Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Logan Brown a născut o fetiță. El a pozat, însărcinat, pentru Glamour

Ediția britanică „Glamour” spune că își dedică numărul din luna aceasta persoanelor transgender. Logan Brown, în vârstă de 27 de ani, este bărbat trans și a pozat pentru revista britanică cu două săptămâni înainte să nască. Logan Brown a născut o fetiță.

Logan Brown a născut o fetiță

„Sunt un bărbat transgender însărcinat și exist, așa că indiferent de ceea ce spune cineva, sunt o dovadă vie”, a declarat Logan Brown, vedeta de copertă.

Logan Brown a născut o fetiță

GLAMOUR s-a întâlnit cu @loganecbrown cu două săptămâni înainte să o nască pe fiica sa, Nova, pentru a vorbi despre dragostea ciudată și ce simte un bărbat transsexual gravid.

„Am petrecut atât de mult timp simțind rușine și fiind dur cu mine până când m-am gândit: „Te poți bucura de acest proces sau să-ți fie foarte dificil! ”Sunt un bărbat însărcinat și sunt mândru să fac ceea ce fac…

“Evident, experiența reală a fost provocatoare… dar m-am simțit susținut. Unele dintre moașe îmi aduceau fișe cu informații și mâzgăleau cuvântul „femeie” și puneau „persoană” în schimb. ”

Brown a mai spus în interviu că el și partenerul său, Bailey J Mills, interpret și vedetă TikTok în Marea Britanie, au primit un amestec de comentarii, unele de susținere și altele negative după ce și-au anunțat sarcina pe rețelele de socializare.

Citește și:

Ce dezvăluie angajatul primăriei căsătorit cu păpușa Hatsune Miku de aproape cinci ani

În ce an au prezis sfârșitul lumii Sir Isaac Newton și Sir Martin Rees – Codul secret de numere

Tehnologii de vindecarea cancerului ținute departe de populație

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share