Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Sociolog: Ne aflăm într-un război spiritual pentru sufletul lumii

NE AFLĂM ÎNTR-UN RĂZBOI SPIRITUAL PENTRU SUFLETUL LUMII” – Edward Curtin

“Ce știu și ce nu știu despre virusul SARS-CoV-2

Aș dori să subliniez că am făcut această cercetare în mod sistematic, deoarece mi s-a părut foarte importantă. Am consultat informații și argumente în toate mass-media, corporative și alternative, academice, medicale, în cărți etc.
M-am consultat cu cercetători din întreaga lume. Am citit site-urile CDC, Organizației Mondiale a Sănătății și organizațiilor guvernamentale și neguvernamentale de sănătate. Cu alte cuvinte, nu am lăsat nicio piatră neîntoarsă, în ciuda înclinațiilor politice evidente sau ascunse ale surselor. Am făcut asta ca sociolog și scriitor, nu ca medic, deși multe dintre sursele mele au fost medici și studii medicale.

ULTIMA ORĂ! Proteste în București împotriva certificatului verde! Mesaj pentru partide: ”Rușine să vă fie dacă ne veți trăda”

Concluziile mele succinte urmează fără legături cu surse, deoarece nu urmăresc să conving pe nimeni de nimic, ci doar să spun pentru înregistrarea publică la ce concluzii am ajuns. Viata e scurta. Voi spune acum.

Știu că un număr mare de persoane au fost hipnotizate de frică, amenințări și mită pentru a accepta versiunea covid-19 a mass-mediei corporative. Am tras concluzia că multe milioane de oameni se află într-o stare de transă și nu știu aceasta. Le-a fost indusă această stare printr-o campanie de propagandă bine organizată, foarte sofisticată, care s-a bazat pe frica umană de moarte și boală. Cei din spatele acestei acțiuni au studiat fără îndoială incidența ridicată a ipohondriei în populația generală și teama de un „virus” invizibil în societăți în care credința în Dumnezeu și invizibilul spiritual a fost înlocuită de credința în știință. Cunoscându-și bine publicul, au creat o campanie de frică și confuzie pentru a induce ascultare.

▪ Nu știu, dar suspectez că cei care au fost profund hipnotizați tind să fie în principal membri ai claselor mijlocii până la cele superioare, cei care au investit atât de multă credință în sistem. Aceasta include persoanele cu studii superioare.

▪ Știu că, închizând sute de milioane de oameni sănătoși, insistând să poarte măști inutile, spunându-le să evite contactele umane, distrugând viața economică a oamenilor obișnuiți au creat vaste suferințe care au avut ca scop să le ofere oamenilor o lecție despre cine deține controlul și să-și revizuiască mai bine înțelegerea relațiilor umane pentru a se potrivi noii irealități digitale pe care producătorii acestei mascarade încearcă să o substituie realității concrete umane, în carne și oase, față în față.

▪ Știu că testul PCR inventat de Kary Mullis NU poate detecta pretinsul virus sau orice alt virus și, prin urmare, toate cifrele de cazuri și decese nu se bazează pe nimic.
Ele sunt inventate din nimic, într-un act masiv de magie.
Știu că această convingere că se poate recurge la acest test pentru depistarea covid a început cu protocolul neștiințific PCR corona creat de Christian Drosten în Germania în ianuarie 2020, care a devenit metoda standard pentru testarea SARS-CoV-2 la nivel mondial.
Sunt sigur că această manevră a fost planificată în prealabil și a făcut parte dintr-o conspirație la nivel înalt. Acest protocol a stabilit pragul de cicluri (de amplificare) la 45, ceea ce nu putea duce decât la rezultate fals pozitive. Acestea au fost apoi numite cazuri: un act de fraudă la scară largă.

Nu știu dacă presupusul virus a fost vreodată izolat, în sensul de a fi purificat sau detașat de orice altceva, în afară de a fi cultivat într-un laborator. Prin urmare, nu știu dacă acest virus există.

Știu că „vaccinurile” experimentale cu ARNm pentru care se fac presiuni să fie injectate tuturor NU sunt vaccinuri tradiționale, ci EXPERIMENTE PERICULOASE ALE CĂROR CONSECINȚE PE TERMEN LUNG SUNT NECUNOSCUTE.
Și știu că Moderna spune că „vaccinul” său (care de fapt nu este un vaccin) cu ARN mesager (ARNm) funcționează „ca un sistem de operare pe un computer” și că dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei de vaccinare cu ARNm, spune că nanoparticulele lipidice din injecții călătoresc în tot trupul și se depun în cantități mari în mai multe organe unde proteina spike, fiind activă din punct de vedere biologic, poate provoca daune masive, și că FDA a știut acest aspect.
În plus, știu că zeci de mii de persoane au suferit efecte adverse în urma acestor injecții și că multe mii au murit din cauza lor și că aceste cifre sunt mult subestimate din cauza sistemelor de raportare. Știu că, în trecut, cu un asemenea număr de victime, aceste injecții experimentale ar fi fost oprite de mult timp sau nu ar fi fost aprobate niciodată. Prin urmare, faptul că nu au fost oprite mă convinge că este în curs de desfășurare o agendă radical malefică al cărei scop este răul, nu sănătatea, deoarece cei responsabili știu ceea ce știu eu și multe altele.

▪Nu știu de unde provine acest presupus virus, dacă există.

