezent medicii îngrijesc infinit mai mulţi pacienţi pentru complicaţiile date de aceste seruri experimentale decât pentru Covid însuşi. În Marea Britanie vaccinarea este interzisă celor sub 15 ani şi s-a renunţat la vaccinarea obligatorie. În Texas vaccinarea tinerilor este interzisă. În Danemarca sunt vaccinate doar persoanele cu riscuri şi există o libertate totală la care s-a ajuns fără paşaportul de vaccinare.

În Africa se observă o mortalitate de 20 de ori mai mică decât a noastră deoarece s-au vaccinat cu aceste seruri experimentale doar 2% din populaţie. Pentru toate aceste motive dr.Jean-Gabriel Baligue cere eliminarea paşaportului de vaccinare şi renunţarea la sloganul mincinos: toţi vaccinaţi = toţi protejaţi, lozincă total falsă. Fiţi conştienţi că aţi fost informaţi şi atunci când adevărul va ieşi la suprafaţă, căci el va ieşi, mai devreme sau mai târziu, ţinând cont de acumularea datelor ştiinţifice despre complicaţii veţi fi traşi la răspundere. Franţa a anulat obligativitatea vaccinării .

FOCAR DE COVID LA UPU

Document transmis Colegiului Medicilor de dr. Oana Mihaela Secară: „Imunitatea dobândită natural este superioară celei dobândite prin vaccin. Certificatele digitale nu au nici o justificare medicală. Credinţa în Dumnezeu şi conştiinţa de medic mă fac să nu pot trece sub tăcere observaţiile făcute şi să nu pot eluda adevărul medical în care trebuie să îmi exprim opinia“ scrie doamna doctor care insistă asupra addevărurilor ştiinţifice constatate şi în primul rând că imunitatea naturală este net superioară celei artificiale (prin vaccinare). „Nimeni nu va fi scutit de contactul cu virusul, mai devreme sau mai târziu. Aceasta indiferent dacă persoana este vaccinată sau nu, şi evident, indiferent de restricţii“. În rezumat ceea ce transmite în spaţiul public Doamna Dr. Oana Mihaela Secară are două ţinte finale : eliminarea din legislaţie a certificatelor verzi care nu au nici o justificare medicală şi nici un rol de prevenţie şi eliminarea oricărei modalităţi de a constrânge populaţia să se vaccineze cu asigurarea nei reale libertăţi de a alege.

Vaccinaţii fac boala şi  transmit, în realitate, într-o proporţie mult mai mare decât nevaccinaţii. Imunitatea dobândită natural este net superioară celei dobândită prin vaccin deoarece are la bază intervenţia sistemului imunitar pe mai multe planuri: imunitatea celulară (asigurată de limfociteT cu durata de 17-20 de ani, fapt cunoscut în imunologie), imunitatea umorală (anticorpi anti proteina spike dar şi alţi anticorpi contra altor elemente proteice structurale ale virusului) precum şi memoria limfocitelor B şi T care va recunoaşte întotdeauna antigenele odată întâlnite. Variantele de virus vor fi recunoscute şi chiar tulpinile noi pot genera reacţii încrucişate ale sistemului imunitar.

MANIFESTUL INTELECTUALILOR DIN ROMÂNIA ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII

În acest Manifest se atrage atenţia prin mai multe argumente şi trimiteri la studii ştiinţifice că aceste măsuri, specifice unei dictaturi medicale, impuse în prezent, prin care se condiţionează accesul la drepturi şi libertăţi fundamentale, prin care bolnavii de alte boli sunt privaţi de accesul la îngrijiri medicale, prin care se blochează viaţa socială şi economică şi se atentează la viaţa, sănătatea şi educaţia copiilor noştri, cu consecinţe devastatoare pe termen lung, nu au nicio justificare. În plus semnatarii se opun explicit vaccinării obligatorii către care tinde să se îndrepte actuala guvernare prin constrângeri anti-constituţionale la adresa a circa 70% dintre cetăţenii români dar şi prin intenţia de legiferare a acestui abuz incalificabil.

Apelul a fost semnat până acum de mii de oameni printre care prof.dr. Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Niţulescu, dr. Mihaela Secară, dr.Geanina Hagima, dr.Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, dr.Răzvan Constantinescu, Manuela Hărăbor, Iulian Capsali, muzicienii Hary Tavitian şi Florin Chilian, prof.dr. Ştefan Mindea, neurochirurg, preot prof.univ.dr. Ilie Bădescu, membru corespondent al Academiei Române, numeroşi medici, farmacişti, asistenţi, profesori, artişti, jurnalişti, scriitori, economişti, muncitori, avocaţi, cadre militare şi alte categorii ceea ce este extrem de îmbucurător. De asemenea numeroase organizaţii ale societăţii civile româneşti s-au raliat apelului între care se află Alianţa Părinţilor, Asociaţia Juriştilor pentru Apărarea Drepturilor şi Libertăţilor (JADL) sau Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro Vita din România.

Sursa text +foto: MONITORUL DE FAGARAȘ (Gherasim Florin, membru al Asociaţiei Internaţionale de Medicină Integrată şi Împotriva Îmbătrânirii, preşedinte A.S.I.M.I.A. pentru România, specialist în recuperare medicală)

Citește și:

Breaking! Senatul a respins certificatul verde. Prima victorie a libertății în fața opresiunii

Gata cu crimele împotriva umanității, frați români! Cerem recunoașterea imunității dobândite natural!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share