Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Pierderea locuinței personale și a drepturilor părintești. După restricționarea mișcării, mască, și vaccin, următorii pași la nivel mondial, cu Olivia Klein – Live

Mulți se complac zicând și sperând că nu e dracu așa de negru, dar din păcate e mai negru decât își pot imagina vreodată, scrie Leonard Chesca pe contul de facebook. Acesta publică un live al Oliviei Klein, cea care aduce în atenție lucruri care cu ani în urmaă păreau doar zvonuri conspiraționiste.

Pierderea locuinței personale

Olivia Klein vine în acest live cu dezvăluiri senzaționale despre ceea ce pun la cale globaliștii. Tot Olivia a fost cea care ne-a avertizat cu privire la existența unui document din 2012 din arhiva Parlamentului German, în care erau prevăzute toate măsurile ce trebuiesc luate în cazul unei pandemii, fix ceea ce trăim azi. Atrăgea atunci atenția că astfel de documente au fost ratificate de toate țările europene. Ulterior a apărut faptul că România a ratificat un document similar în 2013, când Ponta era prim ministru.

Revenim la informațiile oferite de Olivia în acest video. Ceea ce au hărărât la Forumul Economic Mondial, visul lui Klaus Schwab, e pe cale să devină realitate. In formații din interiorul Parlamentului German arată faptul că acest plan globalist este pe punctul de a se ratifica în Bundestagul german. Ce e foarte grav e legat de faptul că toate statele europene, prin președinții lor, au convenit în cadrul unei întruniri Bilderberg, să ratifice documente similare și să aplice aceste prevederi, fiecare în țara lui.

Punctez cele mai importante aspecte menționate sau la care face trimitere acest video:

– Klaus Johannis a decis în numele tuturor românilor adoptarea unui astfel de decument. (pierderea drepturilor, statul decide pentru corpul nostru, dispariția proprietății private, decăderea din drepturile de părinte a celor care refuză vaccinarea copiilor lor etc.)

– Pierderea proprietății private, fix la ce făcea referire Oana Bogdan, membră a partidului Plus a lui Dacian Cioloș, ”Locuințele și pământul TREBUIE să devină bunuri comune” – vedeți Manifestul Coaliției Europene pentru Locuințe.

– Decăderea din drepturi a părinților care refuză vaccinarea copiilor lor, vezi recentele declarații ale lui Nelu Tătaru : „În măsura în care va rămâne obligativitatea, în lege vor apărea și anumite contravenții. Dar în acest moment se discută și despre contravenții la nivelul consilierii, dacă părinții nu acceptă acea consiliere. În acest moment discutăm cu specialiștii de la sănătate publică despre contextul vaccinării acestui copil, care este partea din lege care ar trebui să găsească un tutore din sistemul juridic care să poată accepta acest vaccin.”

– O singură dată pe săptămână ai permisiunea de ați face cumpărăturile pentru lucruri de strictă necesitate. Fix asta propunea nu de mult secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Andreea Moldovan : ”Andreea Moldovan (MS): Cred că este un moment în care să ne şi schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin să cumpărăm câte puţin. Ce ne sperie este aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor.”

– Vaccinare, vaccinare, vaccinare, e spereotipul pe care-l auzim din gura tuturor slujbașilor globaliștilor, așa că aici intră toți, atât decidenții politici, corporatiștii, mass-media, tot!

pierderea locuinței personale

Klaus Johannis spune: ”Eu sunt pentru o Vaccinare sistematică, obligatorie!”

– Acest plan poate fi oprit decât prin proteste masive în stradă, un număr considerabil de manifestanți este determinant.

Protestele să aibă loc atunci când parlamentarii și guvernul sunt la lucru.

Protestatarii nu trebuie să le ceară nimic guvernanților și/sai legiuitorilor, prebuie să le impună. Atunci când ceri, îi recunoști de șefi, le recunoști autoritatea. Așa că terminați cu „Nu ne vaccinați!”, strigați, ” Nu ne vaccinăm !”, nu mai scandați, ”Vrem libertate!”, ci ”Suntem liberi!” … Strigați că nu le mai respectați legile abuzive și anticonstituționale și chiar nu le mai respectați !

