17/06/2021

Medicina de familie este pilonul sistemului sanitar. Deputat Carmen Holban la ceas aniversar

Medicina de familie este pilonul sistemului sanitar, iar medicii merită toată aprecierea noastră. Au avut un rol esențial pe toată durată acestei pandemii și continuă să îl aibă, acum, când foarte mulți medici au ales să ajute și în procesul de vaccinare al populației, scrie Carmen Holban în mesajul domniei sale de felicitare la ceas aniversar.

Carmen HolbanDeputat Carmen Holban – Medicii de familie au un rol esențial

”Zilnic, în Dâmbovița, sute de doze sunt administrare de medicii de familie, înlesnind astfel imunizarea celor care doresc, dar care nu puteau ajunge în alte localități în care erau organizate centrele de vaccinare.

La mulți ani, tuturor medicilor de familie din România, astăzi, de Ziua Internațională dedicată acestei activități! Mulțumim pentru că sunteți alături de fiecare român!”

Dr. Nina Margeani – Președinte SNMF

”Ziua Internațională a Medicului de Familie este sărbătorită anul acesta pentru a 10-a oară. Ea a fost declarată zi internațională de către WONCA (organizația mondială reprezentativă pentru medicii de familie și medicii generaliști) și a devenit o zi emblematică pentru a evidenția rolul și contribuția medicilor de familie în sistemele de îngrijire a sănătății din întreaga lume.

Carmen Holban: Sunt trei măsuri necesare pe care trebuie să le ia Ministrul Sănătății

Ziua Medicului de Familie este o ocazie minunată pentru recunoașterea importanței profesioniștilor din medicina primară și o șansă de a semnala progresele înregistrate în medicina de familie și contribuțiile speciale ale medicilor de familie la nivel mondial.”

Farmaciile sprijină activitatea de testare și vaccinare, declară Carmen Holban, deputat de Dâmbovița

Deputat Carmen Holban – Activitatea, Atitudine, Soluții

Distribuie acest articol Oficial Media
Share