Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horațiu Rădulescu: Afacerile pandemizatului vaccinist Bogdan Chirieac

”Conform unor surse, averea lui Chirieac în bani lichizi, conturi, pasive și active, în țară și în străinătate, este aproximată la 75 de milioane de euro”, afirmă Horațiu Rădulescu într-un serial de 7 episoade cu titlul: ”Afacerile pandemizatului vaccinist Bogdan Chirieac”.
Afacerile pandemizatului vaccinist Bogdan Chirieac
Așadar am găsit în presa națională o serie de dezvăluiri care nu lasă loc de îndoială în ceea ce privește pandemia, vaccinarea și toată teroarea la care este supusă țara. Veți vedea că toți cei care propovăduiesc salvarea și sănătatea, de fapt au interese personale măsurate în milioane de euro. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este despre boală ci despre prosteala omului de rând, despre sărăcire și control și mai ales despre valize cu bani și putere. n.r.

Horațiu Rădulescu: Afacerile pandemizatului vaccinist Bogdan Chirieac

”Am făcut o pauză mai lungă până la prezentarea acestui episod, ”motivată” de postările pe care le-am considerat prioritare și de perioada sărbătorilor în care ne aflăm. Dar pentru că un parvenit de teapa lui Bogdan Chirieac, pseudojurnalist și mai nou partener zilnic de taclale cu ”guristul-moderator” Niels Șmeker, alt semianalfabet tevist (vedeți câte dezacorduri și greșeli gramaticale face) a zis că-i este ”rușine că este român”, vă prezint ultimul episod despre parvenitismul morsei.
Așadar, după cum vedeți, Chireac este ”fiert” că nu s-a adoptat ”îngăurirea obligatorie” și ”certificarahatul verzui”. Și este pentru că unul de teapa sa, numai pe firma ”Press Media Electronic”, care operează dcnews.ro are contract cu statul de 3.4 milioane de lei, pentru ”ziceri” despre panderahatemie! Doar pe această firmă!! Să nu uităm că ”deontologul” Chirieac a mai fost cercetat și audiat de procurori și în dosarul ”Alro Slatina”, suspectat că facea trafic de influență în favoarea patronilor ruși. Până la urmă dosarul informatorului ”Bărbulescu”, adică Chirieac a fost închis. Așa cum v-am spus, morsa nu a avut ”culoare politică”, i-a taxat pe toți pentru a presta în favoarea acestora.
De exemplu, chiar dacă era în anturajul PDSR și beneficiase de relațiile cu parlamentarii și miniștrii acestui partid, cum afacerile nu au miros și culoare politică în găștile acestea, o dată cu venirea lui Boc ca prim-ministru, Chirieac era și în anturajul acestuia și a PDL. Așa se face că atunci când a izbucnit deranjul în afacerile I.T., (Microsoft, retehnologizarea sistemului 112 etc) Chireac era ”mediator” între ministrul ”Comunicațiilor și Societății Informaționale” – Gabriel Sandu, al guvernului Boc și patronul ”Omnilogic” – Gabriel Marin, Dorin Cocoș – zis ”Gorgorin”, Miki Șpagă – zis ”Bebiță”, afaceristul elvețian Marius Opran. ”Ședințele de mediere” se țineau încă din perioada 2000-2004, cu ”prelungire” și-n 2009, la restaurantul ”Trei Cocoși” din Parcul Herăstrău.
Chirieac a  primit bani, 59.502 lei până și de la firma TelDrum. Tot din ”aceeași zonă”, mai exact de la Mihai Slăvescu Putineanu, finul lui Dragnea, alți bani pe firma ”Press Media Electronic” S.R.L. pentru a face reclamă fermei de vaci  ”Agrotrust” care aparține acestuia. Se întâmpla în perioada 2011-2012. Desigur, marile contracte pe cele trei firme care-i aparțin, și la care am făcut referire în episoadele anterioare, tot de la partide veneau prin intermediul unor corporații și holding-uri străine. Chiar el, Chiriacul recunoștea că: ”toate firmele mari din occident trăiesc din publicitate. La fel am făcut și noi la DC News. Avem contracte cu agenții de publicitate mari, corporații mai importante…”!
Din 1990 și până în prezent, nu există ”afacere” mai consistentă în România, indiferent că este vorba de ”privatizare”, ”descentralizare”, ”compartimentare de spargere a așa zisului monopol”, contracte de finanțare sau sponsorizare, de publicitate sau consultanță, contracte de prestări servicii etc în care să nu fie implicați ”băieți” din serviciile de securitate post-decembriste, și în special S.R.I. Așa s-a plecat odată cu preluarea S.R.I. de către Virgil Măgureanu, protejatul încă de la început al lui Ion Iliescu.

