Deputat Carmen Holban: Este absolut halucinant ceea ce face „guvernul meu” cu românii și România!

Programul economic al guvernului este sublim, dar lipsește cu desăvârșire!

Este absolut halucinant ceea ce face „guvernul meu” cu românii și România! De fapt, ceea ce nu face, pentru că nu face nimic! În acest ritm, dacă va continua pe aceeași linie a nimicului, „guvernul mulțimea vidă” va duce țara în prăpastie și populația la sapă de lemn!

Patru luni au așteptat oamenii ca guvernarea liberală să adopte măsurile necesare pentru atenuarea crizei economice și sociale generată de pandemie și de efectele dezastruoase ale situației epidemiologice din țară. Au așteptat absolut degeaba, pentru că s-a dovedit în mod evident că Executivul nu este capabil să inițieze un program coerent de acțiuni pentru relansarea economică. Cum să aplice pomposul și inutilul proiect „Reclădim România” dacă Orban și ai lui nu sunt în stare să pună nicio cărămidă la binele românilor și salvarea antreprenorilor de la colaps…

„Dragi români”, ca să parafrazez expresia favorită a acestor guvernanți deja de tristă amintire, sunteți mințiți cu nerușinare și cu zâmbetul pe buze!

Guvernul își bate joc în continuare de noi toți, iar noi acceptăm toate mizeriile ce ni se aruncă în față fără crâcnire! Este total anormal ca în patru luni să nu existe nicio hotărâre palpabilă pentru salvarea locurilor de muncă pierdute, pentru sprijinirea firmelor aflate în decimare zilnică și pentru a crea un minim orizont de speranță românilor disperați!

Programul liberal este sublim, dar lipsește cu desăvârșire! România se reclădește, conform liberalilor, prin nimic! Nici prin creșterea pensiilor, nici prin evoluția salarială, nici prin menținerea puterii de cumpărare, oricum ajunsă la limita supraviețuirii pentru foarte mulți români, nici prin reducerea sărăciei, ajunsă în doar patru luni la un maxim istoric!

Guvernanții nu pot explica lipsa de…orice a acestui program de relansare economică, care nu are nicio documentare, nicio evoluție, nicio analiză și nicio prognoză a principalilor indicatori macroeconomici: PIB, deficit bugetar, datorie publică, venituri și cheltuieli! Doamne apără-ne și păzește-ne!

Vom reclădi România fără ca propunerile abracadabrante emise doar din pix de Orban să aibă termene de finalizare și surse de finanțare?

Mă îndoiesc că se poate reuși așa ceva, iar românii trebuie să fie conștienți că nu există cu adevărat un program economic real, care să-i ajute să depășească criza, aflată de abia la început…

Deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban

Comunicat de presă

 

Deputat Carmen Holban: ”acest guvern are totuși un plan: să ducă țara în faliment!”

Ministrului Educației și Cercetării, vinovat indiscutabil de bulversarea acestui an de învățământ.

Legea carantinei și izolării a trecut de Parlament

Deputatul PSD Dâmbovița, Georgeta-Carmen Holban: „Activitatea guvernului are valoarea mulțimii vide”

PSD Dâmbovița și-a ales candidații pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020

Deputat Carmen Holban: Sunt îngrijorată pentru pensionarii din România

Campania electorală a PNL: forme fără fond, copierea unor idei ale PSD

PNL arată negru pe alb că liberalii nu au capacitatea necesară pentru gestionărea planului de relansare economică

PSD a depus un proiect de lege pentru relansarea industriei auto și de electrocasnice

Carmen Holban: Fiecare eveniment cu însemnătate națională mă emoționează

Carmen Holban: Ministrul Sănătății trebuie să-și dea DEMISIA pentru incapacitatea de a gestiona criza sanitară!

Legea mirosurilor a fost votată în Parlament

Cadrul normativ privind organizarea şi funcţionarea spitalelor de psihiatrie şi măsurile de siguranţă a pacienților, legiferat de Parlament

Violența cibernetică – Amenințările online sau difuzarea de imagini intime vor fi sancționate

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share