– Unire, trebuie să fim uniți împotriva acestui asalt împotriva noastră a tuturor. Suntem toți în aceeași barcă, chiar dacă sunt multe lucruri care ne separă. Chiar și cei care lucrează în structurile de informații sau de forță ale statului, chiar dacă acum se simt privilegiați, sunt de fapt în aceeași barcă, acest viitor sumbru e valabil și pentru ei, chiar dacă ei participă în mod direct la implementarea lui sau la reprimarea oricărei opoziții din partea populației. Chiar și mulți dintre politicieni și asociații lor sunt în aceeași situație, ei sunt doar idioții utili ai globaliștilor, dar după se vor descotorosii și de ei. Poate câțiva dintre ei să facă parte din noua aristrocrație, dar oricum vorbim de un număr cu o singură cifră.

Avem deci dovada că toți acești impostori, aleși prin fraudă și în minoritate de către români, împreună cu toată șleapca din gașca globalistă, știu de aceste planuri și conlucrează le implementarea lor pe toate fronturile.

Vor să ne transforme locuințele în propriile pușcării, să ne condamne la moarte prin înfometare.

Pelamentarii ”patrioți” tac mâlc, nici unul nu zice nimic !

Cred că este de ajuns, ne-au trădat și nu putem să acceptăm asta !

Dacă nu facem nimic acum, peste puțin timp nu o să mai putem face nimic !

Nesupunerea în masă față de orice legi sau măsuri care încalcă Constituția și drepturile noastre este singura soluție !

Arestarea, judecarea și condamnarea tuturor trădătorilor de țară și neam, dacă nu de către cei obligați să o facă, atunci prin arest popular și judecarea lor de către tribunale ale poporului.

Această postare e făcută în baza drepturilor consființite de :

DECLARAŢIA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI

Articolul 19 – Orice om are dreptul la libertatea opiniilor şi exprimării; acest drept include libertatea de a avea opinii fără imixtiune din afară,precum şi libertatea de a căuta, de a primi şi de a răspîndi informaţii şi idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

Leonard Chesca

20 aprilie 2021

Citește și:

Vedeți și :

GUVERNELE ȘI PARLAMENTELE LUMII IMPLICAȚI DIRECT ÎN AGENDA DE DEPOPULARE A LUMII !

https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10222543394722057

Documentul la care se face referire în video, aici :

https://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf?

Ce coincidenta, în România, chiar in 2013 a fost implementata aceasta lege de Ponta si Basescu ,pt a ne pregatii sa intram in NOM:

https://lege5.ro/…/hotararea-nr-320-2013-privind…?

MAREA RESETARE – ASALTUL FINAL AL COPIILOR ÎNTUNERICULUI :

https://www.facebook.com/leonard.chesca/videos/10224475819991481

“Marea resetare” pregătită la nivel mondial

Link 1 :

https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10224342572940388

Link 2 :

https://www.cotidianul.ro/marea-resetare-pregatita-la…/?

Umanitatea pe muchie de cuțit.

MAREA RESETARE

https://www.facebook.com/leonard.chesca/videos/10224132856577610

Vladimir Putin a vorbit la sesiunea forumului online Davos Agenda 2021 organizat de Forumul Economic Mondial (WEF).

Link 1 :

https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10224831543844355

Link 2 :

http://en.kremlin.ru/events/president/news/64938?

Klaus Iohannis : “Da, eu sunt de parere ca vaccinarea trebuie sa se faca obligatoriu”.

https://www.youtube.com/watch?v=eZHhmyr14Wg&t=9s

Nelu Tătaru anunță că pentru copiii ai căror părinți refuză vaccinarea va fi numit un tutore.

https://youtu.be/zthzDnpRu6o?t=390

Andreea Moldovan le cere românilor să nu mai meargă des la supermarket.

https://www.romaniatv.net/andreea-moldovan-le-cere…

”Locuințele și pământul TREBUIE să devină bunuri comune”

Link 1 :

http://www.ziuadevest.ro/sa-nu-ignoram-ceea-ce-ni-se…/

Link 2 :

https://www.facebook.com/dragomir.dragos.71/posts/4356861184343724

NERECUNOAȘTEREA IMPOSTORILOR !

https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10225269033821331

Împuternicirea neîmputerniciților, e lovitură de stat.

https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10224407111433810

DATORIE ODIOASĂ

https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10216812476092673

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share