Sute de mii de euro pentru ”îngăurirea obligatorie”

Așa că revin la ”afacerile lui ”Bărbulescu” Chirieac. Tot spre exemplificare pentru că sunt foarte multe! În 2020, ”DC News Media Group” SRL-  a primit de la Primăria Sectorului 4 din Capitală, suma de 2.495.134, 90 lei fără TVA, în plină izolare ”carcalească”, pentru a organiza 24 de conferințe cu publicul pentru primarul Băluță!!
Alt exemplu, minor, dar care reflectă dimensiunea încrengăturii de influență securistă. Pe 24 aprilie 2019, societatea ”Investiții Spații Verzi S3” a semnat un contract de publicitate în valoare de 8.000 de euro, cu firma ”DC News Research & Development” SRL. Pentru cei 8.000 de euro, bani publici, firma lui Bogdan Chirieac a vândut patru advertoriale, un banner desktop și un banner mobil pe site-ul dcnews.ro.
DC News a obținut un contract de 15.000 de euro (72.000 de lei) de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care s-a materializat într-un singur interviu dat de purtătorul de cuvânt  al companiei, pe 3 iunie 2019 la ”marele post tv online ”D.C.News”! Primaria sectorului 5, condusă de Daniel Florea (PSD), a dat ”DC News Media Group” pe 7 iulie 2020, prin procedură de cumpărare directă, alte aproximativ 15.000 de euro plus TVA. Contractul era sub denumirea “servicii pentru evenimente”! Tot în 2020, luna august, și tot de la Primăria S.5, prin intermediul societății ”Salubrizare Fapte 5 S.A.”, firma controlată de Bogdan Chirieac, DC News Research & Development, a primit două contracte în valoare de 30.000 de euro! În același an 2020, Chirieac este și unul dintre marii beneficiari ai O.G.destinată presei, pentru că s-a înscris cu cinci sitte-uri, pentru a beneficia de banii de la Guvern. Suma de încasat: aproximativ 500.000 de euro!
Așa că dragii mei, repet, sunt foarte multe ”afaceri” gestionate de Bogdan Chirieac, care se vrea ”jurnalist” imparțial, dar care în toată cariera sa a dovedit că este un individ susținut de o structură, și ”cântă după pofta celui care face plata”. De ce susține afacerile pandemice, ”îngăurirea obligatorie” și ”certificarahatul verzui”?! Cred că déjà aveți răspunsul…” scrie Horațiu Rădulescu în ActiveNews.
Nu publicăm integral investigația jurnalistului întrucât nu avem acceptul acestuia și nici dovezile prin care se pot verifica afirmațiile sursei citate. Puteți găsi seria dezvăluirilor în număr de 7 până la acest moment, semnate de autor, aici.

Citește și:

Wolfgang Kubicki: Organele statului au devenit actori manipulatori ai crizei pandemice

Iosefina Pascal mulțumește adevăraților jurnaliști. Scrisoare din duba ”Poliției Gândirii”

Ministrul Rafila vrea certificat verde în ianuarie, altfel își dă demisia

Directorul OMS spune că vaccinurile de rapel sunt folosite pentru a ucide copii – Video

Bombă! Șeful OMS, Tedros Ghebreyesus responsabil de moartea a peste 2,5 milioane de etiopieni

Senatoarea Șoșoacă a lăsat în pielea goală mafioții de la butoane. Și bătuți și cu banii luați!

Anthony Fauci spune că măștile vor fi obligatorii pentru totdeauna

Șase semne care ne arată că ”salvarea” ucide. Virusul care a smintit lumea

Mesajul Generalului Radu Theodoru: Suntem de-o toleranță imbecilă. Românii şi-au făcut istoria şi cu baioneta

BOMBĂ! Raed Arafat – Radu Tudor, o combinație toxică, scrie SRS

Distribuie acest articol Oficial Media
Share