▪ Știu că, de la începutul acestei crize, a existat un efort concertat în întreaga lume pentru a refuza accesul la tratamente cu eficacitate dovedită, cum ar fi hidroxiclorochina, steroizii, ivermectina, într-un efort planificat de a vaccina cât mai mulți oameni posibil. Numai acest aspect dezvăluie o agendă centrată nu pe sănătate, ci pe faptul ca un număr cât mai mare de oameni să se supună vaccinării și controlului. Controlul social este numele acestui joc mortal.

▪Știu că cei care promovează aceste vaccinuri – Forumul Economic Mondial, Organizația Mondială a Sănătății, Fundația Gates, Fundația Rockefeller etc. – au o lungă istorie în ceea ce privește dorința de a reduce drastic populația lumii și că promovarea eugeniei sub diferite denumiri este foarte bine cunoscută. Sunt convins că „terapia genetică” de tip ARNm, total netestată, este cheia planului lor de reducere a populației.

▪ Nu știu dacă vor reuși.

▪‼️ ȘTIU CĂ ESTE IMPERIOS NECESAR SĂ LI SE OPUNĂ REZISTENȚĂ. ‼️

▪Nu știu de ce atât de mulți oameni buni nu pot vedea acest rău. Nu pot atribui acest aspect decât faptului că au fost seduși de o campanie masivă de propagandă hipnotică, care a apelat la cele mai profunde temeri ale lor și care va avea ca rezultat realizarea acestor temeri, deoarece au crezut că sunt liberi. Este o mare tragedie.

▪ Știu că toate statisticile privind cazurile și decesele „din cauza” covid-19 au fost manipulate pentru a crea o falsă pandemie. Una dintre cele mai evidente dovezi în acest sens este presupusa dispariție a gripei și a deceselor cauzate de gripă. Numai cineva aflat în transă ar putea să nu înțeleagă logica absurdă a argumentului conform căruia aceasta ar fi fost rezultatul purtării măștilor, când, în același timp, covid-19, apărut din senin, s-a răspândit ca un foc de paie până când s-a oprit brusc în ianuarie 2021, când un număr infim de oameni au fost vaccinați.

▪ Știu că abia dacă a existat un exces de mortalitate în tot acest timp.

▪Nu știu unde se va sfârși totul, dar sper din tot sufletul că opoziția tot mai mare față de această fraudă va crește și o va învinge, în ciuda cenzurii organizate care este în curs de desfășurare împotriva opiniilor disidente. Știu că atunci când are loc o cenzură organizată la o asemenea scară, cei din spatele ei se tem de dezvăluirea adevărului. O simplă înțelegere a istoriei confirmă acest aspect.

▪ Știu că amânarea temporară pe care autoritățile au acordat-o supușilor lor va fi urmată de noi restricții asupra libertăților fundamentale, că blocajele cu virusul corona vor reveni probabil, că vor fi promovate stimulente „vaccinale”, iar impulsul Forumului Economic Mondial pentru o Mare Resetare cu o a Patra Revoluție Industrială va duce la căsătoria dintre inteligența artificială, cyborgi, tehnologia digitală și biologie, SUA și alte țări continuând să alunece într-o nouă formă de control fascist, dacă oamenii din întreaga lume nu se vor ridica și nu vor rezista în număr mare. Sunt încurajat de semnele că această rezistență este în creștere.

Sentință curajoasă. A fost anulat certificatul verde! Tribunalul București anulează toate dispozițiile CNSU în acest sens

▪În cele din urmă știu că, dacă forțele autoritare vor câștiga bătălia imediată, cineva va scrie o carte cu un titlu asemănător cu cel al clasicului Milton Mayer, They Thought They Were Free (Ei credeau că sunt liberi). Aceasta va fi cenzurată. Poate că va fi mai întâi împărtășită prin samizdat. Dar, în cele din urmă, după multă suferință și moarte, adevărul despre această agendă malefică va prevala și va fi mult plânset și scrâșnire de dinți.

■ Ne aflăm într-un război spiritual pentru sufletul lumii.”

Autor: Edward Curtin, autor, cercetător și sociolog proeminent, cu sediul în vestul Massachusetts. Este cercetător asociat la Centrul de Cercetare privind Globalizarea (CRG).
“Ce știu și ce nu știu despre virusul SARS-CoV-2”

Citeşte şi:

Strategiile economice și geopolitice nu țin cont de viețile oamenilor

”Sunteți niște criminali”, le-a spus brancardierul medicilor și asistentelor din spital

Ofițeri în rezervă, scrisoare deschisă către Iohannis și Cîțu: Țara este pradă jafului și cotropirii, cum nici în vremea otomanilor și a fanarioților nu a fost

Crezi un preot neurochirurg renumit în America și în România care spune NU v@Xinului, NU RESTRICȚIILOR? Sau crezi un politician care minte cum respiră și care este plătit să instaureze controlul și sclavia

Judecătoarea Dana Gîrbovan: ”Decizia vaccinării trebuie să fie una personală, nu a statului”

Colonel Florin Șinca: Nebunii au pus mâna pe cârmă, Titanicul se scufundă, iar orchestra cântă!

Proteste violente în lume! Pașaportul Covid scoate oamenii în stradă

Află cine a semnat tratatul pentru noua dictatură medicală. În termeni dulci, teroarea se numește ”Noua Arhitectură Internațională a Sănătății”. Oficial Media – Ziar pentru Drepturi și Libertăți

Ca în lagăr ne vor conduce vietile ruinandu-ne copiii si distrugand toate visurile si demnitatea

Epidemiolog prof.dr. Geza Molnar: Impunerea vaccinării înseamnă dictatură

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">