Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Dacă nici după doi ani, unii nu au înțeles ca nu este vorba despre nicio salvare medicală, ci despre suprimarea drepturilor, eu o să mă opresc din a continua această luptă.
Este valabil și pentru oamenii din administrație și politică, cei care azi cred că este bine așa, dar în realitate sunt partași la umilirea copiilor si a nepoților lor.
Este atât de trist să văd oameni despre care credeam că sunt puternici, că sunt adevarați eroi, cum și-au pierdut stima de sine și cât de ușor au renunțat la identitate în numele unei orânduiri sclavagiste.
Dragi prieteni, nu a fost niciodată vorba despre salvare, ci invers. Stiu că e greu să accepți că ai fost înșelat, dar mai bine să o faci acum. Acest precedent de îngenunchiere nu se va opri aici fraților, el va fi din ce în ce mai opresiv și este de la sine înțeles că tot ce acceptați voi acum, de fapt transferați copiilor și nepoților voștri.

Garduri de sârme și lanțuri, asta ați visat pentru copiii care văd în voi adevărați Dumnezei?

Asta e lumea cu care vreti să îi chinuiți? Fără identitate, fără stimă de sine? Robi? Pe când se va impune violul în numele igienizării anale? Și câți la % din copiii sub 12 ani vor trece prin plutoane de igienizare orală și anală? Stiu, veți zice ca așa ceva nu e posibil.
Așa ați spus când v-am enumerat, acum doi ani, toate ce aveau să vina peste voi dacă acceptați opresiunea.
Era normal să se folosească de o boală, de frică, pentru a înrobi populațiile lumii. Drept pentru care niciodată nu au promovat vreo vindecare.
Și daca cineva a încercat să ajute împotriva vreunui virus, a fost considerat vrăjitor-conspiraționist. Efectiv v-a luat mințile. Voi nu mai puteți fi lucizi, v-a înrobit și mental și fizic.
Ați zis ca 30 de zile durează starea de urgență și gata, dar nu a fost așa. Nimeni nu a promovat nicio vindecare de nicio boală, niciodată în doi ani. Doar vă zdrobea identitatea cu interdictii: “nu ieși in parc, porți masca, nu ieși după 8, nu te apropii sub 2 metri de prietenul tău”.
Apoi altă stare de urgență, apoi carantina, apoi declarații de deplasare scoase precum evreii în vremea holocaustului și ați crezut că gata, dar nu era gata pentru ca nicio clipă nu a fost vorba de salvare.

Dragii mei, trăiți trecerea la orânduirea sclavagistă cu nume moderne și voi sunteți cei care o răspândiți

Dacă v-ați fi opus, asta nu s-ar fi întâmplat niciodată pentru că un stâpân nu poate exista fără sclavii lui.
A venit apoi vremea să vi se spună să vă vaccinați (care dorește) și va fi bine, dar nu a fost așa. 30% și gata. Nici vorba. Pentru ca povestea asta nu a fost niciodata despre salvare ci despre opresiune.
Asa-i ca nici acum nu realizati toate semnele schimbate lunar timp de aproape doi ani? Este trist si regret pentru ce lasati copiilor si nepotilor care vor citi ce am scris. Textul asta nu va muri.
Copiii vostri vor sti ca ati fost partasi la abuzarea lor de mai tarziu. Caci sa nu credeti nicio clipa ca se va opri daca voi nu va opuneti la timp.
Se va ajunge la cele mai atroce si agresive practici de opresiune incat oamenilor le va fi indiferent daca traiesc sau mor.
Ceea ce acum se implementeaza in numele salvarii de o boala, atunci se va impune in numele unui crez. Ati auzit bine. Se va transforma in ideologie incat nici nu se va mai sti ca am fost candva oameni liberi, iar libertatea va fi atunci ceva de-a dreptul deplasat. Poate chiar psihotic.

Azi vi se cere certificat verde ca sa va miscati, apoi vi se va cere ca sa existati

Luna de luna v-a luat cu picatura mintindu-va ca va iubesc ca pe ochii din cap si nu mai pot de sanatatea voastra.
Taranii jegosi s-au transformat in fratii nostri pe care sa-i protejam, babele proaste au devenit bunicile care trebuie salvate, pleava si needecatii societatii au devenit biete suflete.
Dar nu, ati fost hipnotizati, nimic din toate astea nu ati vazut. Doar cifre de infectari si decese ca asa era contractul cu massmedia.
Eu ma voi retrage din aceasta lupta in care semenii mei nu iau atitudine, ba din contra, au plecat capul si au ingenunchiat. Era foarte simpla lupta: nu trebuia sa faci nimic, doar sa nu accepti nicio opresiune, nicio interdictie, nicio obligatie neconforma cu dreptul la viata demna.

Dar tineti minte ca acest text va ramane si il vor citi copiii si nepotii vostri,

cei pe care va pica tot ce este mai umil si mai dureros pentru o fiinta umana. Iar ei vor sti ca voi ati contribuit la distrugerea lor pentru ca am enumerat aici toate semnele.
Eu nu am spus sa nu va tratati, sa nu aveti grija de sanatate, ba din contra v-am oferit alternative prin sursele mele. In schimb ei nu v-au permis nicio tratare de nicio boala. Asteptau ca cioclii la spital ca sa bage oamenii la saci imprastiind panica. Era modul de a trece la subjugare sociala.
Sunteti oameni de stat din administratie si politica, voi cei care impuneti si dispuneti toate aceste masuri opresive acum? Sa nu uitati ca fara identitate si stima, botjocoriti, abuzati si lasati in voia tortionarilor vor fi si urmasii vostri!
Cristi Iordache, om liber, jurnalist, director fondator al ziarului oficialmedia.com

Citește și:

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Deputat Dumitru Coarnă: ”Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">