Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Lazarev: Orice afecțiune ne dă de înțeles că este timpul să avem grijă de suflet

Diabetul este rezultatul unui atașament ridicat, al iubirii care s-a transformat în pasiune, gelozie, nemulțumire și blamare. Problemele de sănătate și cele de destin, depărtându-ne de la închinarea la trup, spirit și suflet, ne purifică energia, ne imbogatesc sufletul cu iubire și ne permit să dăm naștere unor copii sănătoși.

Dar, după ce s-au născut copiii, nu trebuie să considerăm acest lucru o plată pentru munca făcută corect, pentru că acesta este doar un avans. Pentru a supraviețui și pentru a fi sănătos copilul, părinții trebuie să-i ofere iubire și să-l învețe să iubească. Dacă noi nu suntem pregătiți pentru acest lucru, atunci rămân doar două variante: fie copilul se îmbolnăvește, fie noi trebuie să ne aducem sufletul în ordine printr-o boală.

Pietrele din vezica biliară reprezintă umilirea viitorului, a conștiinței, a spiritului. Pancreatita reprezintă umilirea dorințelor, atașamentelor, geloziei. Problemele cu intestinele ajută la purificarea sufletului.
Mai întâi destinul l-a tratat pe soț de orgoliu și gelozie. Orgoliul se tratează prin probleme cu ficatul. Gelozia se tratează prin probleme cu pancreasul.

Acum în ceea ce privește intestinele. În ce mod pot avea legătură intestinele cu sufletul?

Răspunsul este unul și simplu și clar. Sufletul a apărut primul, mai bine zis, sufletul este mult mai vechi decât conștientul și trupul. Iar la nivel de trup, cel mai vechi organ este intestinul. De aceea, în primul rând, noi gândim și simțim cu ajutorul intestinelor, iar abia apoi cu ajutorul creierului, și anume, intestinele reacționează la viitoarele evenimente, de care creierul nostru, pur și simplu, nu bănuiește.

Iată de unde a apărut expresia: „Simte cu toate măruntaiele”. Principala informație din viitor este prelucrată mai întâi de intestine, iar apoi de ficat, apoi de creier. În prezent, cercetătorii au ajuns deja la concluzia că aproximativ 80% din apărarea sistemului imunitar al organismului este asigurată de intestine.

Mai devreme sau mai târziu, oamenii de știință vor fi nevoiți să lege între ele astfel de noțiuni precum imunitatea și energia internă a omului. Deoarece energia principală se află în suflet, ca de altfel și toată informația despre Univers, atunci noțiunea de imunitate are legătură, înainte de toate, cu sufletul și cu intestinele.

Sentimentele agresive distrug sufletul și scad imunitatea, așa că bolile care îl urmăresc pe soțul dumneavoastră sunt, de fapt, un ajutor de sus care vă salvează fiii. Umilirea trupului, spiritului și sufletului, distrugerea lor parțială ne forțează să ne agățăm de ceea ce este veșnic și, treptat, iubirea ajunge pe primul loc în subconștient.
De aceea, dacă omul, primind o boală, devine mai blând și mai bun, se străduie să dea la o parte toate problemele, încearcă la interior să renunțe la tot ceea ce încurcă iubirii, atunci energia lui se restabilește.

Citește toată seria de articole semnate de S.N. Lazarev AICI

Dacă omul se roagă, aspiră la Dumnezeu, simțind că legătura lui cu Creatorul este cea mai înaltă delectare, atunci realizează de ce a fost necesară boala. Energia divină a iubirii începe să apară în sufletul nostru, iar apoi trece în sufletele copiilor noștri și în sufletele viitorilor urmași, înviindu-i și salvându-i.

Boala, în acest caz, nu mai este necesară și poate avea loc ceea ce medicii numesc vindecare miraculoasă și inexplicabilă. Așa că orice afecțiune ne dă de înțeles că este timpul să avem grijă de suflet și să ne amintim că principala fericire este iubirea care asigură unitatea cu Creatorul....”

S.N. Lazarev
Fragment carte ”EXPERIENȚA SUPRAVIEȚUIRII”
S.N. Lazarev
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share